Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New Orleans - İş Konusunda Yardım // İlk W&T

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart New Orleans - İş Konusunda Yardım // İlk W&T

Merhaba Arkadaşlar.Bu sene ilk defa WAT'a katılacağım. İş konusunda çokta seçeneğim olmayan bir şirket ile anlaşmışım.(Malesef yeni farkettim)
    Şuanda kafama yatan bir iş var ancak bu işte bahşiş ile çalışıyoruz.Para kazanıp kazanamayacağım konusunda emin değilim.Özellikle daha önce gitmiş olanlar bakıp yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

LA - Poppys Time Out Sports Bar // New Orleans - Missisipi Nehri Kıyısında

Overtime available: Sometimes Overtime hourly rate: $3.20 + tips
    Average hours/week: 35 Number of days/week: 5
    English: Excellent
    High: $2.13/per hour Low: $2.13/per hour

How often do you pay employees? : Twice a month
    Is job training required? Yes
    Are participants paid for training? a Yes
    If yes, how long is it? 5-7 days @ $7.25/hr, no tips
    Are you willing to hire couples? Yes
    Can participants work a second job? Yes
    Do participants complete an additional application form upon a
    arrival? Yes
    Are you willing to hire groups of friends? Yes

Home | Poppy's Time Out Sports Bar & Grill: Home of the Steamed Seafood Bucket > İnternet Sitesi
    Poppy's Time Out Sports Bar & Grill - Restaurant, Bar - New Orleans, LA | Facebook - FACEBOOK
    ---

Genel olarak iş bilgileri.
    Sizce bu işte "SERVER" olarak çalışırsam ne kadar zorlanırım // bahşişlerle -tahmini- olarak ne kadar para kazanırım.

Teşekkürler Şimdiden..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

"Icep'le giden bi benim sanıyodum" ve iş konusunda ben de hayal kırıklığı yaşadım özellikle india house'u beklerken o işin gelmemesi:/..Söylediğin işi ben de araştırdım ama new orleans için yazılanları bi araştır yanlış hatırlıyo olabilirim ama kasırgalarından baheseden vardı:O... http://www.turkishwat.net/fastfood-i...w-orleans.html şu sayfada yazılanları inceleyebilirsin....iş tercihlerini yaptın mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Of ICEP of ...
    5 tercih yapmamı istiyorlar
    new orleans kasırgalı
    me , saco yağmurlu.

ve bunlar benim ilk 2 tercihim .
    ne yapacağım bilemedim !
    imkanım olsa başka danışmanlık şirketine geçeceğim gerçekten ! malesef çok geç kaldım .
    mc donalds istemiyorum. denize yakın bir iş istiyorum. elimde 2 hadi belki 3 seçeneğim var.
    sen iş tekliflerini yolladın mı ?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Dalqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Of ICEP of ...
    5 tercih yapmamı istiyorlar
    new orleans kasırgalı
    me , saco yağmurlu.

ve bunlar benim ilk 2 tercihim .
    ne yapacağım bilemedim !
    imkanım olsa başka danışmanlık şirketine geçeceğim gerçekten ! malesef çok geç kaldım .
    mc donalds istemiyorum. denize yakın bir iş istiyorum. elimde 2 hadi belki 3 seçeneğim var.
    sen iş tekliflerini yolladın mı ?
    Maine Saco nun yağmurlu olduğu bilgisini nereden aldın bilmiyorum ama yanlış.Denize yakın ve biraz kuzeyde bir şehir ne kadar yağmur alıyorsa orası da o kadar alıyor.abartılmış.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maine Saco nun yağmurlu olduğu bilgisini nereden aldın bilmiyorum ama yanlış.Denize yakın ve biraz kuzeyde bir şehir ne kadar yağmur alıyorsa orası da o kadar alıyor.abartılmış.
    Yine bu forumda gördüğüm bir başlıkta okudum.

Bahşişli işler hakkında bir bilgin varmı acaba ? Günlük alacağım bahşiş ortalama 50 yi geçer mi ? Tahminen cevap verebilir misin ?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Yine bu forumda gördüğüm bir başlıkta okudum.

Bahşişli işler hakkında bir bilgin varmı acaba ? Günlük alacağım bahşiş ortalama 50 yi geçer mi ? Tahminen cevap verebilir misin ?
    Dediğim gibi abartılmış öyle şehirin bir özelliği olacak şekilde yağmur almıyor.

Hocam bahşiş tam olarak ne iş yapacağına bağlıdır.İyi bir garsonlukta günlük 100 dolara kadar bahşiş alabilirsin tabi ama böyle büfe gibi kücük satış yerlerinde bahşiş tip box ta bölüneceği için 30-40 doları gecmeyecektir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben yaptım tercihlerimi am abüyük bi hayal kırıklığıyla ben şehrin içinde bi işte çalışmak istiyodum ve india house tam kafamdaki iş profilini sağlıyodu.hem de chicago'daydı!...TErcih sıralamam şöyle ki:

1)kings Dominion(şehir içinde olıyım derken kamp gibi yere gidicem tabi olursa)

2)Pine Acres Family Camping Resort (2 kişi alıylarmış!)

3)Yogi Bears Camp Resort - Wisconsin Dells (en geç 8 haziran başlangıç tarihi)

4)Nathans Famous - Brooklyn(ürkütücü bi tercih ama başka uyan yoktu)

5)Kitty Hawk Kites, Inc.(hakkında hiç bi şey bilmiyorum)

Gelen işlerden 2-3 tanesi mayıs başlangıc istiyo,onları geç..Lifeguard'lık kafadan

eledim..5-6 tane işi konaklama garantisi yok full program gereği olmalıydı!Onları da

eledim.GEriye kalanlar da top 5'i oluşturdu...SEn ne zaman kayıt oldun?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ocağın ilk haftasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tercih listen çoğu kişiyle aynı olmuş.
    Kings dominion Amerikada Türkiye kurmuş gibi.Çok fazla türk alıyor konuşma konusunda sıkıntı olabilir.Dilini geliştiremeyebilirsin.
    Pine Acres benimde hoşuma gitti. Ama orada yazan işleri yapabilmem için Exxelent ingilizce bilmem gerekiyor sanırım :/
    Yogi başlangıç tarihi çok erken
    Nathans'ıda araştırdım.Çok hoşuma gitmedi açıkçası !
    Kitty Hawk'a nedense bende hiç bakmadım .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben ekim sonunda kayıt oldum umarım kings olur şartları tek uyan o ve 2. seçenekteki iş.ama dediğin gibi o da iyi bi ingilizce istiyo.benim seviyem upper burdaki kurslara göre tabi!ne kadar yeterli bilmiyorum ama yolladıkalrı iş listesinden göre yapabilceğim tek iş seçimi bu.New orleans'ı ben de düşündüm ama hakkında yazılanlardan sonra tereddüte düştüm konaklama garantisi de yok o yüzden vazgeçtim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anladım.Aynı okuldayız bu arada . 1.Sınıfım ve bende o ingilizce kurslarına göre intermediate çıkıyorum ! Okuldaki o komik muafiyet sınavındansa 84 alabildim İngilizce konusunda ilk günler mutlaka sıkıntı yaşayacağım ama ingilizcemi geliştiririrm.
    New Orleans'a birazda gözüm kapalı gidiyorum.Bahşişle çalışacağım ve ne kadar kazanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.
    Listeyi hala oluşturmuş değilim
    1- Poppys Time Out Sports Bar !
    2- Funtown Splashtown

3-4-5 konusunda müthiş kararsızım. daha doğrusu "bu iştede çalışsam iyi olur hani" diyebileceğim bir iş daha bulamadım.Şehir merkezinde veya denize yakın bir yerde çalışmak istediğim için işlerin büyük bir kısmını eliyorum.Bugün son gün. Ne yapacağım bilemedim !

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet aynı okuldayız ben 3. sınıftayım.muafakiyet sınavına gelince a/an sorusu bile vardı .Aklı güzel okulumun sınavı...Ben şu an kursa gidiyorum taa amerikalarda insanın başına ne gelceği belli olmaz.tek gidiyorum zaten donanımlı olıym dedim....Sana da iş seçimi konusunda yardımcı olamıyorum çünkü çoğu iş ilk defa gelen işler hiç bi yerde bi bilgi yok.Bence sen kendini deniz kıyısı diye sınırlama en iyi iş neresiyse orayı seç travel'denizde geçirirsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı esra_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aynı okuldayız ben 3. sınıftayım.muafakiyet sınavına gelince a/an sorusu bile vardı .Aklı güzel okulumun sınavı...Ben şu an kursa gidiyorum taa amerikalarda insanın başına ne gelceği belli olmaz.tek gidiyorum zaten donanımlı olıym dedim....Sana da iş seçimi konusunda yardımcı olamıyorum çünkü çoğu iş ilk defa gelen işler hiç bi yerde bi bilgi yok.Bence sen kendini deniz kıyısı diye sınırlama en iyi iş neresiyse orayı seç travel'denizde geçirirsin
    Ben Work kısmından çok Travel kısmıyla ilgilendiğim için çok seçiciyim
    Açıkçası o kurs ortamını hiç beğenmiyorum . 45 dk bir ciddiyet ingilizce dersi vs derken 45 dk sorna dışarıda türkçe sohbet muhabett. o ortamda dilimi geliştiremeyeceğim için direkt olarak amerikaya gideceğim. Deli cesareti var bende sanırım. Tek başıma orta düzey ingilizce ile başvurdum.Tek başıma gidecektim ki. Geçen hafta arkadaşım fikrini değiştirip WAT 'a karar verdi. Garibimi zorla ICEP'e getirdim.Bana ne dese haklı cocuk

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabaaaaa ! bir icep mağduru da benim galiba

arkadaşımla ben iş sıralamasında king dominion'u 1. sıraya koyduk başka çaremiz yoktu :/ iş ise lifeguardlık, yüzmede baya iddialıyız hatta arkadaşımın lisansı bile var ama bakalım sonuç ne olacak belli mi olurr )
    Konu giray tarafından (15-02-2012 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Work kısmından çok Travel kısmıyla ilgilendiğim için çok seçiciyim
    Açıkçası o kurs ortamını hiç beğenmiyorum . 45 dk bir ciddiyet ingilizce dersi vs derken 45 dk sorna dışarıda türkçe sohbet muhabett. o ortamda dilimi geliştiremeyeceğim için direkt olarak amerikaya gideceğim. Deli cesareti var bende sanırım. Tek başıma orta düzey ingilizce ile başvurdum.Tek başıma gidecektim ki. Geçen hafta arkadaşım fikrini değiştirip WAT 'a karar verdi. Garibimi zorla ICEP'e getirdim.Bana ne dese haklı cocuk

Ben kursa gitmekle iyi yaptım.3 yıl olmuş ingilizce kelam görmemeişiz....

madem travel kısmı önemliyse para kazanabilceğim bi yeri seç.iyi ingilizcen yoksa en iyi seçenek kings gözüküyo.tabi şu ank ifikrim böyle

Alıntı giray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabaaaaa ! bir icep mağduru da benim galiba

arkadaşımla ben ve iş sıralamasında king dominion'u 1. sıraya koyduk başka çaremiz yoktu :/ iş ise lifeguardlık, yüzmede baya iddialıyız ama bakalım sonuç ne olacak
    Mağdur demiyelim ilk aşamada da.ben hayal kırıklığı yaşadım.:/..Neyse umarım kings olur diğer işler çok da güvilir gelmiyo..sen ne zaman kayıt oldun?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cAv teşekkür ederim yorumların için . gitmeden göremeyeceğiz hiçbirşeyi ama benim çalışmak istediğim yer gayet kaliteli bir mekan. 50-60 $ Dan fazla bahşiş alcağımı düşünüyorum ben .

@Giray
    Esraya katılıyorum şuanda mağdur demesek iyi olur ama işler gerçekten çok kısıtlı.Biliyorsun bugün iş bilgilerini yollamak için son gün. 5 tane iş yollamam gerekiyor ancak sadece 2 tane belirleyebildim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

esra biz sanırsam kasım gibi kayıt olmuştuk tam hatırlamıyorum.
    tamam mağdur biraz ağır kaçabilir ama daha iyisini beklerdim yani çok az iş var ve bu işlerden 2-3 tanesi çok erkenden başlama tarihi istiyor, diğerlerinin ücreti ve saati çok az örneğin brooklyn deki iş 30 saat nedir ya nyc nın tam ortasında işin ama 30 saat ve 7 dolara çalışıyorsun nerede kalmamız planlanıyor nyc de o ücrete oranla kiralık yer bulmak hayal ürünü. şimdi doswell'e gidicez büyük ihtimal her yere arabayla gidilmesi gereken bi yere gerçi iyi yine watçı tayfa çok olacak. aslında böyle birşey bekliyorduk, işe yerleştirme konusunda ve kalacak yer konusunda açıkta bırakmaz sorunsuz gider geliriz diye düşünerek kaydolduk bunları yerine getirceklerine inanıyorum ha bu arada taksimdeki ofisinden de etkilenmiş olabilirim

ayrıca sorum olacak örneğin iş açıklamalarında ne kadar öğrenci alınacağı yazıyor bunların hepsi türkiyeden alınacak kişi sayısı mı yoksa uluslararası öğrencilerin toplamı mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı giray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esra biz sanırsam kasım gibi kayıt olmuştuk tam hatırlamıyorum.
    tamam mağdur biraz ağır kaçabilir ama daha iyisini beklerdim yani çok az iş var ve bu işlerden 2-3 tanesi çok erkenden başlama tarihi istiyor, diğerlerinin ücreti ve saati çok az örneğin brooklyn deki iş 30 saat nedir ya nyc nın tam ortasında işin ama 30 saat ve 7 dolara çalışıyorsun nerede kalmamız planlanıyor nyc de o ücrete oranla kiralık yer bulmak hayal ürünü. şimdi doswell'e gidicez büyük ihtimal her yere arabayla gidilmesi gereken bi yere gerçi iyi yine watçı tayfa çok olacak. aslında böyle birşey bekliyorduk, işe yerleştirme konusunda ve kalacak yer konusunda açıkta bırakmaz sorunsuz gider geliriz diye düşünerek kaydolduk bunları yerine getirceklerine inanıyorum ha bu arada taksimdeki ofisinden de etkilenmiş olabilirim

ayrıca sorum olacak örneğin iş açıklamalarında ne kadar öğrenci alınacağı yazıyor bunların hepsi türkiyeden alınacak kişi sayısı mı yoksa uluslararası öğrencilerin toplamı mı?
    ben de ekim sonunda kayıt oldum yakın zamanlar çok da geç kayıt olmuş sayılmayız. umarım kings olur.diğer işlere baktığıızda çok azı konakla sağlıyo.Keşke online seçeneğine kayıt olsaydım diye hayıflanmıyo değilim:/

Soruna gelcek olursak bence o kontenjan icep için ayrılmış kontenjandır hatta kesin öyledir.uluslararısı olsa nasıl takip etcekler.He şöyle bi ayrım olabilir icepin diğer illerde de fuarı oluyosa kontenjan sayısı bölünebilir illere göre:O...Bu arada icep'le istanbul üni'nin bağlantısı nedir sen de istanbuldansın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yani orada 215 kişi türk olacak desene, çok fazla değil mi :/ büyük ihtimal alırız işi de sen hangi işi düşünüyordun kingste ?

aynen icep bi işler çevirmiş olmasın biz öyle denk geldi gittik tavsiye eden falanda olmadı nasıl olduysa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben kings'in sayısına dikkat etmedim.O zaman tüm söylediklerimi geri alıyorum.200 ise ben vazgeçerim o ne öyle,türk arkadaş çevrem, genişletmek için gitmiyorum sonuçta...Önceki yazılanlarda 100 kişi türk olunca bile çok diyenler vardı.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen 200 kişi deyince mail attım az önce cevap geldi kings'in toplam alcağı öğrenci sayısıymış bu güzel bi haber.ancak toplamda 10 öğrenci alan işler var 10 kişiden kaçını icep yollıycak ki:S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen işler karışık, neyse ya artık 25'inde belli olur her şey

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

nathans olsa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni işler gelmiş onları da inceleyin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daha eklenecek iş olur mu acaba bilginiz var mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bak gelenler cok güzel ya

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet gayet güzel işler gelmiş ama en son başlangıç tarihi falan yazmıyor onları öğrenmek lazım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daha eklenmez de hansen sd de bartenderlık var cok güzel bi iş

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

India House felan....Bir anda 2008 Mart'ına döndüm
    Allah kolaylık versin hepinize.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben ilk defa gideceğim de açıkçası hiç araştırma yapmadım. iceple gideceğim sizin gibi tek başıma gideceğim. giden arkadaşlarımla konuştum genelde hep onlar panama city e gitmişler. hani o yüzden diğer şehirleri pek bilmiyolar ve hani deniz kıyısı olmayınca mesela o south dakota gibi kentleri pek önermediler. bende neye göre karar vereceğimi bilemedim genel olarak. sizlerin tercihleri ne yönde bana ne önerirsiniz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

flynn işi sana uygun gibi pa da maine deki işlere de bakabilirsin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)