Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şerefsizlik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart şerefsizlik

rica üstüne silinmiştir.
    Konu trinidadtobago tarafından (03-11-2011 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

soyle kendisine eger salamiosa sponsorunla konus o da sallamiyorsa direk polise git hic cekinme..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardeş ben de los angeles'tayım. Ozman'ın ayarladığı oteli 5ncü gün polis bastı, oteli kapattılar. Sabahın köründe valizler dışarda kaldı, işe gitmem gerekiyor. Valizi daha yeni tanıştığım 2 türkün odasına bıraktım güç bela, oradan işe geçmem gerekiyor. mail attım, ilgilenicez diyorlar. kardeşim neyle ilgileneceksin, sen bana barınma garantisi vermişsin git herhangi bir otele yerleş, biz sana bir yer bulana kadar orada kal ücretini biz vericez demen gerek. İşten gecenin bir vakti çıktım, bir sürü yer baktım yok. Sokakta sabahladım. Ozman'a sorsan, en ucuz yeri ayarladık daha ne istiyorsun derler, 8 kişilik odaya ki torbacı bile vardı odada günlük 30 dolar veriyordum en ucuz dedikleri otel bu, halbuki ozman başka bir gruba 400 dolarlık yer ayarlamış bizim haberimiz yok. Kısacası ozman bu sene o kadar çok insanı madur etti ki tarifi mümkün değil. Sana Ayarlıycaz, halledicez derler oralı olmazlar, ondan sonra gelirsin sen foruma yazarsın 2 gün sonra bakmışsın cevap vermişler altına. Keşke burada itibarınızı kurtarmak, yeni müşterilere şirin gözükmek için gösterdiğiniz çabayı gönderdiğiniz müşterilere de gösterseniz, keşke. Sana da geçmiş olsun kardeşim, inşallah bir yolunu bulup işlerini yoluna koyarsın.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı jesuscane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben de los angeles'tayım. Ozman'ın ayarladığı oteli 5ncü gün polis bastı, oteli kapattılar. Sabahın köründe valizler dışarda kaldı, işe gitmem gerekiyor. Valizi daha yeni tanıştığım 2 türkün odasına bıraktım güç bela, oradan işe geçmem gerekiyor. mail attım, ilgilenicez diyorlar. kardeşim neyle ilgileneceksin, sen bana barınma garantisi vermişsin git herhangi bir otele yerleş, biz sana bir yer bulana kadar orada kal ücretini biz vericez demen gerek. İşten gecenin bir vakti çıktım, bir sürü yer baktım yok. Sokakta sabahladım. Ozman'a sorsan, en ucuz yeri ayarladık daha ne istiyorsun derler, 8 kişilik odaya ki torbacı bile vardı odada günlük 30 dolar veriyordum en ucuz dedikleri otel bu, halbuki ozman başka bir gruba 400 dolarlık yer ayarlamış bizim haberimiz yok. Kısacası ozman bu sene o kadar çok insanı madur etti ki tarifi mümkün değil. Sana Ayarlıycaz, halledicez derler oralı olmazlar, ondan sonra gelirsin sen foruma yazarsın 2 gün sonra bakmışsın cevap vermişler altına. Keşke burada itibarınızı kurtarmak, yeni müşterilere şirin gözükmek için gösterdiğiniz çabayı gönderdiğiniz müşterilere de gösterseniz, keşke. Sana da geçmiş olsun kardeşim, inşallah bir yolunu bulup işlerini yoluna koyarsın.
    hocam ara ozmanı belirt sen bana sözleşmede konaklama garantisi verdin de sen bişey yapsan sözleşmede yazıyordu derler hakkını ara sonuna kadar
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sanada geçmiş olsun kardeşim,

polise gidicem ztnde bu myrtle beach öyle bi yerki ne otobüs var ne bişey taksiyede şu anda param yetmiyo paycheckten sonra inş.

burnumdan geldi bu work and travel valla.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim etrafinda illaki bir polis vardir gorursun gordugunde konus derdini anlat sikayet edecegini nasil yapacagini sor.. sonra da araban olmadigini soyle yardimci oluyor polisler baya..heleki magdur durumdaysan baya yardimci oluyorlar..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

eyw. öyle yapıcam artık gelişmeleri yine bu başlık altında bildiririm.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaslar ugrastim biraz ama paycheckimi yolladilar kopyasini cikartip social securitydende kopyasini aldim kartin.

ama icimde bi ukte kaldi su adama bi tane gecirmek istiyorum 10 eylulde isi birakiyorum 5 ekimde doncem acaba bi ara tampaya gidip su adami dovsem direk sinir disi etseler nolur ? ztn is mis bitmis olur. yada travelimida bitirip oyle doviym hatta gitcegim tarihte doviym daha iyi olur ayni ucakla yollarlar muhtemelen.bide xbox almayi dusunuyorum dovsemde turkiyeye getirebilirm dimi ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı trinidadtobago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ugrastim biraz ama paycheckimi yolladilar kopyasini cikartip social securitydende kopyasini aldim kartin.

ama icimde bi ukte kaldi su adama bi tane gecirmek istiyorum 10 eylulde isi birakiyorum 5 ekimde doncem acaba bi ara tampaya gidip su adami dovsem direk sinir disi etseler nolur ? ztn is mis bitmis olur. yada travelimida bitirip oyle doviym hatta gitcegim tarihte doviym daha iyi olur ayni ucakla yollarlar muhtemelen.bide xbox almayi dusunuyorum dovsemde turkiyeye getirebilirm dimi ?
    Kardeşim geçmiş olsun ama beni yerlere yatırdın özellikle şu xbox almayı düşünüyorum dövsem türkiyeye getirebilir miyim sorusunu soruş şeklin beni iptal etti

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Talking

Alıntı footos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim geçmiş olsun ama beni yerlere yatırdın özellikle şu xbox almayı düşünüyorum dövsem türkiyeye getirebilir miyim sorusunu soruş şeklin beni iptal etti

simdi baktimda cidden komik ayrica bugun xboxi aldim 5 ekimde donuyorum ama guzel seyler yasadim lanet olsun dedim bisey yapmiycam bide tampaya yol param yok kredi kartim bitmese belki gider dovup gelirdim ilk ucakla

son gun bi arayip ana avrat soverim yari turkce yari ingilizce adam yari turk ztn. ama yok ya su anda icimde ofke kalmamis tuh bea

@makrolima,

ben aslinda okudum kotu seyler ozman hakkinda ama benimki caresizlikti mayista basvuruyu yaparsan ozmana kalirsin tabi, ama mytle beache gidisim arkadaslar hatunlar fln muthis bi yaz gecirdim heleki oyle bi dogumgunu yaptilarki en guzel dogum gunumdu.ben iyi kurtardim ama geri donmek zorunda kalan turk arkadaslarimin hakkini odeyemezler.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kardes dövmeyi belli ki tamamen göze almıssın ancak olay sadece sınır dısı etmekle bıtmıyor.hapis cezası olabılır ki bence amerıka sınırları ıcınde darp tacız gıbı durumlarda hakım karsısına cıkıyorsun,bu sureyıde paran varsa kefaletle yoksa ıcerıde gecırıyorsun.benden sana tavsıye,bedduanı et ve xbox'unu alıp tadını cıkar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

oncelıkle magdur olan arkadaslara gecmıs olsun. Demekkı bu ozman denen sırket bır cok kısıyı magdur edıyor (bızı de etmıstı). Yerı gelmısken soylıyım, ben dıl okuluna devlet gorevlısı olarak gıttım ve kalacagımız yer fılan bu sırket aracılıgıyla ayarlandı.Hem anlastıgımız sartlarda degıldı hem de cok kotu yerler ayarlanmıstı. Sonradan yerlerımızı degıstırmek ıcın yaptıgımız gorusmelerde bıze soylenen "bız sızlerı ogrencı sandık da o yuzden ılgılenemedık dı" bu sırketın mantalıtesını acıkca ortaya koyuyor sanırım.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı usaribas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle magdur olan arkadaslara gecmıs olsun. Demekkı bu ozman denen sırket bır cok kısıyı magdur edıyor (bızı de etmıstı). Yerı gelmısken soylıyım, ben dıl okuluna devlet gorevlısı olarak gıttım ve kalacagımız yer fılan bu sırket aracılıgıyla ayarlandı.Hem anlastıgımız sartlarda degıldı hem de cok kotu yerler ayarlanmıstı. Sonradan yerlerımızı degıstırmek ıcın yaptıgımız gorusmelerde bıze soylenen "bız sızlerı ogrencı sandık da o yuzden ılgılenemedık dı" bu sırketın mantalıtesını acıkca ortaya koyuyor sanırım.
    bu kadar guzel anlatılamazdı
    benı de zorla ıstemedgım bır ıse yerlestırmıslerdı degıstırın dıye baskı yaptıgımda ıse su maıl geldı :

From: c..keyıf@ozman.com.tr
    To: s...
    Subject: RE:
    Date: Sat, 2010 17:01:01 +0300
    Ozman Yurtdışı Eğtm ve K.r olarak sana senin istediğin işi bulmak gibi bir zorunluluğumuz olmadığını, bunun için elimizden gelen herşeyi yaptığımızı ve sonucunda da bir fast food işine seni yerleştirmiş olduğumuzu. İşten doğan bir sıkıntı var ise bununla ilgili sponsor ile yazışacağımızı ve yazıştığımızı ve ardından da olumsuz bir yanıt aldığımızı anlatıyorum ve iş değişikliğinin yapılmayacağı konusunda seni bilgilendiriyorum.
    Tekrar yazıyorum; sponsor iş değişikliği yapamayacağını çünkü elinde iş olmadığını söylüyor. O bakımdan bu işe gitmek ya da 400 USD ceza ödeyerek sponsor değişikliği yapıp başka bir işe gitmek arasında seçim yapman gerekiyor.

demek kı onlar kafalarına gore ogrencılerı ıstegı ıse verıyor o kayıt yaparken dedıklerı ya da okullara gelıp dagıttıkları brosurlerde ''ıstedıgın ıs ve sehırı secebılme'' yazması sadece ogrencıyı kapabılmek ıcındır kı ne m.l bır sırket oldugu hergecen gun ortaya cıkıyor
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yaw su var adama 1 ay once fln bi msj attim, dedim bak belki ozman seni gercekten kazikladi bunu bilemem, oyle olsa bile benim ve diger ogrenci arkadaslarin sucu yok 200 dolar wat ogrencisi icin buyuk para arti bizlerde arac yok ha deyince social securitye gidemiyoz lutfen durumumuzu anla bi daha dusun dedim. ben herseyi ozmana yolladim bi dahada onlarin sahtekar isini yapmam dedi. benim sponsora emilye de oyle demis (erdt) bu safda ona inanmis o yuzden hersey bu kadar gec halloldu. ben dedim sponsoruma bu orospu cocugu yalan soyluyo dedim yok postayla yolladiysa 2-3 haftada anca gelir turkiyeye dedi. sonra oda anladi hakli oldugumuda elime gecti hersey. iste o yuzden bu hayvana o kadar kin guttum. yakindda haberlerde gorursunuz tampada dehset: magdur wat ogrencisi elektrikli testereyle bir orospu cocugunu kiyma yapti diye

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı trinidadtobago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw su var adama 1 ay once fln bi msj attim, dedim bak belki ozman seni gercekten kazikladi bunu bilemem, oyle olsa bile benim ve diger ogrenci arkadaslarin sucu yok 200 dolar wat ogrencisi icin buyuk para arti bizlerde arac yok ha deyince social securitye gidemiyoz lutfen durumumuzu anla bi daha dusun dedim. ben herseyi ozmana yolladim bi dahada onlarin sahtekar isini yapmam dedi. benim sponsora emilye de oyle demis (erdt) bu safda ona inanmis o yuzden hersey bu kadar gec halloldu. ben dedim sponsoruma bu orospu cocugu yalan soyluyo dedim yok postayla yolladiysa 2-3 haftada anca gelir turkiyeye dedi. sonra oda anladi hakli oldugumuda elime gecti hersey. iste o yuzden bu hayvana o kadar kin guttum. yakindda haberlerde gorursunuz tampada dehset: magdur wat ogrencisi elektrikli testereyle bir orospu cocugunu kiyma yapti diye
    anlaşılan dövmekten vazgeçtin kesmeye karar verdin ama aman ha eğer her şeyi göze almıyorsan dövme öyle sınırdıışıyla kurtulmak kolay değil adamı dandik bir kavga davasından daha karar verene kadar 2 hafta içerde tutarlar sonrasıda hiç belli olmaz ama eğer illa döveceksen bi avukata sor ve de 200 dolardan fazla bir miktarı göze al derim

BannedUser
    Guest

sene basında soyledım arkadas. su dısıslerının magdur eden fırmalar lıstesıne bakın dıye ozelden ısteyenlere attım o listeyi. hatta bu sırketle bı mail yazısmamızda vardı. saygı cercevesınde ))) sıtete haklarında yazmamam ıcın )))

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence kseinlikle seni oraya gondereni dov…hem turkiyede dogru durust yasada islemiyor sabaha kadar doversin…….hatta dinlene dinlene doversin dinlenirken xboxla takilirsin…:..cok ciddiyim...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı DjNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kseinlikle seni oraya gondereni dov�em turkiyede dogru durust yasada islemiyor sabaha kadar doversin�D�hatta dinlene dinlene doversin dinlenirken xboxla takilirsin�..cok ciddiyim...

gonderenlede konustum, onlarin tabiki hatasi en basta ama adam onlarinda yuzune bakmadi, onlara da rest cekti.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)