arkadaşlar annem butun ısrarlarıma rağmen bavula küçük bir tencere koydu orda su kaynatıp çorba felan yapmam için hazır çorbalardan aldım bunlar giderken uçakta gümrükte felan bi sorun olur mu?:![]()
arkadaşlar annem butun ısrarlarıma rağmen bavula küçük bir tencere koydu orda su kaynatıp çorba felan yapmam için hazır çorbalardan aldım bunlar giderken uçakta gümrükte felan bi sorun olur mu?:![]()
Konu matador_36 tarafından (13-06-2010 Saat 04:50 AM ) değiştirilmiştir.
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
çıkarmaz kardeşim ben gelirken kocaman şef bıçağı getirmiştimiyi yapmış annen boşver orda tencere arayana kadar aç kalırsın.
pm: mesajını silsen iyi edersin TW a malzeme vermiş olursunbu konu çok uzar.
iyi yolculuklar.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
eğer ilk zamanlar otelde kalacaksan sanıyorum bi ocak olmayacak orda cunku burdakiler mikrodalga fırın kullanıyolar otellerde. ama sonrasında eve gecersen orda bi ocak varsa buyuk ihtimal tencere de olacaktır. her ihtimale karşın almakta fayda var tabi. gecen sene 3 kez bu sene 1 haftada 2 kez tasınmıs biri olarak söylüyorum ki anneler her zaman haklıdır![]()
I made a promise never to settle...
ocak yoksa bende yokum yaa.. ben hotelde kalacagım walla 30 paket hazır corba aldım. hemde tencerede yapılan cinsten... patladık desenize..
yok ev ayarladı şirkette apart daire mi neymiş içinde sadece yatak ve buzdolabı ocak felan varmış bu arada kaşık çataldamı koysam yaw![]()
özelden detay vericem bro evet şimdilik sorun yok![]()
I made a promise never to settle...
arkadaşlar aklıma şu geldi orda ocak ne ile çalışıyor sistem ne doğalgaz felan mı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks