arkadaşlar istanbul üniden özellikle beyazıttan gitmeyi düsünen bayan arkadaşlar var mı?![]()
arkadaşlar istanbul üniden özellikle beyazıttan gitmeyi düsünen bayan arkadaşlar var mı?![]()
ben varım![]()
Ben iktisat fakültesindeyimsiz hangi fakültedesiniz nereye gideceksiniz ben san diegoyu düşünüyorum
serem sen san dieogoya neden gidiyorsun ne iş yapacaksın
Zaten california istiyodum san diegoda tshirt satma işi var onu düsünüyorum
işim henüz belli değil ama food services seçeceğim gibiNew Jersey Morey's Piers kesin. Edebiyat Fakültesindenim.
![]()
Kuzenim tavsiye etti bana Morey's Piersı. Ordan birilerini tanıyormuş sanırım. Çok iyi insanlar sana yardımcı olurlar çok eğlenirsin falan dedi ben de ilk kez gideceğim için ve tek başıma gideceğim için orayı tercih ettim. Ben de tek başıma gitmek istemiyorum ama kimse gelemeyecek bu sene benimle artık bir dahakine. ama birisiyle tanışsam hiç fena olmaz Türkün Türkten başka dostu yokturtek başına da gezilmez tabii..
brldgn keşke san diegoya gitseydinsen tek mi gidiyosun ben ailemden zar zor izin aldım ama arkadaşım izin alamamış tek gitmeye cesaret edemiyorum
bu sene baya tek gidicek var sanırım.Ben de arkadaşlarım tarafından ekilince tek başıma gitmeye karar verdim. Tabi tek ve kız olunca aile pek sıcak bakmıyor ama onuda hallettik. Bana iş olarak Life's a Beach'i önerdiler. New Jersey'de morey's pier de yüz boyama standı. Eğer sende oraya gidiyosan tanışalım![]()
Ben bu yaz Moreys Pierstaydım ve 2012'de de gitmeyi planlıyorum. Job Offer'ım da geldi ama durumum birazcık karmaşık olduğu için kesin diyemiyorum yine de.
Sanırım daha iş fuarına gitmediniz, dolayısıyla işlerinizi de almadınız. Moreys'e gitmeyi düşünen arkadaşların fuardan önce eğer işlerle ilgili sorusu yada merak ettikleri varsa yardımcı olabilirim.
Eduyork anladığım kadarı ile doğu taraflarını ablukaya almış durumda yine buradan bir arkadaşla washington d.c de RSV mülakatlarına gireceğiz.Olur da şansımız olursa bir doğu yakası zirvesi yapabiliriz.Ayrıca salı günü speaking kursuna gelecek olan varsa da görüşürüz![]()
ben perşembe günü olana gittim daha sonra ibrahim bey arayıp salı günü gelmemi söyledi.Kurs 18:00 da başlıyor 20:00 da bitiyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks