Merhaba arkadaşlar ben 16 haziranda vize görüşmesine gircem ankadara....sorun şu ki ben çin vatandalıyım acaba bana vize verirler mi? ikametim var sonuçtaaa....
Merhaba arkadaşlar ben 16 haziranda vize görüşmesine gircem ankadara....sorun şu ki ben çin vatandalıyım acaba bana vize verirler mi? ikametim var sonuçtaaa....
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
uygur türküm ama tr vatandaşı değilim...çinden vize almam imkansiz bilyorsunuzdur bazı durumları.....
bide benim ortalamam 1.91 ama şimdi bu son dönemde yükseltcem 2 olur rahat ama 16 hazirana kdr transkrp cıkmaz napcm ingilzce öğretmenliğinde okuyorm
tamam sağol yinede yardımcı oldugun icin
evt bencede çükü bu çinliler dönmüyorlar genelde ...... ama ben tr vatandaşlıga basvurdu sansıma oda eylulde cıkcak..... soylesem miki basvurdugumu dosya numaramda var kanıt var yani
valla benim kırgız arkadaşım aldı vizeyi bu sene şimdi san fransiscoda... alabiliyosundur vizeyi bi araştır belki çin büyükelçiliğinden fln oluyodur
ins ben alırım bu arada vize gorusmem 28e alındı .... bu cok gec deil mi ? dezavantaji ne ?
ben ta martta kayit oldum ,,,,, bir turlu is cikmadi snr oldu wisconsin dellda ,sna bana vize basvuru tarihini 13 hazirana verdi snr 18 deisti,smdide 28 e
@ su ömer olan olmuş artık inş vizeni alırsın ve amerika hayalini gerçekleştirirsin... 28 hazirandan sonra vizeyi alıp alamadığını yazarsan gelecekte snn gibi gidecek arkadaşlarada yardımcı olursun... ben vizeyi martta aldım ama 19temmuzda gidiyorum iş başlangıcın temmuzda flnsa sorun olmaz uçak biletinide almadıysan araştırmaya başla şimdiden... expedia.com'dan ve ekobilet.com'da detaylı arama seçeneklerinden öğrenci seçerek fiyatlara bakabilirsin.... çin pasaportunun olması vize almanda sorun değil.. sorun olabilicek şey not ortalaman oda görüşmeyi yaptığın kişinin insafına, snn şansına ve derdini tam anlatıp anlatamamana bağlı...
himmmmmmm........... anladim cok saol ins olur artk hayirlisi tesekkur ederm ilgilendigin icin .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks