güzel soru![]()
evet bizde okul okuyoruz 4 yıllık örgün öğretim hayatını başarı ile tamamladıkdan sonra lisans diplomasını alıyoruz![]()
bu arada Erciyes Üniversitesinin ilk mexunları olcaz Turizm İşletmeciliği olarak
ayrıca 30 kişilik sınıftan 6 kişi diplomayı alacak okulu uzatmadan buda ayrı bi mesele![]()
buyrun burdan yakın yaniii![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
arkadaslar yarin calculus 120 sinavim var sizden dualarinizi bekliyorum.duaniz su sekilde olabilir:Allahim mustafa arkadasimizin yarin girecek oldugu calculus 120 sinavindan calistiginin karsiligini almasini nasip eyle.AMIN....![]()
selam millet! ooohhhh sınavlarım bitmişşş eskişehir sosyalitesine tekrardan hızlı bir giriş yapıp gelmişimm ders yok sınav yok sabah okul yok e bde keyfime de dicek yok oohhhhh hayat bana mı güzel nee![]()
Of of çeken bilir, ondan çok iyi anlıyorum şuan durumunuBaşarılar sınavında iyi bir not alırsın umarım
Pazartesi başlıyor benim sınavlarda. İlk dönem çok zordu bu dönem ilk döneme göre biraz daha rahat olunca fazla rahat davranıp daha hiç bakmadım derslere. Zaten WAT işlerini vs bahane edip doğru düzgün derse de girmedim. Yavaş yavaş çalışmaya başlamam lazım sanırım geç kalmış olsamda
@rise'nfall: Ne mutlu sana yerinde olmayı çok isterdim. Sınavların bitmiş olması açısından tabi İzmir'den memnunum![]()
Konu Cesc tarafından (10-04-2010 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir.
@mustafa61
başarılar arkadaşım bence 100üzerinden 80 veya 80küsür alıcaksın içime doğdu bakayrıca cumartesi sınav mı olur o ne yaa
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bizde genelde sinavlar haftasonu oluyor bunun nedeni daha birinci sinifta oldugumuz icin aldigimiz dersler genel muhendislik dersleri yani yaklasik bir fizik calculus dersini 1800 kisi aliyor dolayisiyla dersliklerde yer ayarlamak icin hafta sonu yapiliyor.buna ek olarak bizde sinavlar hic bitmiyor sinavlar dagitilmis her hafta bir tane sinav var bundan dolayi sinavlar hic bitmiyor faydasi olaraksa calisman icin 1 hafta suren oluyor ama calisana tabii.ama yarinki sinava calistim insallah iyi alacam...
olsun cav bu gunleri de aricaz olsun boyle olsun yaz babam yazzzzz
Ders yine yalan oldu bu seferde Bay Tahmin'e denk geldim gülmekten karnıma ağrılar girdi. İzlemeyen çok şey kaçırıyo![]()
Amerikada iddaa gibi oyunlar var mı???
""Let the game begin""
günaydın herkese
idda warmı bilmiorum ama loto görmştüm ben
buarada bugün el clasico günükim alır maçı ??
Loto falan oynamalı.Belki tutar
Messi faktörüyle Barca alır diyorum.Ne kadar da deplasmana olsalar da o adam başka oynuyor.Bide 2.5 üstü banko![]()
""Let the game begin""
Günaydın millet...
Gunaydin TW!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Günaydın TW ın güzide üyeleri,,,,
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
3 tane sınavım kaldı bu hafta son kurtuluyorum.... ya arkds Bizim Türk kızları biraz ilgi gosterıyosun hemen kendını bısey sanıyolar... sınıfta tanımadıgım bi kız vardı yanına oturdum sohbet etmek ıstedım sadece alttan kac dersın var ,hazırlık okudun mu falan fılan maksat tanısmak, bi baktım yerını degıstırdı hemen yanımdan kalkıp baska yere oturdu hemen asıldıgımı zannettı..gerızekalı ya
..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
kaşarı severim amma yürüyenleri beni deli ediyorrrrr....yaban![]()
50 CENT dün Bakü'ye geldi, yarın konserleri var, en ucuz bilet 100 euro.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
veee sınavlar biterrrr...............![]()
![]()
![]()
Şu anda 51 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 51 misafir)
Bookmarks