Bazı firmalar bedava olan bu karta 35 dolar istiyormus. Sakın bu kart, beleştir. Bilginize illa para ile alacaksanız ben size vereyim 10 dolara![]()
Bazı firmalar bedava olan bu karta 35 dolar istiyormus. Sakın bu kart, beleştir. Bilginize illa para ile alacaksanız ben size vereyim 10 dolara![]()
Herhangi bir AT&T subesine gidin. Prepaid hat istediginizi ve gunluk 1$ olan plandan isteyin. Icine 20$ yukleyin. %100 ucretsiz ve guvenilir hattiniz olsun...
AT&T Telefon paketleri
Konu break tarafından (17-05-2011 Saat 04:17 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Usta ne dicem şu sayfadaki: Get Started - Wireless from AT&T
paket gayet uygun. Oradan dakika başına 10 cent olan paketi seçip hattı evimize getirtiyoruz sanırsam. 19 dolar paket ücreti var. Onun dışında bir daha ödeme yapmıyoruz sanırım. Kart geldiğinde internetten ön ödeme yapıp dilediğimiz gibi kullanabiliyoruz. Doğru mu anlamışım? Beni biraz bu konuda aydınlatır mısınız rica etsem?
geçen sene bizede ittirdiler o karttan sağolsunlar.. işi bilen arkadaşlar walmart vb marketlerden 20 dolara içinde 300dk konuşma + telefon + hat olan paketlerden aldılar...
hiç affetmezler. maksat öğrenciyi yolmak değil mi ?
sirket bize verdi ucretsiz olarak at&t ancak gunluk sınırsız konusma mesajlasma amerıka ıcı $2 cok geldi bize ne onerırısınız at&t yerine baska bir operatormu su $2 lık tarife dısında baska bir tarifemi?
şimdi bu konuyu bilerek yukarda tutuyorum 10 kişiye ulaşsan firmaya 350 dolar zarar sizde varsa arkadaşlarınız söyleyin. Kar kardır.
makro ----- geçen sene kredi kartıyla 35$ ödeme yapmıştık.. onun 15$'ı açma parası olarak kesilmişti 20 doları kontör olarak telefon hattına yüklenmişti yanlış hatırlamıyorsam ama pahalı yani.... mesela o gün telefonunuzu kullanmadınız saçma sapan bir yerlerden mesaj gelebiliyor ve sizin kontörünüzde gidiyor en sinir olduğum yanı buydu... en iyisi kullan at telefonlar![]()
e peki bu amerikadan aldığımız hatlarla türkiyeyi arayabilcekmiyiz? çünkü bize verdikleri hat dünya telekom anlaşmalı. direk amerikadan alıcağımız at&t sadece amerika içi olmuycakmı?
ya hiç gerek yok orada almak en güzeli. zaten yine soyluyorum att ile tr aramak hiç cazip değil. en güzeli skype ve voip le görüşmek. cok acil durumlar olursa att ile arama yapılır. att abd içi kullanımda tabi ki yararlı kullan at tarzı tellerden alın![]()
bide şöyle bişey var ben ilk kez ailemden ayrı biyere gidicem, daha önce yalnız başıma şehir dışına bile çıkmamıştım, şimdi resmen devrim yaratıp direk ülke dışına çıkıcamo yüzden ne blim mesela uçaktan iner inmez aramak isterim o anda. yada herhangi bi zamanda kafama estikçe aramak isterim. sürekli skype yada telefon kulübesine ulaşamamki :S napsam napsam...
YA orada ATT al ama sadece ozel durumlarda onu TR için kullan bence
AT&T hattınızı kullandığınız her gün, GSM Operatörü günlük $2 kontörünüzden düşer. Eğer o gün içinde hiç bir telefon etmediyseniz ya da telefon veya SMS almadıysanız herhangi bir ücret ödemezsiniz, yani hesabınızdan 2$ düşmez.
Özetle, AT&T hattınızı kullandığınız her gün için 2$ ödeyeceksiniz, buna mukabil aşağıdaki avantajları elde edeceksiniz:
AT&T den AT&T ye: Sınırsız
AT&T den Amerika içi başka bir GSM operatörü veya sabit telefona: Sınırsız
SMS: Sınırsız
Not: Yukarıdaki tüm avantajlar Amerika içi aramalar ve SMS ler içindir.
Amerika’dan Türkiye’deki Sabit Telefona: Dk 3.9cent
Amerika’dan Türkiye’deki Cep Telefonuna: Dk 12.9 cent
Şirketin maili bu şekilde.Bana gerek Türkiye ile görüşme gerekse Amerika içindeki görüşmeler için oldukça uygun geldi.
Konu shaqtr tarafından (24-05-2011 Saat 11:13 AM ) değiştirilmiştir.
Guzel bi aciklama olmus.Yalniz yorumlari okudugumda biz baskasini aramasakta bize mesaj veya arama geldigindede $2 dolar dusuyor ve sonra amerika icin yine sinirsiz oluyor sanirim yanlis mi anlamisim?
Birde bu yukarida saydigin ozellikler simdi sirketten almayip abd de alsakta ayni imkanlari saliyor sanirim![]()
@ deep
Evet o kart.
Evet.Mesaj yada arama yapmayıp alsak da 2$ düşüyor.Ama saatte 7 dolar kazandığımız bir yerde günlük 2 dolar çok fazla değil gibi.Amerikadan alındığında da aynı imkanlar vardır herhalde.Ama oraya gider gitmez kullanabileceğim hazır bir hat ve telefonumun olması benim içimi daha rahat ettirir açıkçası.
peki, türkiyeyle mesajlaşma? mesela vodafonela?... Onda nasıl bir tarife oluyor.
bir de türkiyedeki sabit hattı araması 3.9 cent ya. 10 dakikası 39 cent.. yani ortalama 25dakikası 1 dolardan mı konuşucaz?
yanlış mı anladım... 100cent=1 dolar değil mi?
arkadaslar telefonu acmasak kapalı dursa 2 dolar dusmez degıl mı yanı 2 gunde bır falan acsam yada kullanacgm zaman acsam ?
Bana şirket hattı verdi para istemedi ama, hattı açtırmayı ben yapacağım onun içinde abd den yurtdışını aramak için dünyatelekom ve at&t hattını açtırmam lazım ve toplam 25 dolar tutuyor.Sizce burdan hallediyimi yoksa ordan yapmak daha mı ideal?
geçen sene bende tek hat için 35$ ödemiştim...ama eğer telefon+hat satılan paketlerden alırsanız hattı açtırmak için para ödemiyorsunuz.
ek olarak at&t nin aylık 20$ lık mesaj paketi var.belirtilmese de yurtdışına mesaj atılıp alınabiliyor.ben geçen yaz türkiyeye,isviçreye falan mesaj atıp aldım,sorun olmadı.paketleri takip etmenizi öneririm.özelliklede arama ve mesaj alımlarındada kredi düşeceği için paketlerle inanılmaz tasarruf sağlayabiliyorsunuz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks