arkadaslar notları yuksek daha oncedende vize alıp bu programla giden bir ogrencının gorusme esnasında tutumu ne olmalı? nasıl bır ızlenım uyandırmalı neler soylemelı ve 18 mayısta saat 8 de kım gıdıyor gorusmeye
arkadaslar notları yuksek daha oncedende vize alıp bu programla giden bir ogrencının gorusme esnasında tutumu ne olmalı? nasıl bır ızlenım uyandırmalı neler soylemelı ve 18 mayısta saat 8 de kım gıdıyor gorusmeye
ekstra bi tutuma gerek yok. yaninda donunce yapmayi planladigin sey ile ilgili belge bulundurman yararina olacaktir.. ales basvuru ya da sonuc kagidi , veya ailenden birine ait olmayan bi isyerinden aldigin donunce burda calisacaktir yazisi.. geri kalan ayni herkes icin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sorun olmadigini soylemislerdi. daha once alan kisileri biliyorum, rahat ol yeter.
ya bende o kagıt yok ne yapacagım ısterlermı acaba zorunlumu yanı kımden ısteyecegım donunde burada calısacaktır kagıdını ıngılızcemı olması lazım of cok canımı sıktı bu durum
ben nerdecen bulacagım o donunce burada çalısavaktır kagıdını cok az zaman kaldı kım verırkı ıngılızcemı olacak bulsam bıle nasıl ıngılızce yaparım onu
ya goturmek zorunda deilsin ama donunce ne yapicaksin diye soracak iste o zmn daha inandirici olurdu.. ama goturmeden de alanalar cok..
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu kagıt hangı işllerden alınır pekı
hanı ne gıbı ışlerden
herhangi bir şirket alabilir şirketlerde antetli kağıt denen bi olay var antetli kaguda yani şirketin logosunun oldugu bir kaguda şirket yetkilisi senin kimli bilgilerini yazarak bu sahıs su tarihte şirketimiz bünyesinde çalışmaya başlayacaktır diye yazsa olur çok fazla resmi bir kagıt değil heryerden böle bir kagıt bulabilecegin için çokta fazla etkisi olacagını sanmıorum ama yınede etkısı olur ben goturmemıstım mesela ama bana sormustu bende ısım hazır ıstanbulda akrabalar var onların yanında ıse baslıcam demıstım sallamıstım yaniama aldım sorun olmadı bi belge götürmedim yani ama götürmende mutlaka azda olsa fayda var diye düşünüyorum ...!
son sınıfların vıze alma olasılıgı dıger sınıflar ıle aynı ve herhangı bır kagıt goturmene gerek yok bakılmıyor
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
aynen bende son sınıfım ve staj yaptığım yere ricam ettim sağolsunlar iş davetiyesi şeklinde dönünce o şirkette çalışacağıma dair bir belge ile o şirkete ait bazı dokümanları çıkarttım fakat vize sırasında kimse sormadı bile.ama yinede ne olur ne olmaz bulundurmak gerek herhangi bir belge son sınıfsak eğer.
Arkadaşlar ben son+1 yani 5. senem olduğu halde, okulda bölüm başkanımdan 20 günlük stajı vardır yapmadığı taktirde mezun olamaz diye ingilizce bir belge imzalatıp getirdim hiçte bir sorun olmadı. İngilizceniz çok kötü olmadığı taktirde her türlü alabiliyosunuz.
arkadaşım hiç kasma kendini alırsın inşallah işte ben örnek
5+1 olmuş ortalama 1.82 yaşımda 30 ben aldıysam sen her türlü inşallah. yanımda da belge falan götürmedim. sadece geçerli bi mazeret sun
bende son sınıfım aaldım vizeyi.ama daha baskılı oluyolar özellikle sorular daha baskılı.ben destekleyici belge olarak döndüğüm zaman burada çalışıcam diye bi referans aldım.bölümüm turizm ve otel işletmeciliği bu yüzden benimle yaklasık 10 dakika konuştu.gerçekçi ve sıcakkanlı olman gerek.
Kısmetse salı alıcaz. Alamasakta aynı hızda o parayla bas Rusya'ya![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks