dünya telekomdan daha ucuzmuş fiyatları. Kullananlar varmı? Birde sitesinden bişey anlamadım
Turkey - Cell Phone Cards - Call Turkey - Cell with Calling Cards
dünya telekomdan daha ucuzmuş fiyatları. Kullananlar varmı? Birde sitesinden bişey anlamadım
Gayet uygun kullanılabilir bir görüntüsü var ama tabi tuzakları da olabilir. Birinin deneyip test etmesi lazımABD de olsaydım test edebilirdim. Sitede cidden karışık.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Abdde yaşıyan birisi tavsiye etti bana. Çok samimi olmadığım için soramadım
Ben alacamda ordaki paketleri anlamadım. at&t ile hangi paketi alayım
at&t ile hangi paketi alayım ?
AT&T ye ozel birsey bulamadim ilk basta ruby paketle basla istersen bi dene daha sonra digerlerini denersin inceledem fakat dedigim gibi AT&T ye ozel bisey yok.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
net 10 al demisti bana fierox onu oneririm..dunya tlkom kullniyorum ama att kafasina gore 1 usd kesiyor anlamadim gitti..yukleme yaparken ikisine birden mi yani att hesabina hem de dunyayaya mi yukkleme yapcaz
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
At&t zaten hesaptan düşÃ¼yorda günlük kullanım bedeli olarak 1 dolar. 1 dolardan sonra diğer at&t lerle bedava. At&t numarası varda ararken ücretsiz arayabiliriz.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
biraz ingilizcesi olan yardımcı olsun. Bu paketlerden hangisini alıyım dünya telekoma göre yarı yarıya ucuz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks