arkadaşlar şirketim wiscounsin dellste housekeeping önerdi.burası hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.ulaşım pahalılık vs detaylı bilgiler olursa minnettar kalırım...
arkadaşlar şirketim wiscounsin dellste housekeeping önerdi.burası hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.ulaşım pahalılık vs detaylı bilgiler olursa minnettar kalırım...
2011 de konusu açılmıştı o konuyada bi bak istersen.faydası olur umarım.linki bu : http://www.turkishwat.net/tanisalim-...sin-dells.html
Hangi otele gidiceksin orda?
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
Orayı biliyorum. Fena değil. hakkında olumsuz bir şey duymadım. Gidilebilecek yerler arasında erken gidersen tabi.
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
ulasımın neyini merak ediyorsun.
hayırlısı olur umarım sizin için![]()
çok tşk ederim kardeşim.sadece benim değil umarım herkes için en hayırlısı olur.insanlar bir umut gidiyolar güzel şeyler yaşamak için.milyarlarca para harcıyorlar.aileleri herşeylerini ortaya koyup gönderenler var.gel gör ki insanlar gidince damdan düşmüş misali yalan yanlış şeylerle karşılaşabiliyorlar.fazlada uzatmak istemiyorum ama yemin ederim çok üzülüyorum böyle olayları duyup okuyup gördükçe.
Sıte uyelermizden foster orada bulundu tecrubelidir ozelden simdi mesaj atıyorum yarın cok detaylı bir mesaj atacagını umuyorum kendisinin.
Kendisi bayan katılımcı oldugu ıcın sana ozel ulasım bilgilerini veremem ama burada gerekli bilgileri yazmasını saglamaya calısırım.
bende wisconsin a gidicem büyük ihtimalle. noah's ark'ta fast foodda çalışmayı düşünüyorum. ye-ro yla gidiyorum. herhangi bi uyarınız ya da eleştiriniz varsa bilmek isterim![]()
Bence bunu kayıt olmadan ve işi secmeden once sorman gerekiyordu. Sirket secimi yaparken sirket adı yazıp yanına da magdur yazarsan google amca sana zaten gerekli bilgileri veriyo
geçen sene giden arkadaşlarım tavsiye ettiler. çok memnun kalmışlar ve bir iki ufak tefek sıkıntı dışında çok büyük sorun yaşamamışlar
merhaba lastman gecen sene ben wisconsın dell's te bulundum.Senin şirketin hangi moteli sana housekeeping olarak önerdi ?Wisconsın su parkları ve eğlence parkları ile ünlü bir yerdir heryer moteller ile dolu olduğu için housekeeping pozisyonları daha fazladır.Ulaşım şu şekildedir Chicago Airporttan otobüs var madison' kadar gecen sene 29$ dı ama onların kalkış saatlerini dikkate almak gerekir bunun dışında airporttan madisona otobüsle gidebilirsiniz ordan mutlaka bir taksiye binmeniz gerekir oda sana nerden baksan bir 50 dolara mal olurüzgünüm biraz paracıklara kıyacaksın giderken .2. bir yol olarak chicago airporttan direk wisconsındell'se giden tren var onunlada gidebilirsin ama onların saatlerini iyi ayarlaman gerek
yoksa yollarda perişan kalırsın haberin olsun benden söylemesi gözünü korkutmak istemem ama gerçek bu...!!!!
arkadaslar bende wicsonsin dells great wolf lodge da hausekeeping düşünüyorum pazar günkü fuarda bende olacagım
Herkese bol şanslar![]()
Housekeeping için bile mülakat heee
![]()
![]()
neye niyet etmişsin kismetine bak ama ben senin yerinde olsam devam ederim ingilizce çalışmaya sonucta sen orda ingilizce konusmak zorundasın ayrıca amaçın zaten ing geliştirmek değil mi? Neden çalışacağın işe göre değerlendirme yapıyorsun Wisconsın gerçekten güzel bir yer tabi bu herkese göre değişebilen bir şey olabilir )
))
six flags advance seviyesinde ingilizce istiyordu o yüzden seri akıcı güzel kompleks cümleler kuruyim diye uğraşmıyorum şu an bide çalışacağım işe göre değerlendirme yapmadım elimde 2 tane iş seçeneği var six flags olmayınca otel işini seçmek zorunda kaldım biraz mecburi bi durum olduinş winconsin dediğin gibi güzeldir
![]()
bende Wisconsin Dells'e gidiyorum, housekeeper olarak Wilderness Resort'te çalışıcam burda daha önce çalışmış olanlar varmı acaba?
aramıza hoşgeldin o zaman ne diyelim Wilderness wisconsındaki en büyük işletmelerden bir tanesi ama orda housekeeper olarak çalışan türk arkadaşım yok malesef ama lifeguard olarak çalışan arkadaşlar çalışma saatlerinden memnun değillerdi ama çalışma ortamından çok memnundular
Yuçar formda yazan arkadaşta orda çalıştı onunla iletişime geçebilirsin
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks