benim için yer merkan sıkıntı olmaz.da illa yemek mi yicezşöyle kordonda oturup biraverimizi söylesek olmazmı?
benim için yer merkan sıkıntı olmaz.da illa yemek mi yicezşöyle kordonda oturup biraverimizi söylesek olmazmı?
yemek iyi yemek iyi.
ya da ilk önce bi urfa sofrasına fln gidip ilk once ''rcp''in karnını doyursak iicesnra içmeye gitsek
![]()
tamam ya katılım olacak heralde huan gelsinde saat ve yer onerilerine gore takvimi belirlesin.
Geldim beyler 19 mayıs iyi demisiniz ama tatil günü çoğu arkadaşın planı oluyor biz gene en iyisi 21 Mayıs Cuma günü saat 17,30 da yapalım Altınkapı Alsancakta kıbrıs sehitlerinin sonuna doğru tam yeri bilmiom şimdide amedeus bilion heralde sen tarif edebilirsen iyi olur yoksa ben bi tam öğreniyim adresi açık yazarım
Konu Huan tarafından (19-05-2010 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir.
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Altınkapı yı bilmiyenler söylesin onlara özelden telefonumu atayım olmadı sevincin önünde alırız onları ama kıbrıs şehitlerindeki şubesi.
ben hala yarın bulusmak isteyenlerle bulusma taraftarıyım![]()
olur hacı bnm icin farketmez diyorum.sabaha kdr bu 4luye katılcak bi kaç kişi daha cıksa yeter.asıl bulusmayı 25inde yaparız yine.
ya hacım dicegm su ki bnm içesm varsunsette fln olurum.beni yalnız bırakmıcak turkishwat ailesinin her üyesini beklerim
![]()
Konu Huan tarafından (19-05-2010 Saat 12:54 AM ) değiştirilmiştir.
bu cuma bulussak nasıl olur yıne cuma gunuyıne aynı saatte 17 de
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Sucre nin istegi uzerine bulusma bu cuma yani 21 Mayıs Cuma saat 17,30 ye alınmıstır. Mekan aynı Alsancak Altınkapı(Kıbrıs Şehitlerinde)
Sucre sen kesin gelcen artk dediğin gün ve saati ayarladık bak![]()
huan şunu 6 yapalımmı?
tamam 6 olsunama artk değiştirmeyelim
O zaman 21 Mayıs Cuma 17,30 Alsancak Altınkapı(Kıbrıs Şehitlerindeki)
kralsın HUAN![]()
bn sizi sunsette bekliyo olucam![]()
olabilir ama 17 30 da gelen gelir 30 dk muhabbet edilri yemek faslı 18.00 da baslar.
Ben de geliyorum arkadaşlar. Ayriyetten bir arkadaşım daha gelebilir foruma üye olmayaraktan.. We'll see![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
aynen bnde dısarıdan +1 arkla gelicem.o da kodakçı bnm gbi.+ amadeuss![]()
Aynen bide amadeus.Diğer toplantıyı kaçrdın aa sarı:S Bu da süper olur artık![]()
""Let the game begin""
Tamam beyler 17,30 sucre otostopla döncekbi daha değiştirtmeyin ama o zaman 21 Mayıs Cuma 17,30 Alsancak Altınkapı(Kıbrıs Şehitlerindeki)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks