1500 tl ye thy direk uçuş çok mu pahalı acaba gidiş 15 haziran dönüş 15 eylül
1500 tl ye thy direk uçuş çok mu pahalı acaba gidiş 15 haziran dönüş 15 eylül
Arkadaşlar benim sorumsa şu olacak. Adana'dan Knoxville TN'ye gideceğim kısmet olurda vizeyi alabilirsem.Adana'dan hangi rotayı izleyip gitmem daha ekonomik olur sizce? Bilgisi olan var mı
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@manyak
fiyatları araştırıp ona senin karar vermen lazım...bussiness class uçmakta isteyebilirsin...fiyat sana kalmış bişe bence...ama gördüğün gibi 640 dolar a 1 aktarmalı bilet var..
arkadaşlar gerçekten fiyat uygunmuş bende internet buldugum bazı uçak bileti sitelerini paylaşayım izninizle
Kontrol Paneli
uçak bileti
Trek Turizm - Ekonomik Ucak Bileti - EkoBilet.com
uçak bileti uçak biletleri ucuz uçak
www.ucakbileti.me
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Bu arada sanırım yanıldım, bundan daha ucuz biletler çıkmayacak herhalde..
Yavaştan alma vaktinin geldiği kanaatindeyim, hazır hala bulunuyorken biletler![]()
@ayhn katılıyorum arkadaşlar daha fazla beklemeyin bence alın biletlerinizi![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ya böyle uygun fiyatları söylüyorsunuz fakat ben bi bakındım göremedim öyle birşey şuan THY den ayırttım bilet 2100TL aktarmasız. bide sizin tavsiye ettiğinz yerde buldum 750 küsür dolar fln aktarmalı gidiş dönüş bell. ben diyorumki THY alıyim hem raht raht gidiyim dönüşüm açık ve çift bavul takılıyim hiç öyle aktarma bavul sıntısyla uğraşmıyim? bu konu hakkında düşünceleriniz ne olur acaba?
lk gidişim olduğundan aktarmayla fln uğraşmak istemiyorum tecrübelerineze göre bi akıl verirmisiniz!
direk üçüşlarda bulursun arkadaşım uygun fiyata.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Bu gün şirketin önerdiği aktarmalı bir Airfrance bileti aldım 710 euroya. yorumlarınız için teşekkür ederim
ya arkadaşlar ben dün bileti aldım expedia üzerinden 737 dolara 18 dolarada bi sigorta vardı onu yaptırttım neyse artıkama bugün aklıma geldi şimdi benim uçağım saat 13:55 te ist den londraya 16:05 da ulaşıyor 18:05 tede londradan newyorka. şimdi soruma gelince bu saatler Türkiye saatine göremi
yani ben istanbulda Türkiye saatine göre 2 demi binecem uçağa çünkü bildiğime göre ist londra arasında 2 saatlik fark var. onuda geçtim expedianın merkezi amerikada yoksa bu saatler amerika saatine göremi bu saatte aklıma takıldı uyku tutmadı daha önce gidenler hangi saati kullandı :d
Her saat yerel saate göre.. Türkiye saatine göre 13:55te bineceksin. 18:05 İngiltere saatine göre..
ya arkadaşlar alın artık biletlerinizi. bu saatten sonra kampanya olmaz . wat çılar gitmeye başladı. işe başlayanlar artıyor her geçen gün abd de. ben british den aldım 510€ ya. ist - jfk 9 haziran
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks