sonunda karar werdim bgn seattle da pizzacıda çalşcam 8.50 + tips siz de karar werdiiniz yerleri ve iş şartlarını söylein arkdslar karsılastıralm![]()
sonunda karar werdim bgn seattle da pizzacıda çalşcam 8.50 + tips siz de karar werdiiniz yerleri ve iş şartlarını söylein arkdslar karsılastıralm![]()
karsilastirma yapmak icin sadece fiyat yetmez ama ya..Kalacak yer,kalacak yerin ucreti,ulasim filanda onemli..
krisp kreme donuts team member. destin,florida.
saatte 7 dolar. tip olmaz sanırsam.iş bitiminde bonus mumkunmuş. haftada 32-40 yazıo sözleşmede. kalcagım yer 350 dolar aylık.kalcagım yerle iş arası uzakmış günlük 4 dolarda ulaşım ücreti varmış. seninki benimkinin yanında süper kaldı![]()
cagrı bende floridaya gidicem irtibata gecelim nerden?
sakarya üniversitesi. ama afyonluum sen nerden. iş ne tam olarak floridanın neresindesin
2kişi gidiorum haziran 1 iş başlangıcı. iş seçtim soylemiştim. krispy kreme donutsta çalışcam.
valla bilmiorum genelde bole mi fiyatlar. espiga da yazarsa ne kadarmış onunki anlarız bole mi degil mi. ama diger işlerin tarihi uymuodu. bide illa florida olsun die diretince bu işi seçmek zorunda kaldık. nasip bakalım ya.
benim konaklama belli diil daha yurt tarzı yerler warmıs ama biz ew istioruz daha rahat olur die ew arastırcaklar artk hangisi daha uygunsa ona göre karar wercem ama bence ayda 350 normal floridaya göre zaten 250 - 350 arasında oluo genellikle
iş süpermiş
pizzacı derken, dağıtım işi falan mı? Eğer öyleyse çok süper olacaktır iş çünkü bahşiş alabilrsin ve bayağı fazla olur bu bahşişler.
Kontenjan varsa ben de gelebilirim. Tecrübelerimi falan paylaşırım. Yoksa para peşinde falan olduğumdan değil![]()
Bahşişlerin pek olucağını sanmam çünkü bahşiş çok veriliyor olsa amerikalı zeki işveren saatlik ücret 8.50 gibi yüksek bir rakam vermezdi.Zannedersem bir şey var bu işte çünkü bahşiş verilen yerlerde en fazla 3 ve 3.50 saatlik ücret oluyor.Belkide pizzacıda fazla bahşiş olmadığından saatlik ücret 8.50dir.
espiga floridaya gore 3kişi daha bulursan o dediğin paralara havuzlu ewlerde kalırsın ben arastırdım
o paraya bence yurtta kaalma.gerçi ew ggibi yerler diosunda
ya iş seçimini ben daha yapmadım şubat ayı lıstelerını bekliorum
acaba çok gecikiirmiyim ???
gittiğim pizzacılarda genellikle sel servis vardı. Bu durumda bahşiş oalyı ortadan kalkıyor. Ama dağıtım işi ise kesinlikle süper bahşiş olur. Eğer dağıtım değilse muhtemelen kasiyerlik veya fırıncılık olur. Gerçi saatlik ücreti güzel ama bol saat vermezse iyi bir iş sayılmaz.
11$/h california, security guard
housing:100$/w
karar verdim derken kayıt oldun mu yani =?
Chair ride, Atlantic city
Ücretini bilmiyorum ben ne kadar belirlersemmiş bir nevi ticari taksi yani![]()
hyr garsonluk we %10 - 18 arası bahşiş oluomuss romios die bi pizzacı self service diil bide floridada diil seattleda
florida yada virginia die cıktım yola bende coloradoya gıdıorum kesinleşti büyük bi otelde housekeeper..Türkiyenin yozgatı niteliğinde bir yermiişDolar milyonerı o0larak donebılıcekmısım
)
ewettttt kayıt oldmm we yeni gördmm nie sallamiimm nie sordunn =)
iyi hyrlı olsun öylesine sordum =) ben daha olmadım daha doğrusu daha Job fair düzenlenmedi geç mi kaldık bi şüphe içine düştüm şimdi bak sen öyle diyince =?
espiga sen kazım can`ın arkadaşı mısın =S =D bizim yan apartmanda oturuyor =))
Konu MaJ tarafından (01-02-2008 Saat 11:33 PM ) değiştirilmiştir.
neee S: ewt arkdısıym daa o zmn bizm ew sizin ewin ilerisinde hahah komsu çıktık hangi aprtmn we kazım ne alaka nerden anladın![]()
huuuu komsuuu ordamısın =) çatlıcam yaz bişilerr nerdesinnn hangi aprtmann =))
bizimki bindebir mobilyanın yanı kitapcinin üstü
feysbukta`wat gurplara bakıodm ole bi baktım mutual friends den gördüm =S =D
şaka gbii yaa ilkokl arkdsm kazım bizim ew de alibabanın üstü =)) kayıt oldun mu sen hangi firmayla gtcen ?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks