son durumda bavul ağırlığım 24kilo civarında el çantam ise 7kilo geldi delta ile gidiyorum. sanırım boşaltmam gerekiyor biraz :S
son durumda bavul ağırlığım 24kilo civarında el çantam ise 7kilo geldi delta ile gidiyorum. sanırım boşaltmam gerekiyor biraz :S
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Adamlar sirinlikle islerini goturmuyor. 1 kilo degil 1 pound icin bile sorun cikariyolar. Havasirketleri ekonomi cokunce en cok vurgunu yiyen olduklari icin nerden para koparsak diye bakiyor orda..herifler yedigin fistik-icecegi bile parayla satiyor ucakta..nerde bizim surekli servis THY!
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hadi bakalım öyle olsun (=
ya bu arada biraz poğaça börek tarzında birşeyler koydum EL ÇANTAMA beni orada bir kaç gün idare eder alışasıya kadar diye düşündüm problem olur mu? ve tabi bavuldaki peynir zeytin ve türevlerini söylemiyorum![]()
bir iki ark. problem olmaz ufak tefek kraker sandviç falan koy dedi onlara kandım.
geçen sene lufthansa 2 kiloyu sıkıntı yapmamıştı![]()
Delta bayagi disiplinli bavuk agirliklarinda, adamlar bavulun uzunlugunu bile cetvel cikarip olcuyor. Orda ona buna agiz eyip 1 kilo gecirmeye calismaktansa bence 1 kiloluk ordan daha ucuza alabilecegin seyleri cikar. Zaten buyuk ihtimal ordan alis-veriste yapacagin icin bavulunda yer birakmaya calis..Sirt cantanada koyma o pogaca turu yiyecekleri..bir kopege rast gelirsen havaalaninda alirlar..bavuluna koy, buyuk ihtimal bavulla gecer eger kizsan bavularin didik didik aranmiyacagindan..Nereye gidiyorsun? Gitigin yere gitiysem ya da giden arkadaslar varsa yaninda onemli neleri goturmen gerektigini soyler. Orda penir-seytin turu seyler bulunuyor gittigin yerde Arap ya da Turk bakkali varsa..ya da internetten siparisle kapina kadar geliyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks