Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fiorex

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Fiorex

@fiorex

Sessiz sedasız ayrıldı görevinden neden ayrıldıgı beni ilgilendirmez haklı sebepleri vardır bu konuya lütfen yorum yapacaksanız neden ayrıldıgı ile ilgili yorumlar yazmayın hem gereksiz hemde bu konuyu acma sebebine gölge düşürmesin rica ediyorum.

ben 2008 de gittim WAT ile TW ilede o zaman tanıştım uzun bi süre ara ara girebildim işten dolayı foruma geri döndüğümde sık sık girmeye başladığımda fiorex fırtınası esiyordu resmen ayrıntılara girmek istemiyorum ama fiorex bu forumu ayakta tutan hareketlendiren ileriye götüren insanların en başında geliyor bence.

her zaman tarafsızlığına inandığım biri kendisi tanışmamamıza rağmen.

son zamanlarda forumu çok takip edemiyorum ama kendisi görevi bırakıyorum diye bi konu açmış ve yoruma kapatmış haklı olarak ama ben en azından su anki yönetimden fiorex'e yaptığı hizmetlerden ötürü bir teşekkür yazısı yazmasını beklerdim baktım ama göremedim böle bişi yazıldıysa ve ben göremediysem kusurabakmayın.

Ben içime sindiremedim bu sessiz vedayı bu şekilde seslendirmek istedim fiorex kendi adını taşıyan bi konu ve altına onu öven yazıları hakdecek kadar değerli benim gözümde eminim yaptıklarının karşılığı olarak görecektir bu konuyu ve mutlu olacaktır.

ben kendi adıma kendisine teşekkür ediyorum yaptığı herşey için...!

yaptığı işleri böyle sağlam yapmaya devam ettiği sürece daha çok başarılara imza atacağına eminim...!

p.s: yazmama kararım devam ediyor fiorex için bir defaya mahsus yazmak istedim sadece...!

eleştirirken olumsuz eleştiririz hep bende öleyimdir ama iyi yapılan işide övmessek daha iyilerini göremeyiz ne demişler "yiğidi öldür ama hakkını yeme"...!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben daha bu sene uye oldum foruma ve herşeyde her sorumda yanıt alabıldıgım tek forum yonetıcısı dıer arkdaşlar da yardım ettıler fakat fıorexi tek geçerim.örnegın expediadan bılet aldıgımda sorunum oldu ve arkdaşım sıfremı aldı ve gırıp baktı o kadar ılgılendi yani. neden ayrıldıgını bılmıyorum ama foruma verdıgı katkılardan dolayı bu kısa sure ıcerısınde gosterdıgı yakınlıktan dolayı çok tşşkur edıyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Fiorex'in geri döneceğine inanıyoruz, bu ayrılık kısa sürer
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Gerçekten bu forumdaki renklerden biridir @Fiorex geri dönecektir. Bende 2 yıldır bu forumdayım bi çok arkadaşımızdan almadığım bilgileri onun sayesinde almışımdır.

İnşallah bu ayrılık kısa sürer...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Fiorex'in kisa sure icinde yonetici olarak foruma donmesini arzuluyorum, eger donmezse WAT ile ilgili baska projelerle karsimiza gelecegini dusunuyorum.

# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bana work&travel süresince gerçekten çok yardımcı oldu ve bilgi verdi ayrıca yazılarını takip ediyorum ve gerçekten kaliteli buluyorum. umarım en kısa sürede geri döner

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bazen bi işi mecbur oldugun için yaparsın, yapmak istemezsin. bazen de bi işi para için yaparsın ve sırf para kazanmaya ihtiyacın oldugu için çabalarsın. ama bi çogumuz bazen bi işi hiç para almadan sırf fedakarlık yaparak yapmayız. işte fiorex yapıyordu. şimdiye kadar ki emekleri tartışılmaz !!! kendisine de msj attım özelden. umarım en kısa süre de yönetici olarak foruma geri döner. gerçekten özverili bir yöneticilik yapıyordu ve para almadan bi kazanç elde etmeden bir çıkarı olmadan bu kadar istekli ve özverili çalışan çabalayan birinin forum dışında esas mesleğinde de en iyi mevkilere gelmesini yurekten isterim ve guzelliklerin onunla olmasını isterim. bol kazançlı mutlu bir hayat senin için fiorex !

en kısa zamanda forum'a dönmen dileğiyle.

saygılar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Fiorex,

TW ile ne yazık ki wat maceramı sonlandırdıkdan sonra tanıştım. Ben sıkıntı çektim arkadaşları çekmesin dedim başladım yazmaya ve hala yazıyorum. Her neyse Fiorex bu süreçte gerçekten PM den attığım bütün mesajlara aynı hızla cevap verdi. İlgisi alakası gerçekten dikkat çekiciydi. Karşısındaki insanın samimiyetine inanan biri. Olaylara pozitif bakan ve sakin bir tavırla karşılık vermesini bilen biri. Fiorex in tarafsız duruşuda ayrı değerlendirilecek bir durum. Ne kadar ilk uyarımı Fiorex den alsamda banlanma şerefine nail olamadım . TW Chat de zaman zaman geleneksel atasözü atışmasıyla eğlenceli vakitler geçirdik. Yöneticilerin mesaj yazmamasını aralarındaki samimi ortamdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Ben de bu kısa süreçde Fiorex in gösterdiği ilgi ve alakadan, sabrından ötürü teşekkür ediyorum.

Hakkını helal et fiorex.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Work&Travel'a katılmaya karar verdiğimde internetten forum sitelerine bakınıyordum.Bu sitenin diğer sitelerden daha hareketli olduğunu herkesin birbirine yardım etmek için çabaladığını gördüm.ŞÃ¼phesiz bu çaba gösterenlerin en başında Fiorex geliyordu.Ona olağan üstü çabasından ve yararlı bilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Umarım en kısa zamanda görevinin başına geçer ve o engin tecrübelerinden faydalanmak yeni watçılarada kısmet olur

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Kendimce özet olarak fiorexin bana anımsattıkları
    Forum
    Idarecilik
    Onurlu bir uye
    Rakipsiz
    Emek
    Xxl bilgi deposu

yönetici olup olmaması cok da onemlı degıl..O her durumda yine elinden gelen yardımı gösterecektir..
    Konu watken tarafından (12-06-2010 Saat 04:34 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

fiorex harbiden çok kaliteli başlıklar açmış ve faydalı konuları wat dünyasına kazandırmış kişidir. Eksik olmasın. Geri dönemesini bekleriz her daim.
    Atışma konusunda da iyidir

@Sincili; Güzel başlık/konu, eyvallah.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Fiorex'e attığım tüm mesajları hep nazik bir dille yanıtladı. Kendisinin burada bulunan öğrenci arkadaşlara nasıl bir yardım ettiğini hepimiz görüyoruz. Umarım görevine geri döner.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Emege saygi gosteren mukemmel yonetici cumlesi onu bir nebzede olsa tanimlayabilir
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

I love fiorex ..TURN BACK
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turn back dersen çok sakat yerlere gidebilir cümle

Fiorex şu an Ny'ta, pek fırsat bulamıyor heralde nete girmeye.. Bu çağrılara kulak verebilir
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

hocam bunu bi yabancı okusa senin kötü bir cümle kurduğunu düşünür. biz iyi niyetini ve demek istediğini anladım ama bi edit yapıpta "turn back" yerine "come back" falan yaparsan daha guzel olur tabi

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun süredir forumla ilgilenmiyorum.Adıma açılmış olan bu konuyu çok önceden görmüştüm. İlk başlarda yazmamın doğru olmayacağı kanaatine varsam da, sonrasında en azından bu kadar kişiye bir teşekkür etmem gerektiğini farkettim. Buraya yazan yazmayan okuyan vs herkese teşekkür ediyorum. Halen ABD'de yim. yakın zamanda döneceğim inşallah. Forumda eskisi gibi olmasa da aktif olmaya çalışırım.

Sevgiler saygılar

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun süredir forumla ilgilenmiyorum.Adıma açılmış olan bu konuyu çok önceden görmüştüm. İlk başlarda yazmamın doğru olmayacağı kanaatine varsam da, sonrasında en azından bu kadar kişiye bir teşekkür etmem gerektiğini farkettim. Buraya yazan yazmayan okuyan vs herkese teşekkür ediyorum. Halen ABD'de yim. yakın zamanda döneceğim inşallah. Forumda eskisi gibi olmasa da aktif olmaya çalışırım.

Sevgiler saygılar
    Fort Leuderdale'ye gitmeyecegim fio kararimi verdim.

Hosgeldin tekrar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bunu bi yabancı okusa senin kötü bir cümle kurduğunu düşÃ¼nür. biz iyi niyetini ve demek istediğini anladım ama bi edit yapıpta "turn back" yerine "come back" falan yaparsan daha guzel olur tabi
    ben Turkce dusundugum icin oyle bi cumle kurmusum yeni farkettim ben de ''geri gel'' degil de ''geri don'' demek istedim zaten ) ..hosgeldin yeniden fiorex
    Konu sucre tarafından (07-09-2010 Saat 03:34 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ben Turkce dusundugum icin oyle bi cumle kurmusum yeni farkettim ben de ''geri gel'' degil de ''geri don'' demek istedim zaten ) ..hosgeldin yeniden fiorex
    Merhaba,

o mesajı yazalı uzun süre olmuştu işin şakası tabi.. aslında fiorex bıraktıktan bir süre sonra bekledim geri döner yöneticiliğe diye. ancak o geri dönmeyince foruma yazmayı bıraktım. bugün bir arkadaş e-mail atarak yardım istedi ve forumu hatırlattı bana. Bende belki fiorex dönmüştür umuduyla girdim. Ama dönmemiş hala daha. kalın sağlıcakla. Eminim benden kat kat bilgili arkadaşlar forumu canlı tutuyorlar zaten. Ancak yine de benden bi yardım isteyen olursa e-mail atmaktan çekinmesinler. Çünkü forum takip etmiyorum artık.

herkese iyi forumlar.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Welcome back Fiorex, hope to see you more often from now on.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)