turtlesuzzy özelden mesaj atmak istiyorum sorularım var ama mesaj kutun doluymuş heralde atamıyorumyardım ett..
onlar da vardı sorularımın içinde ama daha bayaa bi öğrenmek istediğim şey vardızamanla artık..
kimseden ses soluk çıkmıyo .. herkes, nerdesiniz ??
ben bu yıl gidemiyorum arkdaşlar ya(
Cedar a hangi sirket gonderiyor arkadaslar?
biz armada grandeeyle gidicez .. başka bilmiyorum yukarıdaki yorumları oku yardımcı olabilir.
cedarcılar kayboldular nerdelerrrrr 2011 cedarcılar brdayız diye ses verin![]()
ya benim danışmanım direk öyle cedar point için kayıt olmuyo falan dedi.iş görüşmesinde sana iş verceklerini garanti edemem dedi..
başka seçenekler düşünmeye başliyim ben o zaman..
peki bu 2011 cedarcılar nası kesin konuşabiliyolar bi de onu açıklarlarsa sevinirim![]()
calısma tarihin yeterli uzunluktaysa çat pat da olsa ingilizce konusuyosanız iş alırsınız. tabi son seansa kalırsanız ve iş kalmazsa bilemem..
eger sizi is gorusmesinde Jamie ise almassa degil sirketiniz Obama bile zor alir ise .gecen sene son seanslarda girenlerin cogu is alamadi. yada verdigi isi begenmessen sana direk posta koyar , eger bu yazi cedar da gecirmek istiosan bu verdigim isi kabul edersin diye, bana yapti yani , restroom u dayadi , bende 3 kurusluk olupta 5 lira deger verdigim biri yuzunden isi kabul etmek zorunda kaldim Allahtan 1 ay sonra toll cashier oldum.
bi de cedarın fuar tarihi çok geç yaa.. hadi diyelim işe almadı o saatten sonra başka iş bulmak da zor.
o fuarda bır kac tane buyuk otel tarzı yerlerin işlerine bakarsınız iş alamazsanız ama rahat olun iş alırsınız sadece kesin değil
yani bencede bu kadar sıkıntı edilebilicek bi durum olmaz .. çok ekstrem durumlar dışında açıkta kalınmaz heralde .
yaw daha cedar mı düşünüosnz siz yol yakınken dönün ordanben orda bardan atıldım+zenciyle kavga ettim+en rezil işinde çalıştım+amerikalı bi adamla da tartıştım +kadınla da tartıştım tavsiye etmem arkadaşlar ama diyosanız beleş ridelara binicem fazla gezmicem ahanda buyrun
"what happens in miami stays in miami too.."
Bir uyanıklıkı söyleyim. Bakdınız şirket size geç saatlerde seans verdi. 1 den sonra. Siz sabah 10 gibi gidin. Yavaşça salon kapısına dogru yaklaşın öğrenci değişim sırasında hemen sizde aradan çakdırmadan dalınonlarla beraber girin seansa vede pek konusmayın. Şansınız varsa girerseniz yoksa seansınızı bekleyeceksiniz.
+rep muzoo:P abi ne günlerdi beaa ordaki trafik istanbulda yokturr ha
"what happens in miami stays in miami too.."
arkadaşlar benim danışmanım sadece cedar point'i düşünme başka şeyler de düşün falan dedi.bana Six Flags The Great Escape and Splashwater Kingdom'a da bi bak istersen dedi.sizce hangisi?ya da ne düşünüosunuz bilenler??![]()
demekkı cedar da yerler dolu sana bu sekılde soledıgıne goreben olsam ıkı yere gıderdım ya cedara ya lagoon parka utahdakı forumdan okuduklarıma gore yazarsam
![]()
Arkadaslar ben de bu yil Cedardayim... Menecerle konusduk, Food Host isini secdim, guya ki, food host-da daha da serbest calisma olasiligi varmis, daha rahatmis, ne bilim ne.. Food Host isinin iyi ve kotu yanlari ne? lutfen yardimci olursaniz sevinirim
tsk.
Şu anda 63 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 63 misafir)
Bookmarks