expedia.com diye bir site ama ben de emin değilim güvenirliğinden.
arkadaşlar doğrudur bu fiyatlar 708 dolar da çok iyi ama delta hakkında yazılanları duyunca insan bir daha düşÃ¼nüyor thy varken)
ne yazıldıkı delta hakkında acaba.
Aradaki fark 100€ olunca göz ardı edilebilir bence ya dövcek halleri yok ya 10 saat boyunca.![]()
konularda okuduğum kadarıyla delta hizmette pek iyi değilmiş ve koltukları bi hayli darmış fiyatları o yüzden düşÃ¼k diyorlar ben onların yalancısıyım
@naber
yalnış anlama farklı bi niyetim yok fakat 10 saat diyorsun arkadaşım neredeyse yarım gününü sürekli bi uçakta oturarak geçireceksin tamam aradaki 100 euro'da üzerine oturduğun sey de popo yani 10 saat bu bi yere kadar![]()
Kolktuklar uçaklarda standart değil mi yahu?!![]()
bencede ya 100 dolar 100 dolardır ama tabı tam bılemıyorum su an geçen sene thy baya bir düşÃ¼rmüş fiyatları dıe duymustum yıne beklıyorum bu sene
THY ile şu anda Haziran başından 23 Hazirana 595 euro arkadaşlar. Kaçırmayın derim. Ben 20 Haziran 1 Ekim arası ayırttırdım.
emre sana kac kere soledim yanette var ekobilet.com da var bilet tarihin ne ? ekobileti tavsiye ediyorum cunku diger turk acentalari rezervasyon ucreti 40 euro alio onlar 14 euro...yoksa ayni fiyatlarla bilet satiyorlar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kardesim zaten thy nin boston a direk ucusu yok.. chicago ve ny a var thy i unutbu arada buldugun fiyatlar su an iyi boston icin.. bulunan dusuk fiyatlar nyc icin ny a daha ucuz bilet bulunabiliyor...
alitaila biraz supheli bir firma yani 2 sene evvel iflasini aciklamisti ucuslarini iptal filan etmisti.. air france da ucretsiz degisim oluo diye biliyorum...fena deildir.. ya ucaga cok bakma hangisi ucuzsa onu seceksin aslinda onemli olan fiyati..son olarak ekobiletten almayla alakasi yok ekobiletten de donus esnek bilet alirsin havayolu sirketinin kurallari gecerli oluyor genelde..
çok saol özgürsüm çok aydalı oldu
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks