arkadaşlar gemi ile new york yapabilirmiyiz Türkiyeden. Kaç gün sürer ve maliyeti ne olur bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
arkadaşlar gemi ile new york yapabilirmiyiz Türkiyeden. Kaç gün sürer ve maliyeti ne olur bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
arkadasım ucakla zaten hıc gıtmedım ama non stop 12 saat suren bıyerden bahsedıyosun yanı gemı ıle gıtmeye kalkarsan kafadan 1.5 ayı cıkarman lazım....sadece gıtmek ıcın oraya...cunku dırek gıtmıyeceksın muhakkak bazı lımanlara ugraman gerekıcek kı bır yuk gemısının bıle kıyıya yanasması en az 1 saat sana bu sekılde soyleyeyım..kıbrıstan mersın lımanına hızlı gemıler kı bunlar ferıbotlar olur yaklasık olarak 3 saatta varıyor yuk gemısı ıle gıdersen mersın kıyısına ulasman 12 ıle 17 saat arası degısıyor bence gemı ısını salla gıtsın..ayrıca suna emın ol ucakla gıdecegın ucrete hemen hemen yaklasır bu fıyat...
@reyes_19 gemi konusunda haklısınabi bende uçak fobisi var amerikaya tren yada otobüs yok mu yahu ?
![]()
bir fıkraGünün birinde İstanbul'da sarışının biri hayattan o kadar bezmiş ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş. Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasını durdurmuş, bariyerlere çıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına genç ve yakışıklı bir genç gelmiş.Genç ona acımış ve sarışının ellerini tutup "Bak, yasaman için çok neden var.Yarın sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere demir alacak.Eğer istersen, seni de çaktırmadan gemiye alıp saklayabilirim.Sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarım." demiş. Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir başlangıç yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genç onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış.Her gece sarışına üç sandviç ve bir meyve getiriyormuş, sonra da sabaha kadar sevişiyorlarmış. Bir kaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış.Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da "Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım. O bana her gün yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sağlıyor. Ben de onun benimle sevişmesine izin veriyorum." demiş. Kaptan, "Seninle seviştiği kesin küçük hanım da .... "Bu Kadıköy-Beşiktaş vapuru".
![]()
çok iyi yahahaha
@ Break bu konu tam sana göre.. geçen diyodun ya gemiyle gitsek nasıl olur? bilgilerinle aydınlat bizi![]()
![]()
![]()
Okyanustaki dev dalgalarla tanışmamışsın sen daha![]()
Daha önce hiç duymadım, hem yorucu hem de maliyetli olabilir. Tahminimce 15 gün sürer.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
okadar sürmez aga max 15 gün diyolar da araştırdım giden firma yok. Yük gidiyomuş sadece mecbur sigarasız 12 saat uçucaz anlıcaan![]()
sigara için gemiyi göze alıyorsan aktarmalı al 4 aktarmalı ideal![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
arkadşlar hazır gemi amerika konusu açılmışken gemiyle amerika diilde çevre ülkelere gidebilirmiyz mesela kübaya fln![]()
arkadaşlar amerikada gemiyle yolculuk yapabiliyor muyuz okyanus kıyısındaki şehirler arası gemi bulabilir miyiz? bunların biletleri nerde satılır? bilen varsa veya böyle bi yolculuk yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Gemiyle Amerikanın Sahil Kesimlerini Gezmek Fena olmaz Aslında bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks