Arkadaşlar Boston'a veya New Hampshire'e gidecek olan var mı? biz 2 kişi 12 haziran'a aldık biletlerimizi varsa iletişime geçelim.
Arkadaşlar Boston'a veya New Hampshire'e gidecek olan var mı? biz 2 kişi 12 haziran'a aldık biletlerimizi varsa iletişime geçelim.
ben varım.
bende Boston New Hampshire gidiyorum haziranın 20'sinde gitcem. ama daha almadım bilet.
kaça aldınız bileti
ve nerde çalişcaksınız
650 euro'ya aldık ama dönüş new york'tan. new hampshire whitefield'de mountain view grand resort otel'De çalışacağız aksilik cıkmazsa![]()
Ya arkadaşlar biz 12 haziran seçim günü sabah 6da çıkıyoruz havalimanından.acaba oy kullnanabilirmiyiz havalimanında?kullanabiliyoruz diye duymuştum ama bilgisi olan var mı?
ben kıbrısta okuduğum için biliyorum.
bende çıkarken oy kullanırım demiştim 2007 seçimlerinde. neyse gittim işte oy kullanacağımız yere adam baktı listeden ismime olmaz dedi türkiyede kaydın varmış olmaz dedi kaydını sildirmen gerekiyor demişti.
eğer bu siteden baktığında nerde oy kullanacağın yazıyorsa gümrükte oy kullanamazsın Yksek Seim Kurulu Bakanl.
birde yurt dışı Yurtdışı Seçmen Bilgisi Sorgulama
bak bunlardan eğer oy kullanacağın yer belli ise olmaz.
Ama muhtara gidip ben bunu sildirmek istiyortum gümrükte oy kullanacam dersen ve tabi geç olmamışsa olabilir
bence kasmaya gerek var dostum.kasmaya kasmaya ülke bu hallere geldiİZMİR-Bornova görünüyor gidip sildirmem lazım bunu sanırım.çok teşekkür ettim hocam.
arkadaşlar new hampshire meredith şehrinde 6 türküzlake house grille diye bi restorantta çalışıyoruz..pek tatmin edici biyer değil ..
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks