Richmond'a gitmiş olan var mı? Forumda hiç konusunu bulamadım.
Richmond'a gitmiş olan var mı? Forumda hiç konusunu bulamadım.
Ben çok gittim Richmond'a.Virginia eyaletinin baş şehri.Diğer Virginia şehirlerine göre baya büyük.Yalnız en fazla zencinin de yaşadığı yer virginia'da.Şehirde çok fazla watçı yok.2. iş bence bulunabilir.Yalnız konaklama ve yaşam masrafları her türlü pahalı olur.Ayrıca şehirde ulaşım acayip zor.Otobüs çok sayılı yere belli uzun aralıklarla gidiyor.Kaldığın yerle işin arası uzaksa durum kötü.Ayrıca hadi bi yeri gideyim gezeyim dersen bile 7 de otobüsler bitiyordu yazın.O bakımdan biraz kötü.Ayrıca ben şehrin baya tehlikeli olduğunu düşünüyorum.New York Harlem arzında yerleşimleri çok.Ben bi ara sokakta dolaşırken tek beyazın ben ve arkadaşım olduğunu fark etmiştim.O kadar yaniAma çok iyi gece klubü ve yakınlarda baya güzel bi Türk restoranı var.Ama bunlar ne kadar artık bilemem.Bence Richmond wat için çok uygun bi yer değil.
""Let the game begin""
Richmond'un biraz dışında o.yarım saat falan sürer maksimum.eğer araba alırsanız orda çalışabilirsiniz de.Sahibi falan Türk ve çok iyi bir insan.Bana demişti Türk garson olsa keşke diye ve beni almak istemişi işe ama ben Williamsburg'de olduğum için biraz uzak oluyor.O yüzden kabul etmemiştim.Arkadaşlarınla gidiyorsan ve gider gitmez araba alabileceksen Richmond o zaman fena değil.Çok güzel klüpler var.Diğer wat şehirlerine göre daha iyi sayılabilir.Ama yine de daha başka şansların varsa ben onları da bir düşün derim.
""Let the game begin""
arkadaslar bu richmond daki turk restoranti nerede acaba adresini veya ismini biliyor musunuz richmonddayim ve cok zor durumdayim belki yardimci olur gercekten iletisime gecmem lazim durum cok sikintili
yanlış hatırlamıyorsam burada yemiştik ama direk türk restoranı değil. araplar yapıyor ve çok lezzetli değildi. özellikle de ızgara ile gelen pilav çok güzel değildi ama yine de denemeye değer.
Aladdin Express Restaurant
801 West Broad Street Richmond, VA 23220 Amerika Birleşik
+1 804-359-8500
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaslar bu restoranta nasil gidebilirim aracim yok ulasim konusundada yardimci olabilirmisiniz otobus vs. yok mu hic illa taksiylemi gitmem gerekiyor ??
Biraz pahalı sayılır diğer virginia şehirlerine kıyasla.Ama Richmond'un hem avantajları hem dezavantajları var.Büyük şehir Richmond.Yapcak şeyler bulursunuz boş zamanlarınızda.Parklar müzeler falan var.Güzel barlar var.Ama tabi pahalı.Richmond'dan Washington 2,5 saat falan sürüyor arabayla.Çevrede Williasburg'e falan gidersiniz.Busch Gardens'da eğlenirsiniz.Başka pek bişey de yok Richmond'da o kadar farklı.Ben en çok gece klüplerini beğenmiştim.
""Let the game begin""
İçtiğin şeye bağlı tabiki de.Benim gittiğim Hokaah diye bir bar vardı.Nargile falan getiriyorlar.Gerçekten güzel bi yer.30 dolar girişti.Umarım yaşın 21'i geçmiştir.Richmond'da 21 altında olunca pek bir yere giremiyorsun.Kesinlikle izin vermiyorlar.Bi kaç kafe bar falan da var da işte bira 10 dolar civarında değişiyordu.
""Let the game begin""
Kimi bar alıyor 21 altını.Kimi kesinlikle almıyor.O biraz bara bağlı.Ama Richmonddakiler almıyordu.Çok denedi arkadaşlarım.Bira mekanlarda 10 dolar civarında değişiyor.Eve kendin alcaksan wal-marttan çok ucuza bira alabilirsin.24'lü budweiser 18 dolar falan.21 yaş altı arkadaşların hiç bir şekilde alkolle ilgili bi olaya giremezler.
""Let the game begin""
115 dolar'a pahalıymış diyebiliyorsunuz Los Angeles Santa Maria düşünüyorum fiyatlar 500 dolar civarı sanırım çok uçuyorum...
500'mü!! Müstakil villa mı veriyolar?![]()
""Let the game begin""
Aslında richmond merkezde toplu taşıma var ama tabi o restoranın olduğu yere var mı yok mu varsa nerden kalkar falan orada herhangi bir bus station'a git bak bakalım bilgi vardır mutlaka bir yerlerde. veya bir otobüs şoförüne sor türk usulü buraya nasıl giderim bus var mı diye.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ya burası böle yol kenarına kurulmuş ufak alış-veriş merkezinin otoparkının içinde bi restaurant.Geçiyorsa anca Greyhoud geçer o da zaten durmaz.Bence otobüs gibi bi şansı yok.Chesterfiel'a daha yakın aslında Richmond'a göre.Taksi bile baya pahalı tutar.Tek yol birinin arabasını ödünç almak ya da bırakmasını rica etmek.Aslında burada işe girilmiş olsa bile her gün işe ve eve nasıl gidilip gelinceği büyük sorun.Sonuçta araba her türlü gerekiyor orası için.
""Let the game begin""
west broad'da lowe'ı geçtikten sonra sağ tarafta bir arap restorantı var. şiş kebap falan yapıyor gayet güzeldir.
nerede bu dedigin yer rtam adresi biliyo musun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks