merhaba,
benim job offer ım yok ve intrax hesabımda işimde yok gözüküyor.. ben napıcam şimdi 3 gün sonra gidiyorum, danışmanım maillerime cevap vermiyor... ne dandik.
merhaba,
benim job offer ım yok ve intrax hesabımda işimde yok gözüküyor.. ben napıcam şimdi 3 gün sonra gidiyorum, danışmanım maillerime cevap vermiyor... ne dandik.
danışmana mail atma direk arasana
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
tmm sorun yok yani gidebilirsin ama işin olur mu meçhul orası şirketini arayıp konuşsana
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
finallerim bugün bitti.. gerizekalı heriflere mail attım 3 tane dönmemişler.
yani dolayısıyla ancak yarın ilgilenebilcem konuyla ama bu gece uyku yok anlaşılan..
yok hiçbirşey.. danışmanıma mail attım işverenle görüşmek istiyorum diye cevap atmadı bana.. dediklerine göre şu cafede food & baverage kısmında çalışcam prep cook da olabilirim kasiyerde garson da kimse bi garanti veremezmiş...
CAFE
sevis im geçici süreliğine iptal edilmiş..
yazdım ama bi hareket yok şimdilik, sevis i aktive ederler mi 2 güne? herşey düzelirse?
edu york yarın çok sıcak dakikalar yaşayacak zaten.. o garanti..
amerikadaki şirket şu anda açık olmadığı için bişey yapamıyolarmış..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
öğrenciyi nasıl yolarız diye düşünmekten 400 liralık 2. ds i bile getiremediler, akılları fikirleri para.. genel müdürleri saat 4te gelicekmiş.. onu bekliyorum..
eduyorkla yaşanan sıcak temas sonrası 3 seçeneğim var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- wisconsin dells, moosejaw pizza server
2- san diego tişört
3- new york ta bir türk restoranında server
bu durumda işin mi değişiyor senin ?
eğer işin değişmek zorundaysa tercihimi 1. işten yana kullanırdım
1- wisconsin dells, moosejaw pizza server.
new york'ta turk restoranında çalışmak çok sıcak gelmiyor bana ama olumlu yönleride var aslında. belki ilerde yeniden temelli gelebileceğin bir ortam yaratırsın türklerle iş yapabilirsin. ama bunu ortamını kurduktan sonra yabancılarla da yaparsın aslında.
Benim fikrim ilk işi seçmen yönünde..![]()
tamamen daha önce pizzacıda çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiyi aktarıyorum.
bu tarz işlerde pizza hazırlamayı ögreniyorsun zamanla ve 1 ayın sonunda artık usta bir pizza hamuru ustası oluveriyorsun öğrenmeye de açık biriysen. belki gideceğin yerde kasa veya servis elemanı olarakta çalışabilirsin sanırım.
server olucam yahu
hmm anladım.. geçmiş olsun.. işte ilk defa gidecek olan arkadaşlar okusun bunlarıda ona göre seçim yapsınlar wat programına katılmak için.
umarım böylesi daha hayırlıdır..
başLı başına bir saçmaLık.. Son dakkada işmi değişirmi yahu.. Ucak biLetLeri vizeLer vs vs hersey hazır, son dakka bombası.. Edu York hakkında pek kötü bişey duymamıştım gerçi ama, arada her sirkette oLabiLiyor demek ki..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks