Merhaba
Bazı eyaletlerde verginin olmadığını duymuştum Örneğin Nevada eyaleti ve las vegas şehri. BUralardan elektronik almak bu anlamda daha uyguna gelecektir.Ancak kimse bahsetmemiş vergi olmadığından....
Merhaba
Bazı eyaletlerde verginin olmadığını duymuştum Örneğin Nevada eyaleti ve las vegas şehri. BUralardan elektronik almak bu anlamda daha uyguna gelecektir.Ancak kimse bahsetmemiş vergi olmadığından....
Vegasta gayet yuksek bi oranda vergi kesiyolar zaten cok pahali bi sehir ustune bide vergi eklenince cok can acitir bnden soylemesi biz alisveris icin gittik ucuz falan dediler ama hic ucuz bi yer degildi bnce
Los angales,san francisco,las vegas şehirlerinde bulunacağız. Alışveriş olarak sizce hangisi en uygundur?
san francisco ya gitmedim biz arkadaslarla vegastan araba kiralayıp kısa bi ca turu yaptık bu yol üstünde ucuz bulabildiğimiz yerlerden alışveriş yapmaya calıştık pekde biyer bulamadık.bizde vegasta yardırdıkpremıum outlet diye biyer vardı çok ucuz olmasada dunya markalarını bulabilirsin bide tj maxx var oradanda alışveriş yapabilirsin burası gayet uygundu tabi mal bulabilirsen
elektronikleri internetten al derim yada çalışacağın eyaletin vergi oranı düşüktür ordaki bestbuy dan alirsin umarım yardımcı olabilmişimdir
Best buy gibi mağazalarda elektronik aynı her yerde sadece vergi değişiyor. Bu tür ürünleride vergisiz ucuza alamıyormuyuz las vegastan...
elektronikleri gittiğiniz yerden internetten sipariş verin,ben apple storeden coloradodan daha az vergiyle telefon aldım ama newyorkta bu vergi iki katıydı. Alısverişide kesinlikle las vegastan yapın california eyalet olarak las vegastan daha pahalı..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks