Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: nereleri gezeyim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart nereleri gezeyim?

Merhaba arkadaşlar, salı akşam benimde wat yolculuğum başlıyor, West Yellowstone Montanaya gidicem ama küçük bi yer olduğu için orada kalacağım zamandan çok gezi kısmı beni düşündürüyor.Çalışırken gezemeyecek gibi duruyorum çünkü çoğu yere uzak ayrıca bir kız olarak da tek başıma gidiyorum ve pek fazla Türk de yok sanırım o taraflarda.Sizden ricam daha önce gidip,gezmiş,görmüş olanlar sizce ne tarafları gezebilirm,nereler benim için daha uygun olur? Şimdiden teşekkürler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ayrıca daha önce açılmış konuları da inceledim baya bi ama kesin bi karar veremediğim için yeni bir konu açtım dönüşüm ise NY dan olacak gezi için yaklaşık 2hafta zamanım var

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca daha önce açılmış konuları da inceledim baya bi ama kesin bi karar veremediğim için yeni bir konu açtım dönüşüm ise NY dan olacak gezi için yaklaşık 2hafta zamanım var
    dönüş tarihin nezamn? bizde iki kız küçük bi yere gidioruz gezme işini sonraya bıraktık tarihlerimiz tutarsa birlikte gezebiliriz travel arkadaşı arıyoruz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

büyük ihtimal gideceğin yerde türk vardır onlarla bi plan yapıp gezersiniz eğer yoksada diğer yabancı öğrencilerle beraber araba kiralayıp gezebilirsin son seçenek tura katılmak eğer tek gezeceksen bence tur en iyisi biz şimdi sana şurayı gez diye bi ton yer sayabiliriz önemli olan senin amerikanın hangi tarafını gezmek istediğin hangi şehirlerini görmek istediğin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimal gideceğin yerde türk vardır onlarla bi plan yapıp gezersiniz eğer yoksada diğer yabancı öğrencilerle beraber araba kiralayıp gezebilirsin son seçenek tura katılmak eğer tek gezeceksen bence tur en iyisi biz şimdi sana şurayı gez diye bi ton yer sayabiliriz önemli olan senin amerikanın hangi tarafını gezmek istediğin hangi şehirlerini görmek istediğin
    Kesinlikle de tek başına gezeceksen tur en iyisi.Kaybolma ihtimalin var...
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

kardes bi california turu yap donusune de bir dogu yakasi turu boston-ny -Dc-NH falan tamadir sanfrancisco ve boston zaten yeter en guzel yerler bu ikisi gerisi yalan ha bi de chicago da kral ama ters kaliyor
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes bi california turu yap donusune de bir dogu yakasi turu boston-ny -Dc-NH falan tamadir sanfrancisco ve boston zaten yeter en guzel yerler bu ikisi gerisi yalan ha bi de chicago da kral ama ters kaliyor
    bende bu güzargahta bi gezi düşünüorum ca yı herkes görmelisn dio acaba çok tuzlu olurmuki dönüş ny den olcak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar sölediğiniz yerler benimde daha önceden aklımdan geçirdiğim yerler ve eğer turlarada denk gelirsem turla gezmeyi düşünüyorum. @çekocu: 28 eylülde jfk'da KLM ile dönüşüm var siz ne zaman dönüyorsunuz ve ne tarafa gidiyorsunuz.İş bitiş tarihimde iş kabul formunda yazdığına göre 15 eylül... Tarihleri ayarlayabilirsek ben de yanımda beraber gezebileceğim birilerinin olmasını isterim açıkcası

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aranızda Brezilyaya Yada mexicoya gitmeyi düşünenler varsa beraber plan yapabiliriz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yellowstone?? bir turk daha buldun cks)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkadaşlar ben de bir arkadaşımla beraber Columbus,Ohio dayım.. ayın 28 inden sonra gezmeyi planlıyoruz,önce Las Vegas a gitcez daha sonra Los Angeles San Francisco sonra da New york ama Miami ye çok gitmek istiyoruz gidecek arkadaşlar varsa ayın 22 si gibi de oraya gitmeyi düşünüyoruz...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hmsalici kardeş ben 20 23 eylül arası miami deyim beklerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)