bugün 7.45teki randevuma gittim.. büyük bir heyecan zaten. 20numara olan sıra numaramı bekliyordum ki (süper ötesi bir şansım vardır aksilik aksilik) numara 19dan 21e atladı forumda daha önce böyle bir yazı okuduğum için çok telaş yapmadım ama baktım benim sıram mülakat için yaklaşırken daha parmak izi vermedim. gittim parmak izi alan kadına ve 'im sorry but my number passed' dedimkadın ingilizce birşeyler söyledi ve 'go! and just wait!' dedi pimpirik bir insan olarak paranoya yapmaya başladım acaba çok heyecanlandım göze mi battım diye bile düşündüm
neyse sonuç itibariyle mülakatı beklemeye koyuldum ve yine 19-21-22... Allahım sabır dedim ve bekle bekle.. bir iki kişiye belgelerine geri verdiler. bir kız ise 'how r u' sorusuna bile cevap veremedi bana yardımcı ol biraz dedikten sonra bir kaç kolay sorudan sonra vizeyi verdiler. sonra bnm sıram 40lardan 20ye düşmek suretiyle geldi. gayet sırıtkan bir şekilde güzel bir mülakat geçirdim.
nereye gideceksin? ne yapacaksın? hangi üniversitedesin? gibi çok kolay sorulara açık net kısa cevaplar verdim. derken kadının surat asıldı 'is there a problem?' dedim wait dedi onu da beklemeye başladım. sorun şuymuş ki yatırdığım 140dolarlık teb banka makbuzunun suretini verilmiş bana daha doğrusu ilk verdiği makbuz çok net olmadığı için 2.defa üstünden döktürdü ve 2.defa basınca surettir diye basmış yani orjinal makbuz yok oldu. yeşil kağıdı verdiler elime gönderdiler. şirketine söyle orjinal makbuzla beraber ups göndersinler dediler. sizce vizede sorun çıkar mı?
ve sonuç olarak çok uzattığım için özür dilerim bitiriyorum yazıyı (= vizeye girecek ark.lar hiç korkmayın ben heyecandan ölüyordum ama o kadar akışında rahat gerçekleşiyor ki vize vermek için çırpınıyorlar resmen.. ve ayrıca bence makbuzlarınızı kontrol edin. bugün orjinal makbuz bulmak için ömrümden ömür gitti..
Bookmarks