Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7-Eleven VA

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 7-Eleven VA

arkadşlar merhaba bu yıl ilk defa gideceim amerikaya işim belli oldu gibi. büyük ihtimalle virginia beach deki 7-Eleven da çalışacağım nasıl burası arkdaşlar bilgisi olanblar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Onu bilemez kimse çünkü ABD'nin BİM marketleri gibi bir şey
    Kahvesi mükemmeldir, bu kadarını biliyorum. Bir de genelde ortadoğu kökenliler çalışıyor orda. Müslüman oluryor büyük çoğunluğu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

7-Eleven'ın PKK Terör Örgütü'ne yardım yaptığı söyleniyor.
    Yurt dışında PKK adına terörist başı özgürlüğünü kazansın diye imza toplayan, Türkiye'de de faaliyet gösteren, logosundaki renkler pkk bayrağındaki renklerle aynı olan bir firma....

Bu iş teklifi bana da yapıldı. 7-Eleven'da kasiyer olacaktım. Fakat bu nedenler dolayısıyla reddettim.

Sakın yanlış anlama dostum. Sana kesinlikle suç bulmuyorum. Bilmemen gayet normal. Ama aklında bulunmasını isterim.

Kolay gelsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya valla bende renklerini fark ettim ama inan öle bişey gelmedi aklıma yapma yaa pkk için mi hizmet edicez aman allah korusun

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı muslum_yagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadşlar merhaba bu yıl ilk defa gideceim amerikaya işim belli oldu gibi. büyük ihtimalle virginia beach deki 7-Eleven da çalışacağım nasıl burası arkdaşlar bilgisi olanblar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim..
    ben 2006 yazında virginia beachte kaldım. 7-eleven da calısan arkadaslarım vardı. fena bi iş deil. 7-eleven bi suru subesi var. insallah kalıcak yerine uzak bi şubeye vermezler seni.
    hazır yazmısken virginia beach hakkında da bi kac sey soyliyeyim. virginia da konaklama sıkıntısı ceken cok ogrenci vardı bende dahil olmak uzere. sana tavsiyem hangi firmayla gidiyosan onları iyice tembihle.konaklamada sıkıntı yaratmasınlar. yanına aldıkları harclıgı otellerde bitirenler var. hem cok pahalı hemde bulamıyosun kalıcak yer. cunku virginia beach te cok wat ogrencisi var. ayrıca ruslar bizden once gidip butun yerleri kapıyolar.. baska sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya calısırm. kolay gelsin..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2006 yazında virginia beachte kaldım. 7-eleven da calısan arkadaslarım vardı. fena bi iş deil. 7-eleven bi suru subesi var. insallah kalıcak yerine uzak bi şubeye vermezler seni.
    hazır yazmısken virginia beach hakkında da bi kac sey soyliyeyim. virginia da konaklama sıkıntısı ceken cok ogrenci vardı bende dahil olmak uzere. sana tavsiyem hangi firmayla gidiyosan onları iyice tembihle.konaklamada sıkıntı yaratmasınlar. yanına aldıkları harclıgı otellerde bitirenler var. hem cok pahalı hemde bulamıyosun kalıcak yer. cunku virginia beach te cok wat ogrencisi var. ayrıca ruslar bizden once gidip butun yerleri kapıyolar.. baska sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya calısırm. kolay gelsin..
    stephen bende virginia beache gidicegim bu yaz herkesin dilinde su konaklma sorunu.bnm gidecegim tarih 16 17 haziran.nerelerde ev bakmak gerekir nerelere basvurmak gerekir ev kiralamak kalmöak için bu konularda gitmis birisi olarak aydinlatirsan sevinirim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı liquid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stephen bende virginia beache gidicegim bu yaz herkesin dilinde su konaklma sorunu.bnm gidecegim tarih 16 17 haziran.nerelerde ev bakmak gerekir nerelere basvurmak gerekir ev kiralamak kalmöak için bu konularda gitmis birisi olarak aydinlatirsan sevinirim.
    valla kardeş gideceğin tarih cok gec. konaklamanı ayarlamamıssan eğer, konaklama konusunda cok buyuk sıkıntı yasarsın gibime geliyo (umarım yanılırım.)
    nerelerde ev bakılır konusuna gelince.. her yerde ev var ama hepsi haziran başı gibi doluyo.
    ben haziranın 11 inde gitmiştim.benim gittiğim firma 11 th street te bi yer ayarlamışlardı bana. gittim oraya bana yer yok dediler. ortada kaldım. ayrıca yer olsa bile öyle dandik bi yere haftada 100 dolar para vericektim. sonra şans eseri yolda yürürken tanıştıgım 2 türk bayan arkadas bana bi yer gösterdiler. gittim oraya 22 th street te bi ev. o evde 2 türk kalıyodu diğerleri kazak ve rustu. saolsun türk arkadasların yardımıyla o evde 15 gün kaldım. sonra benim gibi madur durumda olan baska türk arkadaslarla tanıstık onlarda ev arıyodu beraber aradık. ve inanmıcaksın. böceklerin dolastıgı evde kalmak için 1800 dolar para odedik. 9 kişi kaldık ayda 200 dolar. orda da 15 gün falan kaldık mecburiyetten. yoksa kalıncak gibi deildi. şans eseri karşımızda ki ev boşaldı. ve oraya yerleştik (21 th street te.) o evede ayda kişi bası 200 dolar para odedik. ama o ev fena deildi.
    yani arkadasım durum bu. ev bulmak cok zor bulsanda cok pahalı.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok şükür vize işinide hallettik ve 5 arkadaş virginia beache gidiyoruz, 3ümüz 7 elevenda 2 arkadaş başka yerde çalışcak. 7 eleven hakkında çalışma ortamının rahat olduğunu ve saatlerin düzenli olduğunu duydum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2009 yazında 7eleven da çalışmış arkadaşlar var mı?
    2. iş imkanı, konaklama fiyatları, çalışma saatleri,ücretleri vs nedir?
    bilgi verirlerse çok iyi olur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı RaistLin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında PKK adına terörist başı özgürlüğünü kazansın diye imza toplayan, Türkiye'de de faaliyet gösteren, logosundaki renkler pkk bayrağındaki renklerle aynı olan bir firma....

Bu iş teklifi bana da yapıldı. 7-Eleven'da kasiyer olacaktım. Fakat bu nedenler dolayısıyla reddettim.

Sakın yanlış anlama dostum. Sana kesinlikle suç bulmuyorum. Bilmemen gayet normal. Ama aklında bulunmasını isterim.

Kolay gelsin.

iide sarı yokki seven elevenın logosunda ayrıca olsa nolur birçok şeyde war yeşil kırmızı onlardamı öle,genelde doğru ordadoğu kökenliler çalışıor bide fazla eleman olmuor wawalarda daha çok sanki

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sosislisini ozledim geceleri sosisli yerdik isten sonra ..ahhh ahhh

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosislisini ozledim geceleri sosisli yerdik isten sonra ..ahhh ahhh
    Aynen ben de özledim sosisini ve kahvesini.
    Domuz eti vardı sosislerde zaten tadı da ondan güzeldi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı RaistLin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kolay gelsin.
    o renkleri zamanında pkk 7-eleven dan almış olmasın

hey allahım ya

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı geovanni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o renkleri zamanında pkk 7-eleven dan almış olmasın

hey allahım ya
    Ne saçma bir muhabbettir anlamadım gitti.
    Arkadaşlar gidin kendi işinize bakın kime çalışıyorsan çalışıyorsun,
    pkk değil de fbi'a çalışıyor olsa ne farkedecek

Tabi ki Allah belalarını versin o pkklı terorislerin ama
    hangi firmanın pkk ya çalıştığını malesef bilemeyiz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks