Arkadaşlar yeni bir iş için şirketle temasa geçtim ve gönderdikleri yazıda driving diyorlardı.Oteller arası sürücülük sanırım.Tam bir bilgisi olan bana yardım edebilir mi?
Arkadaşlar yeni bir iş için şirketle temasa geçtim ve gönderdikleri yazıda driving diyorlardı.Oteller arası sürücülük sanırım.Tam bir bilgisi olan bana yardım edebilir mi?
eminmisin otelde driving olduğuna
Konu matador_36 tarafından (17-06-2011 Saat 02:33 AM ) değiştirilmiştir.
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Salary depends on the skills employee has. It can be minimum wage for the state and more. Excellent English skills is a must for all employees! I prefer to hire females for housekeeping. Drivers can be both - males and females. Experience in driving and international driver's license are a must! They drive hotel staff to other hotels' locations (New York, Long Island), so it's the same way every time.
böyle bi açıklama yapılmış
Bu sanirim kucuk oteller zinciri olan bir otel, cunku otel calisanlarini New York ve Long Island'a da bulunan yerlerine goturup getirme isini yapacak sofor istiyor. Her otelde temizlikci calistirina kadar otel otel gonderip calistiriyor ayni adamlarini bu sekilde. Her gun ayni yolu gidip-geleceksin diyor yani baska yerlere soforluk yapmiyacaksin demeye getirmis. Kizma ama adam ingilizcesi cok iyi duzeyde adam istiyor Jay. Temizlikci ve sofor icin niye cok iyi ingilizce istiyor bilmiyorum ama herhalde karsinda kendisini anlayan birini istiyor ve sen bu isi kabul edip gidersen ve gitiginde dedigi bi lafimi anlamazsin bulursun kendini kapida..adamin savunmasida ben bastan dediydim cok iyi ingilizce bilen istiyorum dedim diye olur.
evt muhtemelen yemek mazlemesi yada çarşaf felan taşıyacaklar ama sana bu işi verirler mi bilmem buyuk ihtimalle housekeeper olarak alırlar ilk başta işe bu arada Excellent English olayı saçma oda temizliyecek biri için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks