Arkadaşlar. Var mıdır self placement ile iş bulup da diyar-ı amerika'da çalışan? İşlerini nasıl buldular, avantajları nedir? Bilenler genel bir bilgi verebilse sevinirim? Ayrıca bu işleri internetten bulma olasılığı var mı? Teşekkürler...
Arkadaşlar. Var mıdır self placement ile iş bulup da diyar-ı amerika'da çalışan? İşlerini nasıl buldular, avantajları nedir? Bilenler genel bir bilgi verebilse sevinirim? Ayrıca bu işleri internetten bulma olasılığı var mı? Teşekkürler...
Amerika'daki arkadaşım aracılığı ile işi ayarladım sonra iş anlaşması geldi. Gerekli evrakları şirkete verdik. DS lerimizin gelmesini bekliyoruz.
admin (at) turkishwat.net
Peki hiç self placement için bir internet adresi falan var mı? Ben buldum bir tane ama fazla seçenek yoktu. Ben arkadaşımla gidersek self placement ile gidecez. Ayrıca hangi şirket self placement ile daha ucuza gönderiyor? Fikri olan arkadaş varsa sevinirim...
arkadaşlar self placement yapmayı dusunuyorum bu sene...işverenide ayarladım..self wat yapmam ıcın onun bana iş sözlesmesımı gondermesı gerekıyor?sozlesme fax ile mı posta ile mmi gonderılmesı gerekıoyor tecrubelı arkadaşlar anlatırsa sevınırım
Fax 'ta olur posta da olur , taratip mail yoluylada olur . Isverenin ve senin arandaki konusmaya gore bana sorarsan ama taratip da yollamak en mantikli ve hizlisi .
PS = @betterharbor
Bunun icin herhangi bir site yok ama is ariyanlar genelde craiglist.com 'a bakiyor . Herhangi giden bir arkadasin varsa yahut mail yolu ile isverenini ayarlayabilirsin . (Zor olsa da yapanlar var . Bunun icin kaynak sorarsan www.google.com)
Konu break tarafından (08-12-2008 Saat 07:33 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bir kac is imkani var benim bildigim isterseniz yardimci olurum
bende yardımcı olabilirim self placement düşünen arkadaşlara![]()
ocean city tarafında iş imkanları varsa yardım alabılırım..ben su an maine de self buldum ama pek sıcak bakmıyorum
self buldum derken nasil buldunuz
siteye girip arastirdinizmi yoksa ordaki bir arkadasiniz vasitasiyla mi?
hayri bende haril haril ariyorum da
S-pectacular
Self wat bendende herkese tavsiye edilir
ortalam bi fiyat lazim aslinda..
internet sitelerinden baktiklarimda is yok...garanti yol ya sirket sana tiyo vericek ki verceklerinide sanmiorum..yada ordaki tanidik vasitasiyla
S-pectacular
bana cok zor geliyor hic gitmemis birinin is bulmasi internetten
Zor fakat imkansiz diil . Soyle birseyde gelebilir akliniza . Daha once hic Amerika 'ya gitmemis fakat isini kendi bulmus internetten . Sonra herhangi bir sebepten dolayi isten cikarilma soz konusu oluyor ! Sonuc , ilk kez Amerika 'ya gidenler icin husrana donusebilir fakat 2. yili olan biri olsa cevresi sayesinde basinin caresine bir sure bakabilir en azindan ilk kez gidene gore daha tecrubeli ve sansli olur . Tabi bnm bu verdigim ornek kolay kolay gerceklesmez .
arkadaslar nihayet new york da is buldum..bekledigim haber dun geldi..restoran isi..darsi herkesin basina
S-pectacular
ewt is kesin..job offer formu bekliodum ..suan oda elimde sadece artik isverenime yollicam ve oda bana imzaliyip yollicak..calisacagim yer bi turke ait
S-pectacular
Hadi gözün aydın inş hayırlısı olur .
arkadalar meraba ben ilk buldugum alana yazmak zorunda kaldım acele oldugundan gecen sene self için şirket adresleri olna bi kaç link atımıştıı suan eger varsa self wat için iş bulmama yardımcı olcak site bilen varsa acil link atabilirmi lutfen şimdiden teşekkrler
bu self wat harika görünüyor.bende bununla gitmek istiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var
Bana job aggrement istemeyen bir şirket lazım. Uğraşamam ben onun gelip gitmesiyle.
Parayı ver DS'i al, parayı ver DS'i al
Stratejm bu
arkadasim olay su ben de sordum ogrendim. independent wat diye bir sekli var onda is sozlesmesine ihtiyacin yok ds icin. independent wat secenegi olan sirketlere basvurursan is sozlesmesi olmadan ds formunu getiriyorlar. sonra is bulmak sana kalmis ister amerikaya git bul ister burda bul.
Yani ben o kadar para verip bir de iş bulmaya uğraşamam diyorum. Job aggrement olayını falan parayı verdiğim kişi ayarlasın. Ben DS belgemi alıp vizeme başvurayım.
Independent falan hikaye. Bütün şirketler istese bunu yapabilir. Ben de bunu en ucuza yapan şirketi bulup gidicem.
Bildiğiniz gibi DS'in üstünde çalışacağınız işyeri yazmıyor. Yani DS işe değil, kişiye veriliyor.
ya bu independnt wat olayını daha cok açarmısısn bunu yapan şrketer varmı benmde tam aradıgım bu aslında orda işim var benm zaten sadce çalışma izni oayı için şirkete kurban gtmek istemiyorum*???
Onu bir tek globalvizyon yapıyordu. Bu sene için kayıtları dolmuş.
Gidip herhangi bir şirketle konuşun. İş sözleşmesi olmadan da DS alma hakları var aslında.
hade yaaa ozman biraz arastırmak azım onu yaa..
Ankara'da bir şirket 610 USD istiyor. Bugün geçen seneki şirketimle görüştüm 750 USD dedi. Bütün şirketleri gezip en ucuz fiyatı almaya çalışıcam. Zaten yapacakları şey DS2019 belgesi sağlamak ve sağlık sigortası yapmak. Yani köklü bir şirket olması gerekmiyor.
ya bu self yapan arkadaslar size sesleniyorum işi nerden buluyosunuz iş buamadan çalışma izni saglayan bi eçenk yokmu burda bulmktansa oraya gidip bulmk daa koly olur
self gidenler ya gecen sene gittikleri yere gidiyorlar ya da onceki senelerde arkadaslarinin gittigi ve tavsiye ettigi yerlere gidiyorlar oralara da isverene mail atip benim arkadasim tavsiye etti filan diye diyorlar....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks