Arkadaşlar ben bu sene Dead Freddie's Island Grill e food runner olarak kabul edildim.Daha önce burda çalışmış olan veya bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi? İş onayını ona göre yapıcam..
Arkadaşlar ben bu sene Dead Freddie's Island Grill e food runner olarak kabul edildim.Daha önce burda çalışmış olan veya bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi? İş onayını ona göre yapıcam..
hiç bilen yok muuuu??![]()
mekan hakkında bi fikrim yok ama Ocean City görülesi bi yer, benden söylemesi.
2 senedir Ocean city e giden arkadaşım var onun söylediklerine dayanarak ben de ocean city olsun dedim ama en azından bu mekanda çalışan birileriyle konuşmam iyi olacak...birileri çıkar da yorum yapar diye bekliyorumm
Ben geçen sene (2011) Ocean City deydim, FoodLion da çalıştım ama Dead Freddies de çalışan kimseyi duymamıştım sanırım Dead Freddies de çalışcak ilk kişiler biz olcaz, tam emin olmamakla beraber sadece varsayım yapıyorum, aklına takılan sorular varsa sorabilirsin
bende arkadaşımla gidiyorum bu sene ocean city ye dead freddies te çalışıcazz prep-cook olarak ilk defa bu sene türk öğrenci alıyo diye duymuştumm ilkiz heralde
Sanırım ilk Türk öğrenciler biz olcaz, ne zaman OC de olcaksınız ?
2 haziranda okul kapanıyo 4nde yola çıkıyoruzz işte siz ne zaman gidiyosunuz ??
erken kalkan yol alırr![]()
12sinde OC deyim bende![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks