malum kızların bavul hazırlığı erkeklere göre biraz daha zor süreç. (= evet kızlar özellikle daha önce giden tecrübeli bayanlaar paylaşırsa bu aşamayı güzel olur sanki dipnot: dolu bavulla gitmek istemiyorummm (=
malum kızların bavul hazırlığı erkeklere göre biraz daha zor süreç. (= evet kızlar özellikle daha önce giden tecrübeli bayanlaar paylaşırsa bu aşamayı güzel olur sanki dipnot: dolu bavulla gitmek istemiyorummm (=
bende bu sene ilk defa gidiyorum ama bavulun boş gitmesi konusunun pek taraftarı değilim.23 kiloluk hakkım varsa neden boş gitsin ki bu bavul Sonuçta sırtımızda taşımayacağız.
Mesela şampuan, parfüm, diş macunu, terlik gibi sana lazım olacak dönüşte de orada bırakabileceğin eşyaları alabilirsin. En azından ilk aylarda bu tür şeylere para vermemiş olursun paran yanına kar kalır daha önemli yerlerde kullanırsın. Bunun dışında kıyafet konusunda valizi doldurmamak konusuna katılıyorum bende. Şampuana vereceğin parayı t-shirte verebilirsin mesela
![]()
Ben fazla giyecek de almayacağım. kendimi biliyorum kesin bir dolu kıyafet alırım oradan. ama maşam ve saç düzleştiricim iyi yer kaplayacak (aman aman çok güzel olsun saçlarım insanı değilim ama saçlarım kısa bir şey yapmazsam çok saçma duruyor) havlu nevresim vs hep eski götüreceğim atıp geleceğim. kozmetik ürünlerimin de evde ne varsa götürüp yenilerini alınca atacağım![]()
Kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle nevresimi eski götürüp orda atmak iyi bir fikir.Yalnız bunları da çok abartmayın, biliyorum 3 ay kalacağım hepsine ihtiyacım olacak diye düşünüyorsunuz ama inanın ki orada gördüğünüz ekonomik ve güzel ürünleri hemen almak isteyeceksiniz,boşuna yük yapmayın kendinize.
Benim en önemli uyarım kıyafet ve ayakkabı üzerine olacak size.Ben ayakkabı hastası bir kız olarak geçen yıl her ne kadar ihtiyacım kalmayacağını bilsem de bir sürü ayakkabı almıştım yanıma ama orda çok ucuz ve güzel ayakkabı mağazaları görünce çook pişman oldum kendime yük yaptığıma :=)Payless shoes, timberland outlet ,lady foot locker gibi güzel ayakkabı mağazalarını mutlaka gittiğiniz yerlerde bulursunuz. Aynı şekilde kıyafeti de sadece en rahat ettiğiniz ve sevdiğiniz birkaç parça gündelik ve bir iki parça da dışarı kıyafetiyle sınırlayın.Çünkü orada ucuz ve güzel outler giyim mağazaları da bulacaksınız ve alışveriş yapacaksınız zaten.
Kişisel bakım ve hijyen malzemelerini de abartmayın, özellikle yakınlarınızda walmart varsa aklınıza gelen her türlü kişisel temizlik ürününü ucuza alabilirsiniz.
ben de saç düzleştiricimi götürsem mi acaba diye düşünüyorum?
kıyafeti abartmayacağım ben de yani umarım (=
Benimki de Babyliss saç düzleştiricisiz hayat düşünemiyorumnolcak bu voltaj durumu kararsızım bende
Ah şu kızlarEtrafınızda onca çeşit varken ne götürüp götürmeyeceğiniz konusunda kararsız kalmamanız imkansız!
walmart ta düzleştirici + saç kurutma makinası 30 dolar.sitesinden baktım. ondan almayı planlıyorum. olmadı dönerken beğenmedim diyip geri veririm![]()
Ya saçımı düzleştiremezse oradakiler. remingtonum olmadan aslavoltaj sorunu olursa ordan alır denerim bakalım
ağrı kesici, tırnak makası, törpü, cımbız, aseton mutlaka olmalı bence![]()
Erkek olduğum halde bavul ağzına kadar doldu fazla bişey götürmicektim sözde Ufak defek ordan alırım dediğiniz şeyleride bence burdan alın ailenize ödetin orda paranız cebinizde kalsınAyrıca bence her giden bavulunda bir türk bayrağı bulundurmalı
Ya ben şey diyorum su ısıtmak için minik kahve makinelerinden alsam mı? bir de orada ütü var mıdır minik seyahat ütüsü var alsam mı?
kalacağın yer önemli. benim gibi otelde kalacaksan gerek yok. laundry falan vardır içinde veya yakınlarında
çamaşır yıkatılan yerlerde ütü var mı?
Alışverişe çıkıp eksiklerimi tamamlayayım yarın. bugün bir liste oluşturayım da
ya ocak olmazsabenim kalacağım yerde bir tek mikrodalga var sanırım öyle diyor
öncelikle şunu söyliyim buradan boşa götürmeyin %99 çalışmayacaktır. bununla birlikte bozulabilirde.
en temizi arkadaşlarında söylediği gibi walmarttan almaktır!!
su ısıtıcı da çalışmayacak olan bir diğer üründür voltaj farkından dolayı. bunu da walmarttan temin edebilirsiniz. veya bütün mutfaklarda fırın oldugu gibi mikrodalgada %99 bulunmaktadır. doldur bardağa suyu ısıt mikrodalgada. sıkıntı yok.
burdan göturdugunuz taktirde kullanamayacağınız 2 eşya saç maşası ve su ısıtıcısı.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
uyduruk bir şey zaten. lazım olmazsa atarım
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks