iyi geceler turkishwat cok durgun bir gundu.. uyuyalim yarin is var offf offf![]()
iyi geceler turkishwat cok durgun bir gundu.. uyuyalim yarin is var offf offf![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hay ben bu LOST un ya ne olacaksa olsun artık hayret bişi yaaaa walla sonu kötü biterse hepsinin kulaklarını çınlatacam uzun bi süre
hadi iyi geceler !!
integralden anlayaniniz var mi? yarin sinavim var ve dersi 8. alisim da![]()
Anlıyorum da yardımım dokunamaz
@sincili;
Aslında bu bölüm gayet tatmin ediciydi bence yaa.. Adamlar ilk defa bir kaç soruyu cevapladı da benim anlamadığım nokta Faraday'ın patlattığı bomba hangi tarihten itibaren yeni bir yol oluşturdu. Çünkü yeni hayatların da hayatı boyunca müzikle uğraştığını söylüyor.
Tam bu satırları yazıyordum ki bombayı 70lerde patlattıklarını hatırladım![]()
Ama şimdi kafamda yeni bir soru işareti oluştu. O zaman neden hepsinin Sdyney'e gitmesi gerekti ki??
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
lanet olsun losta da yazarınada artık iice şizofren yaptılar yaaher hafta çarşamba izlemicem diyorum ama yine dayanamayıp izliyorum.sonrada 1 hafta bekleki gelsin yeni bölüm...artık arkadaş 7 sene oldu nerdeyse ya.bitirinde şu kafamızda rahatlasın artık
merak merak merak.....başımıza bişi gelecek valla
![]()
5 bölüm kaldı.. Sakin olalım, sonunda muradımıza ereceğiz
Bende birkaç gündür "olasılıksız"a sardım. Olur olmaz saatlerde okuyorum. Son günlerde de gerek bu kitap sayesinde gerekse izlediğim birkaç belgeselle kuantum fiziği ilgimi çekmeye başladı. Var mı bu konu da kitap&film vs tavsiyeleri olan? Hee olst'un payı da var tabii![]()
British Kampanyaya başladı beylerHayde bende yatıyorum artık iyi geceler herkese..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
belki de superzekadır ??? bi de bu yönden bak![]()
ayhan i bilmem ama benim super zeka olmadigim kesinbu saate kadar ders calismak icin uyumadim, ama calisamadim da :S sabah 7de kalkicam, dersten sonra iki tane sinava giricem
basima agrilar girdi.
iyi geceler herkese...
Sadece ilgi duymaya başladığımı söyledim yahuDahi olup olmadığım konusunda bir şey demeyeceğim
sana sınavda başarılar cell.. ironi şu ki; fiziğin o derece karmaşık kısmına ilgi duymaya başlamışken, yarınki, birkaç basit elektriksel konu hakkında olacak olan, fizik2 vizesine yetersiz bilgiyle gireceğim
![]()
günaydın herkese
buarada dolar yine 1,4 lere indi
Günaydın TW. Dolar devam etsin daha inmeye.Yada şimdiden biraz dolar alsak fena olmaz![]()
""Let the game begin""
Gunaydin TW!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Dolar 1.40 a insin hemen alayım 3000![]()
arkadaşlar işle ilgili bi sorum olacak kafam karışık biraz
işveren 1350 dolar 4 aylık konaklama masrafını peşin istiyor..ayrıyetten security card cıkana kadar calıştırmam diyor..florida da ride operator olarak calışacagım..saatlk ücreti 7.25 overtime var ve saati 10.88.
işi kabul etmezsem 1-2 hafta sonra başka iş yollarlarmış ama onunda nasıl bişey olacagı belli degil..kafam cok karıştı girmelimiyim bu işe ?
Ben olsam gitmezdim. Security Card çıkması 3 haftayı buluyor. Amerikaya girişinin 10. günü başvurabiliyorsun. Ondan sonra çıkması da 1-2 hafta. 3 hafta ne yapacaksın 5 kuruş para kazanmadan?
iyi ki kabul etmemişsin hocam 4 aylık peşin 1350 dolar para istenirmi yaa kafayı yemiş bunlar 1350 dolara abd de morgıç'tan gıçını başını sokacak bir eve girersin abi sen orda o kadar para ilehazırlıkta olanlar düşünebilir aslında hazırlıkta başlarlar her yaz giderlerse 5 sene sona ev sahibi olabilirler amerikada
sonarada forumdan kiralarlar
şu an çok canım sıkkın ondan saçmalıyorum !!!
can sıkıntısından konuları çift görmeye başladım galiba sanki aynı konudan iki tane varbi tansiyon ölçtüreyim ben !!!
şu anda benden başka kimse yok heralde forumda bir deneme yapayım bakayım sesim yankılanacak mı ???
kimse yok muuuuuuuuuuuuuu................?
ben variminaktif uye
![]()
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
ha varmışşş hocam aktif ol yaw niye inaktif oluyosun
zaten canım sıkkın konuları çift görüyorum bide kimse yokmuş gibi ses seda yok forumda![]()
Ben de buralardayım
Vize dolayısıyla herkes kaybolmuş ortalıktan.
Şu anda 53 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 53 misafir)
Bookmarks