Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 52 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika'da Berber

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ermceyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten devamlı 3e vurdugum ıcın shoot three ye gerek yok traş makınasını ordan mı alsak burdanmı hangisi daha ucuz olur acaba
    traş makinen varsa burdan götür, yoksa ordan gidince aLırsın.. netten sipariş verirsin 2 güne geLir maximum.. Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more adresine şimdiden bak istersen pahaLı geLdi burda daha ucuz diosan burdan aL, ama orda daha ucuzdur yani

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben zaten devamlı 3e vurdugum ıcın shoot three ye gerek yok traş makınasını ordan mı alsak burdanmı hangisi daha ucuz olur acaba
    illa bi walmart vardır abi yakınlarında alırsın ordan

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Oradan alırsın en kötü ihtimal gelmeden iade edersin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

8 dolara cinlinin birine kestirmistim herif ara makas atar gibi sgla kesmsti ahh ahh..

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 dolara cinlinin birine kestirmistim herif ara makas atar gibi sgla kesmsti ahh ahh..
    Hahah :d Shoot three mi dedin hocam
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Peki isverenler sakal biyik durumuna birsey diyor mu? Markette calisacagim icin bisey demezler diye umut ediyorum ama...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

O kişiden kişiye değişir.Ben restaurantta çalıştığım için her gün tıraş olmak zorunaydım.Ama housekeeping yapanlar çok sık tıraş olmuyordu.Markette çalışacağın yere göre değişir sakal durumun.
    ""Let the game begin""

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benimde aklıma takılan soru bu. Saç zaten kısa bende sürekli makina kullanırızda, sakal durumu kötü. Duyduğum kadarıyla kirli sakal genel olarak kabul görmüyormuş. Umarım pek umursamayan tiplerle çalışırız...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

beyler ben paraya kıyarım valla yeterki istediğim gibi kessinler

ama en mantıklısı resmini çekmen binlerce açıdan aha böyle kes diycen, onuda yapamıyosa lisansını yırtıp çöpe atıcan gözünün önünde !

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı trinidadtobago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler ben paraya kıyarım valla yeterki istediğim gibi kessinler

ama en mantıklısı resmini çekmen binlerce açıdan aha böyle kes diycen, onuda yapamıyosa lisansını yırtıp çöpe atıcan gözünün önünde !
    haha abi ozamn gitmeden kafamızın yeni traş olmuş halinin 3d görüntüsünü oluşturmakta fayda var

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Adsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aklıma takılan soru bu. Saç zaten kısa bende sürekli makina kullanırızda, sakal durumu kötü. Duyduğum kadarıyla kirli sakal genel olarak kabul görmüyormuş. Umarım pek umursamayan tiplerle çalışırız...
    kirli sakal kabul gormesin tamamda bari keci sakalimiza bisey demesinler dostum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar berber pahalı orda 15-20 dolar civarı ve yok denecek kadar az bazı arkadaşlar ya makinayla kestiler yada benm gibi 3 ay hiç kestirmediler
    makinalar ne kadar orada? saç kesme maknları

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

oldukça ucuz alacağım makinaya göre değişir ancak 15-20$ arası birşeye ihtiyacını karşılayacak bir makina bulabilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sportsclip'e gidebilirsin. Ben 2 kere traş oldum orada.Çalışanların hepsi bayan. Önce güvenemiyor insan ama gayet güzel kesti. İlk gidişinse masaj sıcak havlu krem falan bir sürü bonusları var. Götürdüğün her arkadaşın için ücretsiz bir traş kazanıyorsun. Ayrıca üniversitelerde kuponları var indirimli traş oluyorsun.
    14 dolar falan normal fiyatı.
    Türkiyede 20 lira gibi birşeye traş oluyordum aynı gibi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

amerikan tıraşının anavatanına gidiyoruz sonuçta dert etmeyin böyle şeyleri

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

SAÇ KESME DENEYİMLERİ

EN İlginç olanlar 3. ve 4. DENEYIM =D

Deneyim 1 =D

Zaman; Watta ilk sene,
    Operasyon; saç kesme
    Sebep; eksi kız arkadas ile yapılan tartışma sonucu uğraş arama =D
    Harekat; o sinirle Family Dollara gidilir, traş makinesi alınır 11$ + TAX verilir eve gelinir.

Olay anı; odadaki ayna sökülür, lavabonun aynasının karsısındaki duşakabinin oraya monte edilir, 3 saat harcanılarak zaman zaman korku içerisinde zaman zaman basarının verdiği gülümseme ile saçların tepe 3 numaraya yanlar 1 numaraya vurulur =D

Sonrası; işe gidilir ve herkesin dikkatini çeker beberin kim oldugu soruları yonelir, endişeli bir bakıs altında dalga mı geçiliyor acaba diye düşünülürken, herkes sacını bu modelde kestirmek istediği soylenir ve baska saclarda kesilir =D

Sonuç: AMERİKADA İKİNCİ İŞ OLARAK BERBERLİK YAPILABILIR =D

Deneyim 2

Zaman; Watta ikinci sene
    Operasyon; saç kesme

Sebep; Akşam ev partisi vardır, zaman dardır.

Olay anı; Bulgar bir cocuk cagırılır cocuk saglam konusur "I can do it very well" diye =D çocuğa 3 ve 1 numaralı taraklar ve makine verilir, ayna karsısına geçilir. çocuk kız arkadasından da yardım alarak sac kesmeye baslar

Sonuc; husran, tavuk gö.ü bile daha güzel görünüyordur =D
    Alınan karar; bulgarlara saç kestirmek tehlikelidir =D

Yapılabilite; çivi çiviyi söker denir, fırlama olan diger bir bulgar seni görür ki bu biraz çakır haldedir ve pis pis sırıtarak şöyle der; hey man who fu.k your head , fakat cevap olarak hangi cesaretse "u wanna fu.k more?" denir ve çocuk sacları fevkalade şekilde düzeltir. Traş sonunda if I didnt be drunk I could do better der mütevaziliğinide gösterir =D

son sonuç; çocuga green likörden yeni rakı alınır ikram yapılır çocuk ilah ilan edilir =D

Deneyim 3

Zaman; Watta 3. sene

Operasyon; saç kesme
    Sebep; Can sıkıntısı

Harekat; Kaptan bir arkadas vardır, Türktür, güvenilirdir, best friend dir =D

Olay anı; saç felakete doğru gitmekte, 1'e 40 veren başak tarlalarına UFO inmiş gibi bir hasat zamanı gorunumu mevcuttur.
    Toprak Mahsulleri Ofisinin Yeni Şubesini Kurabilecek alan özenle hazırlanmıştır.
    Fakat konya ovasının daha güzel göründüğü ortadadır =D,
    o anda kapı çalınır, kapı dısında yeni yapılan çiçeği burnunda manita vardır,
    üzerimizde yatak carsafıyla (sac dokulmesin diye konur =)) kapı acılır,
    o da ne! zaten Türkçe bilmeyen çiçegi burnunda manitanın karsısında sac sakalsız beyaz çarsaflı dede modunda biri belirmiştir. işte sıvadığımız anda bu andır
    manita bir anda dile gelir,
    hayatta ilk defa görülen bir kahkahanın ardından "what the fu.k a. q. baby" =D diye bir ses duyulur ki bozum halde olan "bedevi bende" "a. q." sözü ile daha da bozum halde gülme ile aglama arasında bir surat mevcuttur. =D

Sonuçlar;
    1. kaptan sadece gemi sürer..
    2. Her Türke güvenme, en iyi arkadaşın olsa dahi =D, hatta ADAŞIN bile olsa =D!!!!!
    3. Kocaman gemiyi yoneten, tras makinesini yonetemeyebilir..
    4. Kafada saç var, gemiye yapışan yosunlar degil
    5. Kaptan "1 e vur 3 e vur"dan anlamaz, "saat 3 yonunde iskele alabanda" gibi yoneltmelerle desteklenmelidir =D
    6. Başak tarlalarında UFO yu gören kaptan, olay anından UFO GÖREN MASUM KÖYLÜ MİSALİ kaçarak uzaklaşmıştır.. =D
    7. Her çalınan kapı açılmaz, acılsa da hacca gider gibi üzerinde çarsaf sarılı bir halde kapıya çıkılmaz
    8. Manita her saatte gelebilir, yeni tanısanda farketmez, kontrol etmeye gelmiştir =D
    9. Olabilecek her durum için manitaya bir bahane bulunmalıdır yoksa 3 ay alay konusu olunur

Durum; Bahtsız bedevinin çölde dolanması misali apartmanın holünde Arap asıllı bir arkadas bulunur, önce kontrol amaçlı selamun aleykum denilir aleykum selam sozunu duyduktan sonra muslumandır bundan zarar gelmez denilip sacı duzeltmesi rica edilir, ve cocuk sacı mukemmele yakın bir sekilde 2 numaraya 0 numara olacak sekilde düzeltir..

Sonuc;
    Bazen aynı dili konusmak işe yaramaz =D
    Buğday tarlaları stiline göre 2 numaraya 0 numara göze daha güzel gelir =D
    Çölde kutup ayısı bulunursa holde de arap bulunabilir , ama holdeki arap muslumandır =D

Deneyim 4

Zaman; Watta 3. sene

Operasyon; saç kesme

Harekat; mc donalds a gidilmek üzere manitanın evine gidilirken yolda berber farkedilir, içeri girilir

Olay Anı;
    Berber bölümü kücük ispanyol-zenci tarzı giyim dükkanının arka tarafıdır. bölmeye geçilir, RAP tarzı giyinmiş, elindeki tras makinesini açılı tutan, kafasında 30 derece açı ile büyük sapka takmıs, agzında puro, ispanyol ev partisinden fırlamış akşamdan kalma bir Porto Rico'lu seni karsılar; "heyyy bodyyyy whats the fu.k re u doing there!!! come here and sit =D" bu konusmanın ardından yapacak birsey yoktur gidilir ve berber koltuğu diye tahmin edilen şeye oturulur. =D ama dükkanda gariplikler vardır, masanın onunde lavabo yoktur bir sürü bakım kremi vs ile doludur.

porto ricolu sorar; "what type you want?" cevap verilir; "take your machine put number 3 card-comb and start from top then take off number 3 take on number 1 and do it sides and thats it.."

Bunun ardına adam alır eline tras bıcagını baslar kesmeye... işlemi biter. tam kalkmaya hazırlanılırken adam "sit body dont be hurry" der ve eline usturayı alır, alına dogru hareket etmeye calısırken =D o durum nedeniyle portoricoluya bakılır ve endişeli olarak agızdan şu cumleler dökülür; "Hey becareful body, to be smart, to be mind, we are Turkish, if we afraid from metal, we can't get in the train," yani meali "olum akıllı ol biz Türküz demirden korksak trene binmezdik
    ardından anlasılır ki Porto Rico'da adettir tras bittikten sonra ustura ile sac kenarları komple serit halinde çizilir düzeltilir =D
    Traş bitmiştir, Porto ricolu berber adını soyler elini uzatır, uzatılan el Türk tarafından kabul edilir ve isim soylenir "DELİ KADİR"

Deli Kadir adının da vermiş oldugu hava ile ucret odenir ve dükkandan kafada cahit berkaydan alyazmalım müziği eşliğinde salına salına Alyazmalım, selviboyluma dogru yol alınır =D

Sonuc;
    Porto ricolu herif 15$+TIPS kazanmıstır.
    Şekil düzgündür, faça yerindedir,
    5 dolar bahşiş sizin ilah yapılmanızı sağlar =D, dükkandan cıkana kadar üzerinize tüm parfüm markalarının sıkılmasına tüm pudra ürünlerinin cilt bakım kremlerinin sürülmesine sebebiyet verir.
    Deli Kadir ismi Karizmatiktir, Adı evrensel, kişiliği tarihsel bir kişiliktir. Dünyanın 4 bir tarafında bilinir. =D
    Berber koltugunda Lavabonun icat edilmediğinden dolayı manitanın evine üst baş kıllı gidilir. =D
    Mc donalds ta yenen menülerden kıl çıkabilir =D
    Buffalo sauce acaba kıldan mı yapılmıstır? =D
    Bu Kıllar wawa daki kahvelerden de cıkabilir =D
    Berberin onunde her geciste "Deli Kadir hey what u doing my brother" diye bir ses duyulabilir.

Not: bunların hepsi satırı satırına yaşanmış hikayeler olup, olay kahramanları reelde bulunmaktadir. Başrol Bendenize aittir. =D
    Konu BurakYILMAZ tarafından (08-02-2012 Saat 06:29 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Helal Burak Az önce üst komşu kapıya geldi kahkahalarımdan dolayı :P

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helal Burak Az önce üst komşu kapıya geldi kahkahalarımdan dolayı :P
    sagol kardeşim =D
    hikayeler bölümüne ana başlık actım =D daha mantıklı oldu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Saç konusunda problemim yok 3 yıldır 3 numara kestiriyorum zaten de hem cildin problemli olmasından,hem sakalsız abuk subuk bi görüntü oluştuğundan hem de sakal sevdiğimden sürekli kirli sakal bırakıyorum(lise de bile aynıydı)meslek cankurtaranlık umarım sakal olayı o kadar çok problem olmaz ,kendim traş olmayı beceremiyorum cunku elimin ayarı pek yok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Saç konusunda problemim yok 3 yıldır 3 numara kestiriyorum zaten de hem cildin problemli olmasından,hem sakalsız abuk subuk bi görüntü oluştuğundan hem de sakal sevdiğimden sürekli kirli sakal bırakıyorum(lise de bile aynıydı)meslek cankurtaranlık umarım sakal olayı o kadar çok problem olmaz ,kendim traş olmayı beceremiyorum cunku elimin ayarı pek yok
    Bunu RSV'nin iş ayrıntılarında belirtmiş olmalılar username,bizimkinde açık bir şekilde ' have to shave everyday regularly' tarzında bişi vardı çünkü Belirtmemişlerde Eduyork'a bi soruver abi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Moreyse bakıyorsun abi, tek kirli sakallılar TÜRKLER Ayrı bir tarzımız var, hiç kimse de traş olmaz , ama bize yakışır

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Konuyu açtığımda saçlarımı kesin kestireceğimi düşünüyordum ama öyle olmadı. Çok kısa bir saç traşıyla gidip hiç kestirmeden de geri dönebilirsiniz
    İlla kestirecem derseniz kestirin, sıkıntı yok. 70 yaşında bir teyze 17 bucks'a arkadaşın saçlarını C.Ronaldo gibi yaptı şerefsizim

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)