"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
gidip bi sorayim ozaman![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Lutfen kredi/banka kartinizin adresini yaziniz ve billing password için ne yazacagız acaba..bı de bu kartları telefona takıp hemn kullanabılcek mıyız?
Billing password uye girisi yaparken kullanacagin sifre. Normal parola yerine boyle sacma bi isim koymuslar
Adres olarak ev adresini yaz gitsin o kadar onemli degil.
Dunyatelekom telefona takilan bi kart degil. At&t hattinla kullandigin bi hizmet. Pin number veriyor sana. O numarayi arayip kullaniyorsun. Telefonuna aldigin at&t hattini takiyorsun.
Satin alinca direk kullanabiliyorsun bekleme yok
Sometimes memories can kill...
msji nasil atiyoruz turkiyedeki bi telefona
amerika da satılan calling kartlarla türkiyeyi aradık diyelim aradığımız numaradan bi ücret kesilio mu?
[QUOTE=manhattan;120856]Evet ayni sey[/QUOT
bi sorum daha olcaktı abd ye indigimiz zaman bizim gibi bi at&t numarasını arayacagımızda basında herhangi bir sey cevirmemize gerek var mı direkt numaramı yazılacak.
tamam tesekkür ederim.yukarıda gördümde nokia nın bazı modelleri bile desteklemiyomuş güzel modeller onlar sonuçta benimki dandik biraz destekler diye baktım ama aklım karıstı.model 6125 ve sitesinde şöle yazıyor 'Dört bant GSM/EDGE ile 5 kıtaya kadar kapsama alanı (850/900/1800/1900'destekler degil mi?
ya ansini satayim ya Dialling PIN in son rakamini yanlis giriyomusum bugune kadar ondan sorun cikariyomus yeni hesabima girdim ve gordum..tlfn calisiyo yani N72 ..az kalsin yeni bi tlfn alcaktim![]()
Ben Türkiyeyi her aramamda AT&T hesabımdan da 1$ kesiliyor merak ediyorum yanlış erişim numarası mı kullanıyorum sizde de oluyor mu aynısı?
Yahu deli oldum bu türkiyeyi nasıl arayacagım
1-484-547-9977
1-856-217-2923
1-484-505-9135
1-856-217-2920
1-609-420-6233
1-610-762-8279
bunlardan birini cevirmem gerekiyor diye biliyorum sonra dunya bilmemnesine baglanacak sonra numarayaı cevirecegim de ben daha erişim numarasını ararken kontor yukleyin diyor anlamadım gitti att köntorumun olması sartı mı erişim numaralarını ararken ? adamlarda musteri destegi sıfır aynı maili copy paste edip gonderiyolar
selam arkadaşlar
26 haziranda uçuş var ve ben hala hattımı aktive etmedim...
bende AT&T hattı var.. acaba açtırmayıp amerikadan hem telefon (mesela motorola) hem hat alsam daha mı ii olur???
YADA SUAN AKTİVE ETMEYE BAŞLASAM HATTIMI 3 GÜNDE AKTİVE OLUR MU İKİLEMDE KALDIM???
arkadaşlar bicevap verin şimdi aktive etsem ne zaman acılır 2 gün sonra ucak.. yada amerikadada aktive edebilir miim?
ya ben tel aldım burdan bana att kartı verdı pın kodunu fılan gırdım buradakı ardaşlarımı arıyabılıyorm ama turkıye yı aradıgımda att numaraısını arayıp arıyodum normal hattımla bundan aradıgıda kart numarasını gırın dıo bende ole bı numara yok nasıl yapıcam bunu yardımcı olursanız sevınırm
bende bu zıkkım için siteye girdim işlemi yaptım filan ama hesabıma girince mail geçersiz diyo mail filanda atmadılar işlemi yaptıkdan hemen sonra normalmidir
mail i yanlış girmiş olabilir misin acaba???
benmde aklma geldi o ya çnkü en azından işlem tamamlandı die bi mail fln gelir dmi işlem biter bitmez
bende dün mail attım geçen sene dönerken iptal etmedim hala aktif mi diye...gelen msj : work and travel öğrencisiysen yeniden hesap açtırman lazım...
bnm cvp : wat öğrencisi olmam neyi değiştiriyo acaba? size hesabımın hala aktif olup olmadığını sordum bi zahmet buna cevap verin...
gelen cvp : bilgiler ile birlikte hesabımın aktif olduğu...
enteresan bişe ya...
mail attım müşteri hizmetleri 24 saat açık değildr diye açıkmıdır açıska arıym
açık açık..arayabilirsin...
dunya telekom hesabımda 40 dk var ama att de kontör kalmadığı için arama yapamıyorum. Att hesabıma nasıl kontör yükleyeceğim ?
www.dunyacard.com danmı kontör yükleyeceğim ? orada 15 dolar ve 25 dolarlık iki seçenek var bunlardan daha az kontör yükleyemiyomuyum ?
yardım ederseniz sevinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks