arkadaşlar alışveriş yapmak için en uygun yerler neresidir acaba verginin en düşk oldugu eyalet bilgisi olan var mı
arkadaşlar alışveriş yapmak için en uygun yerler neresidir acaba verginin en düşk oldugu eyalet bilgisi olan var mı
outlet bul sen ucuz oluyor oralar benım bıldıgım en az tax texasda fakat elbısede cok tax yok zaten
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bizim manager a nzaman diye sormustum black friday.. o da demisti New jerseyde vergi yok demisti nkadar dogru bilmiyorum dogru mu ?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
elektronikte ebay
giysi ve parfümde ross ve marshall ben 20 dolara polo ayakkbı aldım mesela buralar seri sonu çeşit az ama ucuz bayaa
delaware eyaletinde vergi yoktur.newjerseyde ise vergi yok diyen hangi amerikalıymış merak ettim=)nj de yüksek vergi var bence
New Hampshire eyaletinde yemek harici vergi yok.
PS= Alis-veris hakkinda hersey. Tiklayin!
Konu break tarafından (29-01-2011 Saat 02:06 AM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
orada kargo mantıgı nasıl ıslıyor diyelim arkadaslarla bir ev tuttuk ebayden bır urun aldık evde bulamadıklarında turkıyedeki gibi subeye gidip teslimmi alıyoruz ?
tabiki de new hampshire. en azından benim bildiğim...
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks