Henüz belli değil, oraya gidince belli olcakmış. Pozisyonlardaki açıklığa, ingilizce seviyemize bir de sanırsam tipimize göre yerleştirme yapcaklar![]()
Tanrım sen ve @ozgursum mahsus mu yapıyosunuz bunu. Hatırlatın hatırlatın sürekli şu melun yeri. Hem bi kere oraya kabul almamamızın sebebi başlangıç tarihi idi. David denen muhterem şahsiyet tarihin problem olduğunu söyledi. Ne vardı yani iki günün aramızda lafı mı olurdu. Geçen yıl seni taaa temmuzda kabul etmiş ama.
David'ciğinle mutlu bir yaz geçir inş. Hıh kalmadık hem onun Konya gibi yerdeki parkına. Valla kendi kaybetti![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
O o zamandı. Zaten bir iki gün için benim muhteşem ingilizcemi görmezden gelen insanın kadrimi bilmeyeceğini işte o an anlamıştım. Sonradan çağırsaydı da ben gitmezdim zaten. Bir garip watçı olabilirim ama çok gururluyumdur evelallah!![]()
4 ay once içkiyi bıraktım bu gıdısle yıne baslıyacagım ...aynayı kırdılar hoş göstermiyor diye ,Dünyada daha cehennemli var ,hayat tozpembe ne ekersen biçerin dunyada daha cehennem li var ..hadi benı güldür biraz...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
@azuhazu & @metilfenidat
efsanesiniz yaw aranızda dönen muhabbetleri zevkle okuyorum her zaman
bknz; polis durdurursa![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
**Summer Work for Students!!** gıtmeden 2. iş bakıyorum varmısn sevındım bıraz hudson da
yarın gelse bari şu vizeler elime almadan inanmayacağım aldığıma
sen alamazsin kesin![]()
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Peki.
@ozgursum
Nedenmiş o? Bi bildiğin mi var özgür efendi.
var ben ne diosam tersi oluo da ondan dedim![]()
iyi öyleyse tüm olumsuz dileklerini bekliyorum şahsım adınaPeki sence uçak biletini bu saatden sonra 500$ a bulabilir miyim?
![]()
bulursun kesin![]()
![]()
![]()
e oldu mu ama bulamazsın demeni beklerdim![]()
ben kandirmam kimseyisu an sana en ucuz 949 dolara buldum bilet.. daha dusugunu ariyorum her gun
![]()
iyi geceler herkese.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
iyi geceler!
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
birazcık hayal kursaydım bari
Sen iyi bulmuşsun ya ben daha 1000$ dan aşağıya denk gelmedim, aramasını bilmek lazım demek kiİlk bilet aramaya kalktığımda neyime güvendiysem artık thy nin sitesine daldım hemen, 2100 küsürlük fiyatı görünce gözbebeklerim yerinden fırlayacaktı resmen. İşte o an deselerdi ki ucuz otobüs seferleri var burden dallasa aktarmalı gözü kara atlardım hemen
iyi geceler rise'nfall ve roma
halledecem sizi en dusuk fiyatla yollicam texas a![]()
forumdda kımse yok galıba ..suan cvrim içi olanlar ses versın bakalım...sadece ben mı tatıl yapıyorum
google mapstan bakıyorum da hudson ile leeds NY arası 3 mil ama karıstırırm ben bısıkletle cok karmasık gelıyo ya..allhm yrdm et..iş leeds te ..konaklama hudson da var mı daha öncce giden arkds?
kafam cok karısık 3 km gıdıs 3 gelıs 6 km hergun bısıkletle gıdılır mı? paşa paşa yol parası ödeyecegız zaten 200 usd kazancam bunun yarısını konaklamaya ufffff bılmıyorum ..şirkete burdan slmlar olsun ortam musaıt degıl içimden gelen herseyı yazmaya...cok pısmanım arkdslarım gıbı 200-300 usd fazla verıp adam gıbı bı sırkete gıtseydım..neymıs wat ı ılk onlar balatmıslar neymiş bu sene iş sıkıntısı varmıs ondan degıstıremıyolarmıs...allh belanısı versın boyle sırketlerın..suç bende fuara gıdıp kendı ısımı kendım secmedım ya tüh be![]()
Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)
Bookmarks