Ben hiç denk gelmedim Pedicapci kıza.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
san diego da ben bizzat gordum hatta turk cocuklar cok sikayetciydi abi bu rus kizlari tum musterileri aliyor musteri bulamiyoruz diye![]()
![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu arada bi yer buldum..monitor temizliği ile ilgili...bi bakın
http://www.komikler.com/monitor-temizle.swf
herkese iyi geceler ben kacar....zzzzzz..z..z.z.z.z.
Ben de erken yatıyorum bu gece.. kalanlara iyi geceler.. sabah dif. sınavı var yine hiç çalışmadan giriyoruz, hakkımızda hayırlısı![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
vizelerim bitti mutluyum, özgürüm![]()
arkadaşlar acaba vize başvurumuzu online olarak nerden takip edebiliriz? bi bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Ve sınavlar biter Eve yolculuk Baslar..10 GÜN TATİL FOR ME
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
sucre nickin ile avatar pek uyuşmuyo be![]()
10 günlük tatil de ne yapsam acaba ? sınavların çoğu kötü gecti ben evdeyken acıklanmasında Babamla papaz olmuyayım.... biraz inglzce kelıme ezberlemeyi dusunuyorum..bi de http://www.turkishwat.net/serbest-ku...z-filmler.html deki önerilen tüm filmleri izliycem
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
herkes takmış koluna birisini..biz yine yerimizde sayıyoruz..okuldakı 3. yılım .adamlar daha dün basladılar okula kaptılar bi tane
![]()
youtube da bi problem mi var ??? yoksa benden mi kaynaklanıyo girememem acaba....host dosyası ile giriyorum buı arada...dns falan deil...
şuan sadece youtube değil hiçbiyer video açmıyor bende![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
düzeldi![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
an itibariyle ds160 denen kıl formu doldurup, o işide halletmiş biri olarak,
kocamaaan bir ohhhhhhhhhh demek istiyorumvize görüşmesi dışındaki tüm resmi işler beni geriyodu...hepsi halloldu. vizeye girmemiş olsam dahi
artık "abd'ye gidiyorum" diyorum gönülden
21 nisan'da da vizeyi aldığımda yeniden yazıcam böyle mutlu bir msj
en son aşama olan bilet kısmına geldiğime inanamıyorum...![]()
![]()
![]()
çoğu videolar youtube dan geldiği içindir belkide...2-3 gündür giremiyorum enteresan bi şekilde..bizim yönetemimizi de mi çözdüler anlamadım ki![]()
youtube yı nasıl acıyonz arkdslar..ben hep ktunnel den gırıyom baska yol var mı dırekt baglantı ?
gözün aydın ophelia23![]()
C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne gir
notepad'i aç ve bu klasördeki hosts'u notepad'in içine sürükle bırak
en alt satıra şunları yaz ve kaydet çık
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 YouTube - Broadcast Yourself.
ben böyle giriyorum..ama 2 gündür açamıyorum...
neyse ben kactım daha 10 saatlık yolum var..
iyi yolculuklar...
saol çamur..
Vize Basvuru Formu varya cnm hani konsolosluğun sitesinden dolduruyosun
onu randevu gününden 2 iş günü öncesinde doldurman gerekiyor.
sana mail falan gelmiştir mutlakayani bunu sana anlatmamış olamazlar..bide konuyla ilgili birçok başlık vardı oradanda araştırabilrsin sitede
kaçta randevun?
bazi sirketler kendileri hazirliyor bu formu ogrencilere birakmiyorlar...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 66 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 66 misafir)
Bookmarks