simdiye kadar aldiginiz en buyuk iki haftalik cekiniz kac dolardi arkadaslar, sormasi ayipiki haftalik soruyorum cunku genelde iki haftalik aliniyor...
simdiye kadar aldiginiz en buyuk iki haftalik cekiniz kac dolardi arkadaslar, sormasi ayipiki haftalik soruyorum cunku genelde iki haftalik aliniyor...
Peki.
Sezon sonu bonusunu kattığımda , housing ve vergileri düşmediğimde 1530 dolar brüt![]()
bonusu katma olm o ayri .. ben 1050 almistim vergiler housing , ulasimve parktaki yemeklerim dusutugunde...net para yani...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
verginin hepsini alamayacagin icin ve ne kadarini keseceklerini bilmedigin icin ... en azindan net para daha iyi olur.tesekkurler.
Peki.
benim patron finans işiyle ugraşıyordu... o yüzden vergi vermedim... 1400görmüştüm bi kez...allah tekrarını nasip etsin
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
gündüz maintenance yaptım gecede aynı yerde bulaşık yıkadım![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Ben de 5 günlük çalışmaya net 503 dolar almıştım.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bu ne konu ya,ayıp değilmi azu?
Kadının yaşı ,Erkeğin maaşı sorulmaz!!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
o kadar entel dantel birisi degilim ...
Peki.
just kidding azu, take it easy
1020 dolar olmustu.
Şirket Seçim Yönergesi
calisacaksaniz buyuk bir otelde restaurantta yada bellman olarak calisin.gunde besyuz dolar bile kazanirsiniz.hayallerimin meslegi bellman olmak![]()
Peki.
Room service fena degil ama hiç görmedim room service order taker çalışan watçı.
Şirket Seçim Yönergesi
bir otelde ikinci ucuncu kez wat olarak calis, bak sen nerelerde calisiyorsun....
Peki.
1230 dolari gormusum ben en fazla. ama icinden vergiler,uniforma, yemek ucreti, ev kirasi cikinca geriye kus kadar para kalmisbu saydiklarimin hepsi cekten kesiliodu bu arada tabi..
![]()
evde kaliyodum ben. rahattim ama. odada tek kisiydim falan. banyoyu yine tek kullaniyodum vs![]()
darısı başıma![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu paralar nasıl kazanılıyo ya yuh dıorum yanıben housekeeping olcam bu yaz saatı 9 dolar 40 saat çalışsam 2 haftada 720 dolar kazanıcam ev kırası yemesı ıcmesı fılan elde pek bısı kalmıyo
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks