Slm arkadaşlar 8 haziranda ist'dan bozemana gidiyorum.Montana west yellowstone'da market place de çalışıcam.O taraflara gidicek olanlar varsa tanışalım)
Slm arkadaşlar 8 haziranda ist'dan bozemana gidiyorum.Montana west yellowstone'da market place de çalışıcam.O taraflara gidicek olanlar varsa tanışalım)
ben montana coulombia falls da glacier national park da çalışacam 12 haziran da gidiyorum...
Montano glacier park da swan mountain outfittersı biliyo musun biletler pahalıymış doğru mudur
Hımm acaba araları yakın mı bi baktım ama ne çok uzak duruyo ne de çok yakınyalnız mı gidiosun bu arada? ben yalnız gidiyorum, belki çalışırken çok sorun olmaz ama gezme kısmı kafamı karıştırıo en azından 1 kişi bile olsa daha eğlenceli olurmuş gibi geliyo
![]()
neden daha onceden gormedim ki bu msjlari.. bende yellowstone dayim..
Selam kardeşim 10-13 arası bende bozemana gidiyorum yellow stone dayim bende .
arkadaşlar merhaba bende bu sene montana whitefish e gidiyorum daha uçak biletimi almadım siz aldıysanız ne kadara aldınız şimdiden teşekkürler
Kardeşim bilet fiyatları 768 euro ile başlıyo gidiş geliş , ben gidiş geliş artı new york için 3 bilet aldım 798 euro ödedim
bende west yellowstone'dayım. Holiday inn'de çalışacağım. 8 haziranda istanbuldan bozeman'a uçuyorum
sene 2012 ve vizeyi alabilirsem bende yellewstonedayim. biraz gec olucak ama yellowstone icin biletlere salt lake cityden bakarsaniz daha ucuza bulabilirsiniz. glacier parkada yanlis hatirlamiyosam seattle aktarmali gitmek ucuzdu. bu arada weste gidicek arkadaslar p.m den ulasirlarsa guzel olur![]()
selam 2011 de gitmişsiniz sanırım ama ben 2013 yazı için market place işini aldımve yardıma ihtiyacım var -_- nasıl bir yerdir iş ortamı felan.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
![]()
ben Montana da olacağım Buffalo Horn Creek Gallatin'de. 320 Guest Ranch diye bir otel daha çok çiftlik gibi bir işletme. 12 haziran iş başı tarihim. Türkiye'den 9-10 haziran gibi uçarım heralde.
Bende nu yaz West yellowstone da olacağım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks