buradan bir işgeldi fuel/gas truck shop
kasiyer olarak gidicem saati 11 dolar
eyalet hakkında bilgi istiyorum sıkıcı bir yere benzıyor fakar ücreti güzel
buradan bir işgeldi fuel/gas truck shop
kasiyer olarak gidicem saati 11 dolar
eyalet hakkında bilgi istiyorum sıkıcı bir yere benzıyor fakar ücreti güzel
sanırım bu yeri bilen yok
Kanada sınırına yakın bir Kuzey Amerika eyaleti ve şehri. Oraya ulaşımın sıkıntı yaratabilir. Saatlik ücret çok iyi ama lokasyona bakmak lazım. Dağın başında bir benzin istasyonunda çalışmak ücreti ne olursa olsun herkesin yapabileceği bir iş değil. Daha önceden oraya gitmiş arkadaşlara şirketin vasıtası ile ulaşmayı dene.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ve sana bir iyilik daha. Williston'a daha önceden gitmiş bir arkadaşımız mevcut. Ulaşmayı dene. Work and Travel - Profil Bilgileri: alicankaraman
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
teşekkür ederim yardımın için
kardes ben gecen yaz westside fuel da calıstım north dakota da hic bişi yok barlar gece 2 de kapanio zaten williston da 4 5 tane bar var 15bin nüfuslu fln bi yer bi tane süpermarketi var economart ha bi de walmart var hiper market para biriktirmeye gitmiyrsan cok sıkılırsın
ama iyi para biriktirirsin saatine 9 dolar veriolardı overtime da kaparsın overtime da night shift inde oldugu için 15 dolara fln gelio
Willston"a giden arkadaslar orada isler nasil ? Avantajlari ve dezavantajlari nelerdir ?
Tam bi transit noktasi cok is var maaslar yuksek kasiyer olarak 13 dolar
Aldm deli gibi kazandim ama calisacagn isyerine bagli
Sosyal hayat sifir gezilcek yer yok yollar bos yururken insan gormuyosun sokakta
Herkesde araba var 11dolarin altinda maas veriyolarsa kesinlikle gitmene gerek yok sikici biyer
Bikactane ufak bari var sadece
Calisirken egleneym ortam yapiyim olayi birda tutmaz
Son sozum 11ve ustu maas veriyolarsa git deli gibi kazanir son 20gun dogu bati
Heryeri gezersin evede parayla donersin..
Pinkfloyd benim icin onemli olan tabiki para kazanabilmek dedigin gibi son 15-20 gundede gorebilecegimi gormek. Sana sormak istedigim ikinci isi bulma imkanimiz nedir yada gerek kalirmi ? ve internetten isverenle anlasip job offer alma sansim varmidir ?
Aynen ben de seneye 2. kez gidicem,job offer alma şansımız nedir?
Bugün North Dakota'ya öğrenci gönderen ABD'deki sponsoru bulup konuştum. Bana asıl amacın kültür değişimi olduğunu ama gidenlerin daha çok saldırganca para kazanma hırsına yöneldiklerini gördüklerinden o bölgeye öğrenci göndermeyeceklerini ve programın o bölgedeki kısmını kaldırdıklarını söylediler. Yani seneye oraya watçılar gidemeyecekmiş.
Thank you very much for your inquiry however the focus of the program is a cultural exchange living and working alongside Americans and we have discontinued our programs in North Dakota as they were focused around salary and money too aggressively and not enough around the cultural exchange.
Best,
o ne demektir yahu
tabiki para önemli öğrenciyiz hepimiz ihtiyacımız var elindekini tüketince aileye yük oluyosun
hem orada çalışanların para hırsının oldugunu bu sponsorlar neye gore nasıl anlamışlar gerçekten ilginç..
ayrıca north dakota gibi biyerde çalışmaktan başka bişey yapamassın sosyal aktivite yok gezilcek yer yok kafa dagıtıcak adam gibi cafe bar yok neyin kafasında bunlar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks