ayrıca resim ekleyemeyi bilemedmm böle idare et![]()
ayrıca resim ekleyemeyi bilemedmm böle idare et![]()
Hadi ya güzel bilet olmus bak sevdim bunu
Seattle aktarmalı degil ama olsun
Aklıma yattı bunu alabilirim
Saol yardımların icin dostum
Whence I Would Like?
bişi deil kardeşmm böle bu konu da parça parça aradğnda daha ii oluoo . 3. sene olunca araştrma daha ii oluoohade yine kardasınn.. sezon çok ii gözkmüo ama iş yine de sende biter kodiakta ii para kazanman dileğiyle kardeşmm. bişi olursa sorabilrsnn yine.
Sezon ii gözükmüyo derken nası yani tahmin olarak mı?![]()
Whence I Would Like?
eet sölenen ve görünen o tahmnler o yönde.geçen senede ii beklenıodu kötü geçtibu senede tam tersiolur inş![]()
inş ama neden öle bekleniyo anlamadım ki yani nerden ulaştın bu habere aslı var mı yani bu haberin?
Whence I Would Like?
ya öyle beklenio ama bakalmmm yinede..
http://csfish.adfg.state.ak.us/BlueS...EWebReport.php
al bak burdann bişiler istersenn
arkadaşlar bilen var mı expedia'dan hesap kartıyla bilet alabilinabiliyor mu yoksa sadece kredi kartıyla mı alınıyor ???
stay hungry - stay foolish
kardeşmm bn bankamatik kartına para attım bilet alaymm die başka kart deneyin falan dedi bnde abimn kredi kartyla alabldmm.
tmm abi sağolasın. kredi kartı kullanmıyorum o yuzden bulacaz artık bi yerden![]()
stay hungry - stay foolish
Slm arkadaşlar. Ben bileti expediadan aldım new yorka gideceğim oradanda new jersey e geçmem lazım. onuda araştırdım oda tammm ama diyorumki expediadan bide araba kiralasam 1 günlüğüne zaten 3 arkadaş gidiyoruz baktığımda ortalama 80 dolara maal oluyodu jfk dan new jersey. araba fiyatıda 185 dolar benzinle felan 250 dolar diyelim zaten öbür türlü 240 dolar ödeyecem. arabayı kiralayıp geze geze gitsem nasıl olur expediadan araba kiralayan varmı hiç böle giderken. hava alanında teslim alacağım. sitede onlar var bütün işlemleri yaptımda sadece ödeme kısmında araba kiralasammı die düşÃ¼nüp sonraya erteledim =) zaten ineceğim saatte atlantic city e araba yok sabahı beklemem lazım toplu taşımayla gitmek için =) sizce ne yapayım.
Bilgi olsun,
Luthansa bilet değişim için 100 euro + bilet daha pahalıysa onun ektrası.
diyelimkı bıletı aldık maılı de geldı maıl adresımıze pekı bukadarmı orda comfirmation number falan cıkıyo bılerı aldıktan sona onları nasıl yapıyoruz bıletı alınca hersey bukadarmı
sankı bana son bı vuruş kaldı gıbıme gelıyor amaaaaaaaaaaa ne? varmı bılen
acaba o bılet comfırmatıon number yazıyor ya bılerı alınca onu bıletı aldıgımız hava yolu sırketının wep adresınden mı onay yapıyoruz nedır
arkdaslar ben expediadan bilet aldim su an amerikadayim fakat biletimi one cektirmek istiyorm britisden aldim sizce ne kadar fark isterler fikri olan var mi lutfen yardim
[QUOTE=rihanna;120653]diyelimkı bıletı aldık maılı de geldı maıl adresımıze pekı bukadarmı orda comfirmation number falan cıkıyo bılerı aldıktan sona onları nasıl yapıyoruz bıletı alınca hersey bukadarmı
sankı bana son bı vuruş kaldı gıbıme gelıyor amaaaaaaaaaaa ne? varmı bılen[/Q
o sorumun cevabı varmı acaba
off olamadi veririm ya napiyim saolasin break
Arkadaslar merak ettigim sey su eger expediadan biletimi son gün alırsam bi problem yasar mıyım sizce?
Whence I Would Like?
Bi cevap verirseniz sevinirim!!!!Expediadan almıs olan arkadaslar....
Whence I Would Like?
son gün derken?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ben amerika ici ucus almistim sorun olmadi , uluslararasi ucusda da farketmez sanmam onaylanir havayollari tarafindan bence..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Mesela yarın icin bilet alıcam ama bgün alicam cünkü bilet fiyatlarında 200dolar farkediyo nerdeyse...
Whence I Would Like?
Problem çıkmaz zaten havayolu şirketleri sistemlerini ona göre ayarlamışlardır. Yani senin onayını yetiştirirler. Ama emin olmak istersen ya Expedia a yı ara yada mail at cevap verirler sana.
http://support.expedia.com/app/home/...ia.com/%3F
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Yaklasık 4 saatlik bi ara olcak mesela ben 1de bileti alcam 5 te ucucam sizce bi problem olur mu?
Bir de dönüs biletimde söle bi info var anlamadım
i+2days "The arrival date for this flight is two days after the departure day."
Ne demek simdi bu?![]()
Whence I Would Like?
Bahsettigin bilet TR den Amerikaya mi yoksa Amerikadan TR ye mi bilmiyorum ama eger TR den Amerikaya ise havaalaninda iki gun gecireceksin demek,Amerikadan TR ye ise havaalaninda birgun gecireceksin demek.
Peki.
Amerikadan TR ye de nedn öle bi sacmalık var?
Whence I Would Like?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks