Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kargo ile iphone göndermek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Kargo ile iphone göndermek

Amerika'dan TR ye kargo ile iphone gönderebilirmiyiz ? kargo ücreti ne tutar? kargo ücretini karşı ödemeli yapabilrmiyiz? vergisi ne olur? ayrıca benim dönerken ülkeye sokucağım telefon kotasını düşürürmü? yani bana bi zararı dokunurmu. bi arkadaş istedi, vergisi vs. sorun değil öderim dedi. iphone 5 çıkarsa alıp göndericem. o yüzden.. bilgilendirirseniz sevinirim.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'dan TR ye kargo ile iphone gönderebilirmiyiz ? kargo ücreti ne tutar? kargo ücretini karşı ödemeli yapabilrmiyiz? vergisi ne olur? ayrıca benim dönerken ülkeye sokucağım telefon kotasını düşürürmü? yani bana bi zararı dokunurmu. bi arkadaş istedi, vergisi vs. sorun değil öderim dedi. iphone 5 çıkarsa alıp göndericem. o yüzden.. bilgilendirirseniz sevinirim.
    çok pahalıya gelir vergisiyle felan gümrüğe takılma ihtimali yüksek zaten buyuk ihtimal yaz sonuna dogru çıkacak iphone 5 at cebine getir
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

matador arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. dediği gibi fazla tutar baya bir. gümrükten geçmeme ihtimalide baya bir yüksek.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    matador arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. dediği gibi fazla tutar baya bir. gümrükten geçmeme ihtimalide baya bir yüksek.
    hayır benim demek istediğim şu. parasını vs. sorun değil isterse gümrükte 1000$ vergi çıksın önemli değil. çünkü alan kişi ne olursa olsun ödüyceğini söyledi.(amacı türkiyede ilk iphone5 sahiplerinden biri olmak, parada zaten b..k gibi) yanımda getiremem çünkü gelirken zaten yanımda muhtemelen 2 tane tel. getiricem. bide onu sokamam yanımda. söyleyen kişi eğer kargo ile gönderebilirsen gönder dedi (ilk çıktığı gün), ben gönderilip gönderilmediğini soruyorum sadece. ve gümrükte takılma olayı nedir ? yani vergisini vermeye razı olsak bile geçmeyebiliyomu?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

iyide ip5 2012den once cıkmıycak dıye bır cok soylentı var bu yaz cıkcagından emın olma

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

para çok diyorsan uğraşma doğubanka bir hafta içinde gelir iphone4 ilk çıktığında doğubankta 2800 3000 arası satılıyordu

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

%99 yeni Iphone gelmeyecek gelirsede kargo ile yollamak yerine @matador_36' nin dedigi gibi Istanbulda 2500 TL'ye bulur. Ciktiktan 1 hafta sonra.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yaw kendime alcak olsam ve "bende para çok gibi" olsa zaten uğraşmam ama sipariş işte.. adama olur yada olmaz diye cevap vermem gerek cevap bekliyo benden. açıkçası çok samimi olduğum biride değil, gidip akıl vermek istemem şöyle yapsan daha iyi olur. diye

ben tekrar etmek istiyorum sorumu açık ve net bi şekilde

"vergisi ne olursa olsun ödemek şartıyla, kargo ile gönderdiğim iphone, gönderdiğim kişinin eline %100 ulaşırmı ?"

evet yada hayır diyin lütfen )

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

yaw kendime alcak olsam ve "bende para çok gibi" olsa zaten uğraşmam ama sipariş işte.. adama olur yada olmaz diye cevap vermem gerek cevap bekliyo benden. açıkçası çok samimi olduğum biride değil, gidip akıl vermek istemem şöyle yapsan daha iyi olur. diye

ben tekrar etmek istiyorum sorumu açık ve net bi şekilde

"vergisi ne olursa olsun ödemek şartıyla, kargo ile gönderdiğim iphone, gönderdiğim kişinin eline %100 ulaşırmı ?"

evet yada hayır diyin lütfen )
    ewt kardesim uLaşır..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

abd den getirebileceğimiz ürünlerin kotasını nereden öğrenebilirim. iphone laptop mp4 ıvır zıvırlarını ?
    Hollywood Smile Killer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı victormature Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abd den getirebileceğimiz ürünlerin kotasını nereden öğrenebilirim. iphone laptop mp4 ıvır zıvırlarını ?
    .............
    Hollywood Smile Killer

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı victormature Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .............
    forumda konusu vardı ararsan görürsünde yani kazandığın parayla ne getirebilirsin ki kotayı aşacak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iphone 5 çıksada kullanamam ihtimali var. bildigin gibi amerikadakiler sadece att ile çalısıyo bende iphone 4 var geveyli (donanımsal unlock) 3 ay unlockun çıkmasını bekledim ki 6 ay bekleyenler vardı. factory unlock sim kilitsiz aldıgında problem yok ama kilitli telefonları apple iphone 5 de geveye önlem alırsa kullanamassın.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Arenas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 5 çıksada kullanamam ihtimali var. bildigin gibi amerikadakiler sadece att ile çalısıyo bende iphone 4 var geveyli (donanımsal unlock) 3 ay unlockun çıkmasını bekledim ki 6 ay bekleyenler vardı. factory unlock sim kilitsiz aldıgında problem yok ama kilitli telefonları apple iphone 5 de geveye önlem alırsa kullanamassın.
    hocam şimdiye kadar çıkan iphonların ilk sürümlerinin unlockları hemen çıktı emin ol iphone 5 de aynı olacak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dogru diyosun unlock olarak iphone 4 de ilk sürümde yayınladılar ama sonra devamı gelemedi jailbreak yaptılar ama unlock o ilk sürümden sonra tikandı daha devamı gelmedi. bundan öncekilerde öle olmamıştı. Yani kolay kolay unlock çıkıcagini zannetmiyorum. inşallah geveye ellemezler ole çok rahat kullanıyorum ben şuan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben bu soruyu biraz değiştireyim.kargoyla birkaç ipad yollasak ne olur?
    kazak elemanın teki kazakistan'a usps ile yollayıp cebini dolduruyordu gördüğüm kadarıyla.
    kargo türkiye'de allaha emanet mi yoksa no problem mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bi tv programında, california liman gümrüğünde o konteynırların arasında gezen bir arabayla (x-ray veya manyetik dalgalarla vb) konteynırların içini izliyorlardı.(uyuşturucu, bomba vb güvenlik önlemi için)

Bence kargoyla gönderilen eşyalar insanın özel eşyası ve istediği yere gümrüksüz gönderebilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ama böyle olursa şirketler özel eşyam diye göndermeye kalkar.

Sonuç: bence 1 veya 2 tane ipad göze batmaz gibime geliyor. koliyle gönderirsen...

.Arkadaşlar bilen biri tam olarak açıklaya bilir mi?Ben de çok merak ediyorum kargo olayını?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)