Anladığım kadarıyla sen vizenin onaylanıp onaylanmadığını konsolosluktayken anlayamamışsın.Onaylanırsa beyaz bi kağıt verip ups ye yolluyorlar ve oraya da 11 tl kargo bedelini ve adresini veriyorsun.Yok eğer isim soruşturmasına takıldıysan bunu görevli sana söyleyip bir takip numarası veriyor yanılmıyorsam.İsim soruşturmasına takılan arkadaşlar daha net bir şey söyleyeblirler bu konuda.
Ama olay şu ki,senin vizen onaylanmışsa ve kargoya gönderilmişsen en geç 2 gün içinde gelmesi lazımdı.Herşeyden önce senin arayıp konsoloslukla bizzat muhattap olman gerektiğini düşÃ¼nüyorum.
Dün akşam 6 gibi 5893 diye bi numaradan sms geldi,gönderiniz teslim alındı 09.06.10 da teslim edilcektir diye,efsane bir sevinç bir şenlik yaşadım diyebilirim.Şimdi sabah 10 öğlen gidip şirketime teslim almayı diliyorum şu an sanırım mesajda belirtilen tarihte şirketimde olur.
adına sevindim dilerim amerikadaki probleminde sorunsuz olur. teslim edildikten sonra bir sms daha gelir. gönderiniz teslim edilmiştir diye. hemen şirketini ara ve vizenin kontrol edilmesini iste. uzerindeki bilgiler geçerlilik suresi vesaire dogru mu değil mi diye. genelde bir aksilik olmaz ama tedbir amaçlı kontrolde fayda vardır. sana iyi watlar diliyorum.
birde şimdi sabah 10 demişsin msj'ı yazdıgın saat 11.08tr de değilmisin yoksa ?
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bu heyecan ve panikte burada biter (:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks