merhaba arkadaşlar 2012 work and travel da maryland ocean city e gidicekler nereye gidiceklerini ve ne iş yapıcaklarını yazarsa orda birbirimize yardımcı olabılırız mesela ben seacrets de bodyguard olucam yaşı küçük olanları sokarız içeri)
merhaba arkadaşlar 2012 work and travel da maryland ocean city e gidicekler nereye gidiceklerini ve ne iş yapıcaklarını yazarsa orda birbirimize yardımcı olabılırız mesela ben seacrets de bodyguard olucam yaşı küçük olanları sokarız içeri)
2. isin agustos ayinda jolly roger amusement park olacak oceandan bi halt anlamadan yazin bitecek. herkes deli gibi eglenirken senin doormen olarak seacrets ta calisman sana cok koycak bunlara hazirmisin. 32 deki Hiltonda olcam sor bulursun beni yardimci oluruz oceanda
ben de jolly roger e gideceğim ilk iş sence nasıl kardeşimm jobb offer aldım sırr jolly de calısmak ıcın bılgın var mı?
umarim seacrets da bodyguard olan ilk wat ogrencisi serefine nail olursunda bizde guru duyariz doormendir o pozisyon dostum
4 ünde işi alırsam bende orda olcam super fresh market de ücreti biraz düşük gibi ama bakıcaz artık
Arkadaşım sana bişey sölemek istiyorum, ben geçen sene OC de 118. sokak da FoodLion da çalıştım ve 2012 de Super Fresh kapancak diye konuşuluyodu, istersen bunu bi şirketinle konuş asparagas haber de olabilir tabi, ama oraya vardığında kapanmış bi marketle karşılaşmanı hiç istemeyiz (sakın yanlış anlama yardımcı olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi kesin bi bilgi değildi)
bende bu yaz seacrets de doormen olarak çalışıcam inş ocean city de =) işle ilgili bilgi alabildin mi etraftan ?
Ocean da kimi kime sorsan tarif ediyor demek vay be bi yaşıma daha girdim![]()
bende ocean city istiyorum hala istiyorum hala işim yok off offf fenalardayım darlardayım![]()
+1
Ben de OC'deyim. Grand Hotel'da houseman olarak çalışacağım.
Bende orda olucam nasipse, The Bayside Skillet Crepe & Omelette Place
Bende Macky's Bayside Bar & Grill'de food runner olarak çalışacam. Pek içime sinmedi işim ama Ocean City diye kabul ettik bakalım.
mrb arkadslar ben de OC Ye gidicem ins superfresh pozisyon belli değil daha kalıcak yeride işveren yardımcı olucak ins![]()
@AN1L bende The Bayside Skillette çalışcam hangi tarihler arası gitçeksin
Jolly Roger eğlence parkı Coastal Highway in üzerinde ve şehrin en canlı bölgelerine yakın bi yerdedir, eğlence parkında hiç çalışmadığım için bilmiyorum ama 2. işe ihtiyacın olabilir belki çünkü overtime vermiyolardı geçen sene
Bayside skillet'da baya bir türk var heralde bu dönem![]()
Bayside Skillet Crepe & Omelette Place'nin ismini değiştiririz bu gidişle![]()
cuma sabah 6:15'de uçağım. korkuyla karışık bir heyecan bastırdı bugünlerde, bir fenayım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks