arkadaşlar bende muhtemelen six flags kodakta olucam ama bilginiz varmı daha onceki yıllardan konaklama nasıl yapılmış yada ücretini nasılmış geçincek kadar bi paramız olur heralde
arkadaşlar bende muhtemelen six flags kodakta olucam ama bilginiz varmı daha onceki yıllardan konaklama nasıl yapılmış yada ücretini nasılmış geçincek kadar bi paramız olur heralde
selam hocam. hangi şehirdesin? biz üç arkadaş wildwood'a gidiyoruz.
new jerseydeyim
geçen sene great adventure da yakınlardaki belmar isimli bi sehrde ogrenci moteli tarznda yerlerde yaplmıs konaklama.
gecincek ve de orda kendine yetcek kdr alısveris yapcak paran oluyormus.
slm gençlerben burdan wildwood ve yakın çevresine giden arkadaşlara sesleniyorum
ben cape may de mc donaldsta olucam birbirimize çok yakınız görüşelim isterim birbirimize destek oluruz ve başka eyaletlere araba kiralayarak gezebiliriz mail adresimi yazamıyorum sanırım ama nasıl ulaşıcaz birbirimize bilmiorum bi mail adresimi yazmayı deneyim hepsi birleşik olarak o d e m i r t o l a 5 et işareti hotmeyil nokta kom
![]()
Selam Arkadaşlar bende Wildwood Gidecem Morey's piers..3 arkadaş gidiyoruz..Mc donaldstaki işi nasi buldunücreti nekadar ?
Ocean City'ye(NJ) gidiyorum Scarborough Inn
otelinde çalışacam bende....
oww wildwood piyasası güzelleşmeye başladı![]()
wildwood piyasası güzelleşmez mi yawbende moreys pierstayım hepimizin haberi olsun birbirimizden arkadaslar orada
![]()
@matraxxxgs,
hocam uçuş ne zaman? eğer aynı tarihte uçuyorsak taxi ücretini bölüşÃ¼rüz jfk'dan wildwood'a giderken.
zaten aynı yerde yapılıcak konaklama.daha dogrusu aynı yerde yapılması en mantıklısı(zorunda deglsn tabi).haftalık 85$ 4 kişilik odalar.site olaynı bi sorusturmam lazm.
arkadaşlar New Jersey Six Flags Great Adventure'da çalışan KODAK çalışanlarının geçen senelerde konakladığı ve yine bu sene de kalınması planlanan hotelin websitesi;
Belmar Inn - Belmar, NJ- Home
bende wildwood moreys piersteim..bi arkadaşımla beraber 10 haziranda binioruz uçağa..izmirden 1 ve ist.den 2 kişi olarak 3 kişide 12sinde aramıza katılcak..moreysten olan varsa beklerizz..
bende bu yıl new jersey'de kodak işindeyim... bahsettiğiniz (Belmar Inn - Belmar, NJ- Home )konaklama yeriyle six flags arası ulaşım nasıl sağlanıyomuş bi bilgisi olan varmı??
Konu krezomi tarafından (18-04-2010 Saat 12:37 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: anlaşılmazlık olmasın
Geçen sene servis tutmuşlar. Bu sene ile ilgili bilgim yok.
bu senede servis ayarlanıcak.
arkadaşlar bu servis sadece six flags çalışanlarına özel mi olacak?
eğer new jersey'e gidecek ve kafasında ulaşımla ilgili sorusu bulunan varsa benimle irtibata geçebilir, ayarlamaya çalıştığım bir arkadaş var. ben 8 haziran'da uçuyorum.
cape may'de olcam büyük ihtimal.
NJ six flagsa kodak işinde olanlar varmı
abi neden kimse yanaşmıyo ulaşım işinehep beraber ucuza gidelim işte
Vizem yok daha o yüzden malesef atlayamıyorum bu tür konulara. Eğer vize alırsam mutlaka bu topiclerde mesajlarım bulunacaktır![]()
Vize olayı önemli herks onu bekliyor
Waiting...
bende new jersey kodaka gidicem bu sene inş güzel bir wat geçer
vizem çıktı kesin six flags great adventure kodak tayım gelenleri beklerim....
2 arkadaş wildwooddayız bizde superfresh markette wildwoodcular iletişim kuralım![]()
arkadaşlar new jersey taraflarına gidenler bana ulaşırsa ulaşım işini beraber ucuza ve daha kolay halledeceğim. wildwood'a gidiyorum ben.
MErhaba arkadaşlar bende NJ six flags great adventure kodak işindeyim. Bugun biletimi ayarlıcam. 21 haz gidişi- 13 eylul dönüş yapacağm..aynı işe giden arkadaşlar var sanırım irtibatta olalım![]()
GüLümSe GüL GüNeŞee
21-24Haziran arası NJye gidicek olan varmı?
Waiting...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks