en guzeli fuara gitmeden gideceğin yeri kafanda şekillendirmen arkadasım.
en guzeli fuara gitmeden gideceğin yeri kafanda şekillendirmen arkadasım.
o isler oyle yurumuyor canli ornekleri var arkadasim turkiyede bellboyluk yapiyordu yazlari 5 yildizli otelde fakat orda bellboy olamadi.isi de hic is tecrubesi olmayan amerikaliya vermislerdi.o yuzden genel is sozlesmelerine fazla guvenmeyin orda ne olacaginiz belli olmaz.misal sen haziranin 3. haftasi gidiyorsun fakat isletme haziran ayinin hemen basinda bussera ihtiyac duydular ve ise birisini aldilar busserlik yapmasi icin sen oraya gidince uzulerek soyluyorum ama o elemani busserliktan alip seni yapmazlar.bundan dolayi genel is sozlesmesi yerine kesinlesmis is icin sozlemenizi yaptirin.
virginia lifeguard
şirket premier aquatics
iş palace playland
adı amusement park
yer maine
fikri olan var mı![]()
@ozgur`e katiliyorum dedigi gibi sirketin adindan cok arastirmaya bakiyo bundan daha cok kazandiran isde vardi(gecen yil calistigim yerde busser yerine gore server olmak) ama bu sene benim icin uygun olan bu staj elimi ayagimi bagladi naylon staj yapmak istemiyorum o yuzden bu isi sectim
Acemilik bu olsa gerek napalım girdik bi yola hayırlısı artık sevicez sansımıza birseyler![]()
@fiorex en tecrubeli watcilardandi sorunu gorse mutlaka cevap yazicaktir fakat kendisi su an askerlik gorevini yapiyor.okulu bitirdi askerligini de bitirip gidicegini yazmis
ny hakkinda biraz bilgim var yardimci olabilcegim birsey varsa soru sorabilirsin forumda da isteidigin kadar bilgi bulabilirsin ny`la ilgili
ya herkes newyorku karalıyo ama bu programın amacı gezmek frklı kültürler görmek,dilimizi gelistirmek,orada iyi ya da kötü bi iş tecrübesi edinmekse neden amerikanın en iyi sehrine böle deniliyor anlamıyorum..tamam yasam pahalı diyelim ama kendine güvenen bi insan heryerde iş yaparr..ha bu arada maddidurumum çok iyi değil ama bu sehrin bana çok sey katacağına inanıyorum ve bu yüzden gitmek istiyorumm..
sen ne düsünüüyosun ny hakkında hocamm sen de gittin gördünn nyda 3ay yasayan insan kendisine neler katar??
ny dedigin gibi sana cok sey katabilir insanlarin sikintisi genelde ekonomik, hayat pahalli eger bunlari dert etmiyorsan git derim
amerikaya gitmek zaten insana cok sey katar.ny chicago san francisco farketmez sonucta orda kaldigin sure belirli ama az ama cok sey ogreniceksin tek basina biseyler yapmanin aslinda cok zor olmadigini amerikada birseyleri tek basina hallettikten sonra oyle bir ozguven kazanicaksin ki belki hayatta kazandigin en onemli sey olacaktir
eywallah hocam insallah olumlu bi wat geciririz..
arkadaşlar ben şirkete kaydımı yaptıralı 1 ay filan oldu fakat hala kesinleşmiş bir işim filan yok.. 14 şubatta jop fair var sizce o zamana kadar ne yapmalıyım ilk defa gidicem wat ile bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.
brknctn, hangi şirketle gideceksin ? fuar günlerimiz aynı ondan soruyorum
Fuar günleri aynı diye aynı şirketle gidilecek diye bir durum yok. Çünkü şirketler genel itibari ile ortak fuar düzenler yani bir fuarda 3*4 şirketi bir arada kardeş kardeş görebilirsiniz![]()
Water Safari de çalışacağım. Old Forge / NY
Şirket : Ocean Breeze Waterpark
İş : Staff
Gidiş Tarihi : 6 Haziran
----------------------------------------
Buraya gidecek arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz...
sirket:best western grand canyon squire inn
iş:houseman
gidiş:18 haziran
MA
Cape Cod
brewster
ocean edge hotel
houseman
arkadaşlar ben kendimi ocean city MD'e çok koşullamıştım hep oraya gitmeyi istiyordum. İngilizcem de çok iyi olmadığı için iş seçeneğim fazla yoktu.Bana Ocean city e gitmek istiyorsan elimizde dishwasher lık işi var dediler. Çalışma saatleri Sabah olduğu için aklıma da yattı sabah 6 öğlen 12 arası. saat ücreti 7.25 $ . ikinci iş kolayca bulabilceğimi söylediler bende kabul ettim bu işi sizce nasıl yaptım ? Bana biraz akıl verirseniz sevinirim. Ha birde bunu kabul ederken iş fuarında eğer işvereni kafalarsam farklı işlerde çalışabilirmiyim diye sordum.Eğer ikna edebilirsen olabilir dediler.
Kardeşim şimdi saatlik ücreti falan vermişsin ama konaklama ve yemek hakkında bilgi vermemişsin 2.işe güvenilinip iş seçilmez, ayrıca haftada kaç gün çalışma var. Diyelim ki 7 gün o da haftada 42 saat yapar toplam ortalama 300 dolar yapar konaklama ve yemek cıkarsa sana kalır 200 eğer amacın gezmek eğlenmekse git ama bu şekilde bence program ücretin bile çıkmaz.
haftada 6 gün bu işi yapıcam. konaklama haftalık 80 $ olucak yemek olayını sanırım orda halledicem.Bu bölge turizmin canlı olduğu bir bölge olduğu için iş olanakları çok muş öğlen 12 den sonra boş olucam. sizce 2. işi bulamazmıyım ? eğer bulursam ordada haftada 30 saat filan çalışsam sanırım iyi para kazanıcam.Sizce ne yapmalıyım daha hiçbirşeye imza atmadım.sadece şirkete onay verdim telefonda iş ile ilgili.iş fuarına daha 15 gün var. kafam çok karıştı
ben de 20 şubatta wawa ve food lion için mülakata gireceğim.umarım olumlu sonuçlanır
Arkadaşlar
Boston Massachusetts'te
Ocean Edge Hotel Golf Resort
Food and Beverage
bölümünde işe alındım, daha önce gidenler varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks