selam arkadaslar amerikada 2 el telefon nasil almayi taviye ediyormusunuz
selam arkadaslar amerikada 2 el telefon nasil almayi taviye ediyormusunuz
bende dun craiglist te biriyle tanistim sana kutusuyla herseyiyle bulurum dedi 300 475 dolar arasi degisir telefon sana beyazi tavsiye ederim dedi ben las vegas tayim simdi
muhtemeln calintidir ama dikkatli bak telefona herseyini kurcala almadan evvel, sesini dokunmatik ekrani internet baglantisini herseyi dene sonra al..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bana unlocked oldugunu soyledi aldigimda nasil anlayacam unlocked oldugunu benim turkiyedeki hattim var ama sebeke yok taksam anlasilirmi unlocked oldugu
dostum tele hattı takdıgında no sim card vermemesi gerekiyo. no service yazar oda signal alamadıgından
mümkünse faturalı olanını alın çalıntı olma ihtimaline karşı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
slr fotograf makinesi almayi dusunuyorum da o alinir mi peki daha onceden alan var mi ebay dan filan...
unlocked degilse de versiyonu 4.2.1 ve modem firmware i 2.00.00 dan daha dusukse yani 1.59.00 ve altindaysa unlocked yapilabiliyor su an, eger ki firmware i 2.00.00 dan buyuk 4.00.00 dan kucukse gevey adi verilen simcardla unlocked yapilabiliyor. bu gevey sim cardlari netten 20-25 dolara alabilirsiniz..
pek anlamamda bakacaz artik ins temiz cikar![]()
yok haci sifir da alma sen en iyisi ebay den ya da amazondan iphine 4g unlocked diye arat cikan sonuclardan sec ve al.. cunku apple store dan alirsan muhtemelen son surumleri veriyorlar unlocked yapmak icin 6-12 ay arasi beklemen gerekebilir..garanti olsun ya da iphone dan anlayan biri olursa cevrende soylediklerimi sor detayli yardim eder..
haci biliyormusun bilmem apple 13 hazirandan sonra unlocked satmaya basladi burda 16 gb lisi 649 dolar
apple??? unlocked???? kontratsiz olmasin o???
yok hocam ya unlocked adamlar 5 cikaracak elindekilerini satmaya calisiyor kendi sitesindede yaziyor unlocked![]()
bu ilginc hic duymamistim yarin apple store a ugrayim o zaman ben..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks