Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şuan amerikada olanlar ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile şuan amerikada olanlar ?

şimdi amerikada olan arkadaşlar ilk hafta nasıl geçti

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

4 haziranda abd ye geldim, işveren karşıladı yemeğe falan götürdü bide üstüne evimize yiyecek bişeyler aldı. bide işe getirip götürüyo bizi.evimizde okyanus dibinde sahil evi.bu nasıl watmış diye sevindim başta. fakat çevreye bir göz atınca yapacak çok bişeyin olmadığını anladım.meğer kaçmayalım die çok iyilik yapıyormuş hala daha da öle. ayrıcada tip leri kesip maaşı öle verio hemde hesaba yatırmadan elden veriyo bu nasıl iş onuda anlamadım zaten başka türlü niye bu kadar ilgilensin ki
    florida jacsonville de fernandina beach de restoranda garson olarak çalışyorum. hep derlerdi ulaşım yok araba olması gerek diye de inanmamıştım aynen öle. herşey iyi hoş da işle ilgili bunun dışında sıkıldım bu 3 günde akşamları falan, bakalım neler olacak??? artık bende burda parayı basıp sonrasında gezerim napayım

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı daydreamer913 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 haziranda abd ye geldim, işveren karşıladı yemeğe falan götürdü bide üstüne evimize yiyecek bişeyler aldı. bide işe getirip götürüyo bizi.evimizde okyanus dibinde sahil evi.bu nasıl watmış diye sevindim başta. fakat çevreye bir göz atınca yapacak çok bişeyin olmadığını anladım.meğer kaçmayalım die çok iyilik yapıyormuş hala daha da öle. ayrıcada tip leri kesip maaşı öle verio hemde hesaba yatırmadan elden veriyo bu nasıl iş onuda anlamadım zaten başka türlü niye bu kadar ilgilensin ki
    florida jacsonville de fernandina beach de restoranda garson olarak çalışyorum. hep derlerdi ulaşım yok araba olması gerek diye de inanmamıştım aynen öle. herşey iyi hoş da işle ilgili bunun dışında sıkıldım bu 3 günde akşamları falan, bakalım neler olacak??? artık bende burda parayı basıp sonrasında gezerim napayım
    hocam sen bence fazla şikayetçi olma bence işin on numara bende adada kaldım geçen sene iş verenin her şeyini karşılıyormuş sezon tam açılsın gelen çok olur ortamı kurduğun an herşey süper olur illaki arabası olan birileriyle tanışırsın off gününde felan onla takılırısın tmm
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

guzel gıdıo walla 3 . haftamdayım busru ıste calıstım hheh orjınal ıseme hemen baskamadım 1 hafta fln sonra basladım o ara sırketın adamların war destınde sana ıs buluolar yardımcı oluolarr bakalımm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Suan amerikadayim dun geldik havalani otobus felan fistan ancak gideblcgmz yere ulasim bulduk yoldayiz simdi fakat sevis i yapadik siteden sorun verio ve mail e cvp gelmio iste bole bakalim ne olcak hayrlisi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)