vay_ley Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaşlar amma abartmışsınız ha ! Yok bira içen göbekli seni alıcak, yok böbreğini çıkarıp satıcak bilmem ne. Ben geçen sene E-Point Student Center dan ayarladım karşılamayı, JFK ye indiğimde kapıda bi adam bekliyodu elinde "E-POINT" yazılı bi tabelayla. Olay da şu, büyük van tarzı bi araba 20-25 kişilik, gayet rahat bu arada, o tarihte ve o saat aralığında JFK ya varıp Ocean City ve çevresindeki yerlere gidicek wat öğrencilerini alıp taşına hizmeti veriyolar, kişi başı sadece 75 usd. Bunun çok büyük artıları var, geceyi havalimanında geçirmek zorunda kalmıyosun, new york içinde para harcamıyosun, greyhound u beklemiyosun, adamlar geldiğin gibi seni alıp tertemiz OC ye ulaştırıyolar işte. 2012 sezonunda gidicek arkadaşlara %100 tavsiye ederim. Zaten OC de yaşamaya başladıktan sonra E-Point in ne büyük bi nimet olduğunu anlıcaksınız. Amerikanın çoğu bölegesine çok ucuza geziler düzenliyolar, arabanız yoksa ve kalabalık bi grupsanız 10 numara oluyo, tek bile katılsanız o gezilere, gruptaki insanlarla kaynaşıp eğlenceli bi gezi organizasyonu oluyo. Housing konusunda bile yardım ediyolar.
Bookmarks