Merhabalar daha önce Santa Ana,CA daha önce bulunmuş olan varmı? Bu yaz orada olacağım gibi gözüküyorda![]()
Merhabalar daha önce Santa Ana,CA daha önce bulunmuş olan varmı? Bu yaz orada olacağım gibi gözüküyorda![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
geçen yaz california six flagsta çalıstım. söylendigi gibi calısma saatleri düsük falan degildi isteyen kişiler gayette guzel saatler aldılar hatta izin günlerinde çalısanlarda oldu. ben eglenmeye gezmeye gittigim icin bu tur çabalarda bulunmamıstım ayrı mesele. fakat giderlerimiz çok fazlaydı konaklama vs.. san diego cok guzel bir yer sahil kısımlarında tisort satma işi guzel olur bence. alısveriş yapmıstım güzel standlar ve dükkanlar vardı. pedicab işinde çalışan türklerin durumu bana göre çok zordu çünkü rus kızlarda aynı işi yapıyorlardı ve müşterileri genelde onlar kapıyorlardı. santa ana bölgesini sormus bi arkadas biçok yerini gezdim ama santa anayı sadece haritalarda gördüm gitmedigim icin bilgim yok.
arkadaşlar santa clarita six flagse gidebilirm nasıl bir yer olduğunu bilen varmı?yakın çevrede gezip takılabilecek yerler faln varmı?gidip gören veya bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
Selam arkadaşlar bende CA düşünüyorum bu yaz yani o taraflar iş imkanları neler bilgi verebilecek olan varsa süper olur.Hatta haberleşelim beraber bişeler yapalım
evet arkadaşlar benım yerım bellı oldu sonunda Texas-Austin buraya gelenler benımle iletişime geçsin sanırım güzel bir yermiş bilgisi olan varmı
san diego pedicap yapcaz 6 kişiyizz konaklama felan uygun para kırıp dönmeyi dşünüyoruz
arkadaslar bu yaz (6 hazrn 2011) Los Angeles da olacağm)
Experience USA ile gitmeyinnnnn
california'da ki durumun ny'dan farkli olmadigini hayatin pahali oldugunu ama doguya gore kesinlikle harcadiginiz son cente kadar bu parayi hak eden bir eyalet san franciscodan basliyarak san diegoya kadar gezmenin bitmesini istemediginiz bir ruya oldugunu(tabi cebinizdeki paraya bagli) soylemek isterim los angeles diger sehirlere gore biraz daha fazla hispanik ve zenci var hicbir olumsuzluklarini gormedim eee sonucta 72 milletten insan var![]()
14 haziran'da Colton, California'dayım. Hayırlısı, umarım iyi bir wat sezonu geçiririm![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
Herkese eğlenceli watlar, ben de bugün itibariyle uçak biletimi almış bulunuyorum arkadaşlar, 10 Haziranda Cali.dayım![]()
bende amtrakla 15 gunluk sınırsız bılet alıp dolasmak ısteyenlerdenım yazın san dıego da olucam ve donus bıletımı 16 ekımde new yorktan aldım 1-16 ekım arsı trenle gezerek san dıegodan new yorka gıtmeyı dusunuyorum boyle dusunen arkadaslar varsa ırtıbata geçelım eglencelı olacağını dusunuyorum
Bende San Francisco tarafinda calisiyorum.Irtibat kurabiliriz 15 gunluk sinirsiz bilet guzel fikir.
arkadaşlar 2011 den dönenler warsa deneyimlerini paylaşırsa sewinirimşimdiden tşk ler.
bol yorumlar
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks