ben olsam bileti alırdım bayagıda uygunmus..
ben olsam bileti alırdım bayagıda uygunmus..
jfk- newark arası ne kadar surer trafık durumu nedır uçuşlarda rötar durumu nedır nolur yardımcı olun bu bıletı almakta çok kararsızım
Ataturk, İstanbul, Türkiye O'hare Intl, Şikago, ABD
1 Aktarma Uçuş süresi 18 Saat 40 Dakika
Kalkış
20 Haziran 2010 Pazar, 11:00
Terminal: I
Ataturk, İstanbul, Türkiye
Varış
20 Haziran 2010 Pazar, 14:45
Terminal: 1
John F Kennedy, New York, ABD
Havayolu
Turkish Airlines
Uçuş Numarası: TK 1
Uçak 77W
Sınıfı Economy Class (W)
Aktarma
New York, ABD Havaalanı Değişimi
Havaalanından: John F Kennedy
Havaalanına: Newark Liberty Intl Duraklama süresi
5 Saat 25 Dakika
Kalkış
20 Haziran 2010 Pazar, 20:10
Terminal: A
Newark Liberty Intl, New York, ABD
Varış
20 Haziran 2010 Pazar, 21:40
Terminal: 3
O'hare Intl, Şikago, ABD
Havayolu
American Airlines
Uçuş Numarası: AA 3744
Uçak CR7
Sınıfı Economy Class (N)
O'hare Intl, Şikago, ABD Ataturk, İstanbul, Türkiye
Non-Stop Uçuş süresi 10 Saat 45 Dakika
Kalkış
30 Eylül 2010 Perşembe, 22:20
Terminal: 5
O'hare Intl, Şikago, ABD
Varış
01 Ekim 2010 Cuma, 17:05 +1 gün
Terminal: I
Ataturk, İstanbul, Türkiye
Havayolu
Turkish Airlines
Uçuş Numarası: TK 6
Uçak Airbus Industrie A340-300
Sınıfı Economy Class (W)
bulursun bu fiyata yakin ilk kez gdiyorsun sorun yasayabilirsin yetismekte. kendini garantiye al bu bileti unut..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kesin cewap werdigin ıcın saol inş bulurum vu fıyatlarda yıne:S
ilk konumuz açıldı biletimi aldım rahatım... 14 haziran ist-jfk thy
Ucaktan inince 1 saat zaten pasaport kontrolu sirasinda geciyor. Biz gittigimizde cok kalabalikti. Belki yetisemeyebilirsin. Ama anlamadigim aktarma zaten baska havayoluyla. Aktarmayi 1 sonraki ucaga alamiyor musun :S
Newyork-chicago ucaklari 91$ bulabilirsin. ( 23 haziran icin baktim) American airlines.
Shuttle diye bi servis var. Seni havaalanindan alip istedigin yere birakiyor. Istiyorsan onu kullanabilirsin. 14-18$ arasi ucreti var. Havaalaninin icinde elinde shuttle servisleri var veya netten rezervasyon yapabilirsin Go Airlink NYC, JFK Shuttle, Newark Airport Shuttle, LaGuardia Shuttle (Havaalanindan havaalanina servis var mi bilmiyorum mail atip ogrenebilirsin)
Sometimes memories can kill...
rezervasyonu ekobıletten yaptım ama şöle bişi soyledıler burdan kalkacak thy uçağı 1 saat rötar yaparsa benm baska havayolu ıle yapacagım bıletım yanarsa bundan thy sorumlu omadıgını soyluyo ve bu zararımı karsılayabılcek bişi yok. bir sonrkı die bi secenek
göremedm ben rezervasyonda kendı otomatık olarak bana o ucusları gosterıo:S
Arkadaşlar Selamm
Ben 7 haziranda uçamayi pilanlıyorum insallahBu sene son sınıfım..Amerkikadan Kazakistana gitmeyi düşünüyorum..Türkiye degil de kazakistan gitsem sorun olurmu bilgisi olan var mi yada bu sekilde baska bir ülkeye giden arkadası olan var mı..yardımcı olursanız cok sevinirim..
Kısmetse 7 haziranda yolcuyum![]()
m3lijh
Bende 7 haziranda yolcuyum New jersey..
bileti nesman almayı düsünysn (:
bileti kesin alan arkadaşlar konularını açsınlar da kazık mı yedik ucuza mı aldık öğrenelim...
9 yada 10 haziranda uçuyorum
13 14 haziranda uçuyorum boston a![]()
öncedende söylemiştim.ist-chicago thy direk uçuk 650 euro.
2 Haziran da uçuyorum aldım biletimi nihayet
arkdaşlar ben expedia dan bılet alıcam fakat tarıhlerı fılan seçıyorum fakat gıderken bostona gıdıcem gelırken new yorktan bınıp gelmek ıstıyorum fakat donuste bostondan oluyo ayarlkıyamadım nasıl yapcıam
emreekrem multiple destination seçeneğini kullandın mı?
tmm kardes saolasın anladım
rica edeerim. iyi yolculuklar![]()
595 euro artı 60 dolar 640 euro gibi bişey oluyo
ben de 21 haziran da istanbuldan NY JFK ye,ordan da aktarmayla washingtona gidicem.donusum de 17 eylul yine NY dan. toplam 740€ THY
sen de ucuza almışşsın 640 euro benımkı kesın olmamakla bırıklete bana denılen fıyat 600 euro buna ekleme daha bınermı emın degılım yarın vızeden sonra bıletımı alamaya gıdecem aldıktan sonra kaca aldıgımı yazarım..
16 haziranda new yorka ucuyorum bende![]()
kazakistan üzerinden amerika'ya gidersen sorundur ancak amerika'dan kazakistan'a gitmen sıkıntı doğurmaz bence ancak kazakistan'daki büyükelçiliğe durumu bildirmen ve bilgi alman gerekiyor.
bu arada biletini de iyi ayarlaman gerekiyor jfk-astana biletleri uçuk fiyatlarla satılıyor bildiğim kadarıyla
8 haziran istanbul atatürk hawalaından new york jfk yha ucuormmm
arkadaşlar ben de 13Haziran da New York JFK'e 19 Ekimde de dönüş bileti aldım..British Airways ile 520 Euro..Herkese iyi yolculuklar
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks