fatih 26
gözlük takıyo olmak yada lens kullanmak lifeguard olmaya engelmidir?
tşkkrler...
Samet diye bir arkadaşla tanışmıştım... haftada 40 saat en az çalışma süresi, muhtemelen overtime, 9$saatlik ücret... konaklama ücretsiz ve 3 öğün yemek dahildi...
benim gördüklerim arasında bir efsanedir adamın iş koşulları... görmesem inanmazdım gerçekten...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
fatih 26,
çok teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın)
açıkçası bende çok sarmıştım bu lifeguard işine ama düşündüğüm gibi değilmişbirçok handikapı var.Ben dilden önce iyi bir para kazanmak orda bir çevre yada iş bağlantıları yapabilmek için gidiyorum ama cankurtaranlık sanırım biraz yorucu ve kendinizi okadarda geliştirebileceğiniz bir iş değil.Benim merak ettiğim,bu işten min. ve max. ne kazanabiliriz.Tamam yerine göre değişir cuma günü iş verenlerle görüşeceğim ama fikir verirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar.bende bu sene winsconsin wilderness resort da lifeguardlık yapıcam inşallah.acaba daha önce giden varmı bana fena diil gibi geldi saatine 8$ veriyolar.yorumda bulunursanız sevinirim.
walla bende cankurtaranlık düşünüordm ama bidaha düşünmem gerektigi kanısına wardım =))
Bu yaz Splish-Splash Water Parkta çalışıcam NY Longisland da..Aklımda onca soru war aslında birkaçını paylaşmak istiyorum şimdilik..1-)Eğitim sürecinde ödeme yapılır mı?..2-)Saatlik 8.75 $ ücret nasıl?..3-)Bu alınan ücret günlük ortalama 9 saat çalışıldığı düşünülerek Longisland da yaşamak için yeterli mi?
Teşekkür ederim şimdiden![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Meraba arkadaşlar, bende bi arkadaşımla bu yaz nj de wildwood splash zone water parkda cankurtaran olarak çalışmayı düşünüyorum..burada çalışmış olan arkadaşlara bazı sorularım var;
1-İş fuarlarına katılamadık ve işi atlasdan bulduk, başvuruda bulundum ve bi mülakat maili geldi, bu maili sizlerede yolladılar mı?
2-İş yeri kalıcak yer vermediği için, evi kendimiz bulucaz ve o çevrede ev fiyatları aylık ne kadar?
3-Biz mutlaka ikinci bir iş düşünüyoruz,oraya giden arkadaşlardan ikinci bir işte çalışan var mı, veya ikinci bir işde çalışma imkanımız olabilir mi?
4-Çalışan öğrenciler hangi ülkelerden oluyor genelde?![]()
ben otelin havuzunda çalışacağım... bir bayan için nasıl peki?
ben de washington dc de community pools diye bir şirketin havuzlarında cankurtaranlık yapıcam 1 arkadaşımla...
hayırlı olsun 2 nize de...![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
arkadas bayanlar acısından sormus acıklayacak yok mu???bayanlara dezavantajları nelerdir?
daha çok boğulmuş taklidi yapıyorlar
admin (at) turkishwat.net
yakisikli yigit delikanlılara eyvallah dagobekli 40 yas ustu amcalar bogulmasın lutfeeeeeeeeennnnnnnnn
![]()
bi erkek için 40-50 yaslarında bol seluloidli zenci bi teyzeyi kurtarmayı hayal etmekle aynı duygu..![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
işin gırgırı tabiama ben bogulma numarası yapacaklar olacak diyorum..war mı iddaya giren..?
Ya mutlaka yapacaklardır.Yani düşünün 2-3 sap arkadaş grubu havuza gitmiş bakıyolarki lifaguard bayan eğlencesine numara yapacaklardır ama burda size düşen tavrınızı iyi korumak o zaman sıkıntıya gireceğinizi sanmıyorum.
Ayrıca bende ohio/columbus'ta pool management group'ta lifeguard olucam.Aynı yerde olan var mı ?
insanların boğulma numarası yapacaklarını pek sanmıyorum.
diyelim akıllının teki bogulma taklidi yaptı..gittim kıyıya aldık,geldik ilkyardıma..eger supheleniyorsam;hayat opucugunden once sole kuvvetli bi gaz cıkarırım agzımdan..sora turk usulu bi kkkghhhoooaaahgggkkkkhh puuuuu yaparım.eger hala ayaga kalkmamıssa numara yapmıo demektir..hahahahahha
Zor iş yaa.Kendimden iri birini kurtarmaya çalıştığımı düşünüyorum da.Arada ben de boulurum galiba
Düşündüm bu seçenei de tabi ama çok çok iyi olmak lazım galiba yüzme konusunda.
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks